FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8512)
kupie podkladke everglide
mam pytanie - nie orientujecie sie panowie gdzie w Polsce moge kupic podkladke everglide, slyszalem ze tylko serwis everglide.de prowadzi szprzedaz wysylkowa i tylko u nich przez net mozna ja zakupic... czy to prawda?
a moze ktos z Was ma taka do sprzedania - kupie za 100 PLN
Pozdrawiam
nie wiem o ktora ci biega ale ta jest w miare tania moge ci opylic
quote:
Napisane oryginalnie przez Q
"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"
co ty takiej podkladki to nawet bozi nie opyle za zycie wieczne... chyba ze dasz wyzsz� cene
quote:
co ty takiej podkladki to nawet bozi nie opyle za zycie wieczne... chyba ze dasz wyzsz� cene
"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"
buh!.
widzialem w sklepie za 20euro tego everglide, no i powiem ze spodziewalem sie zupelnie czegos innego :o
ten super proplayerski mousepad, przecierz to poprostu kawal podziurkowanego plastiku z mlodziezowym nadrukiem i niby na tym czyms mysza tak wspaniale jezdzi...?
jeez wrzuccie sobie plastikowa tace do mikrofalowki i odbijcie forme no albo kupcie empikowe szmacianki za 5zl
buh!.
widzialem w sklepie za 20euro tego everglide, no i powiem ze spodziewalem sie zupelnie czegos innego :o
ten super proplayerski mousepad, przecierz to poprostu kawal podziurkowanego plastiku z mlodziezowym nadrukiem i niby na tym czyms mysza tak wspaniale jezdzi...?
jeez wrzuccie sobie plastikowa tace do mikrofalowki i odbijcie forme no albo kupcie empikowe szmacianki za 5zl
lipa. ja wole jezdzic po golym biurku :>
quote:
empikowe szmacianki rulz
Dokladnie... probowalam juz roznych podkladek i szmacianki sa po prostu najlepsze
Do tego taka szmacianka z empiku kosztyje 1.99pln wiec marzenie po prostu Mozna wymieniac nawet co dwa tygodnie jesli sie zjedzie
empikowe szmacianki rulz
To jest walczyk ,
warszafski walczyk....
jaka to jest "odpowiednia mycha"
MM Dual Optical bez podkladki chodzi mi duzo lepiej niz wingman z najlepsza szmaciana podkladka jaka w zyciu mialem![]()
"Poland the spirytual homeland of C PMA"
G�wno chodzi po ludziach
3091589
quote:
Napisane oryginalnie przez marlow
tez tak mowilem jak wy do czasu kiedy nie sprobowalem podkladki everglide - po prostu szmacianki sie chowaja - oczywiscie zeby docenic everglide trzeba miec odpowiednia myche...
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
lol
mialem wiecej podkladek niz ty wlosow na glowie poczawszy od szmacianek przez wszystkie zelowe, evergilde a na m3 precise konczywszy...a myszek mialem poczawszy od geniusa poprzez pilota, wingmana a na boomslangu konczywszy wiec nie mow mi ze nie prubowalem wszystkiego...jak chcesz przykozaczyc przed kims ze masz podkladke evergilde to ona jest wlasnie dla ciebie, ale jezeli nie jestes w zadnym stopniu proplayerem to daruj sobie
ej **** ciole czy ja wnikam w to jaka ty chcesz miec podkladke?
mowie tylko **** jaka jest lepsza moim zdaniem i nie ******* mi tu ze zmuszam cie zebys kupil sobie jakas szmacianke bo to nie prawda...naucz sie czytac pajacu i *********** z tad jak ci sie cos nie podoba
na 99% i tak grac nie umiesz
quote:
ej **** ciole czy ja wnikam w to jaka ty chcesz miec podkladke?
mowie tylko **** jaka jest lepsza moim zdaniem i nie ******* mi tu ze zmuszam cie zebys kupil sobie jakas szmacianke bo to nie prawda...naucz sie czytac pajacu i *********** z tad jak ci sie cos nie podoba
na 99% i tak grac nie umiesz
ok dawaj adres przejade sie do lodzi i zobaczymy kto jest twardy w gebie, akurat od wczoraj zostalem swirem masz szczescie...albo nie dawaj adresu powiedz gdzie i kiedy i masz po twarzy
cieszy mnie to ze jestes dobry w utka a miales kiedys dziewczyne czy dalej prawiczkiem jestes? denka od jaboli na nosie? wiem wiem znam ten bol bo juz nie jeden mnie straszyl z poza monitora
i jeszcze jedno pedalku nie cytuje sie postow ktore sa bezposrednio nad twoim bo zasmiecasz boarda...lolq
quote:
ok dawaj adres przejade sie do lodzi i zobaczymy kto jest twardy w gebie, akurat od wczoraj zostalem swirem masz szczescie...albo nie dawaj adresu powiedz gdzie i kiedy i masz po twarzy
cieszy mnie to ze jestes dobry w utka a miales kiedys dziewczyne czy dalej prawiczkiem jestes? denka od jaboli na nosie? wiem wiem znam ten bol bo juz nie jeden mnie straszyl z poza monitora
i jeszcze jedno pedalku nie cytuje sie postow ktore sa bezposrednio nad twoim bo zasmiecasz boarda...lolq
Hahaha pathetic ;(
Napisane oryginalnie przez marlow
jestem zawsze od pon do piatku od 13 do 17 na placu wolnosci - tylko prosze przyjdz i juz nie ******* - to jest duzy plac - krzyknji tylko moja ksywe a napewno cie uslysze. widze ze argumentow wiesniakowi zabraklo i za inny temat o laskach schodzi - tak dla twojej tepej wiedzy prostaku bez m�zgu - ja zer�nalem wiecej lasek niz ospa ludzi usmiercila a od 2 lat jestem zonaty bo trzeba bylo kiedys skonczyc z tym kurwidolkiem
quote:
jezeli nie jestes w zadnym stopniu proplayerem to daruj sobie
tobie braklo argumentow pierwszy siegnales do sily fizycznej....wiec zobaczymy czy taki silny jestes... bede tam w ciagu najblizszego miesiaca...pozegnaj sie ladnie z zona chociarz jezeli jest ladna to dlugo za toba nie bedzie plakac haha
bede z kumplami ale bedziemy sie bic 1v1
i powiedz gdzie dokladnie jestes bo nie bede sie darl jak pojeb na srodku placu nie jestem takim wiuesniakiem jak ty
Jezus ludzie czy was popierdolilo?
O podkladke sie tak zrec?
Kazdy ma taka jaka chce i naprawde nie ma o co sie klocic a tym bardziej dawac po mordzie... zachowujcie sie
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:31.