FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8523)
q4
czy są juz jakies zapowiedzi q4?
killer towa
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
Na razie sie doomem bawia ... potem moze cos o q4 uslyszymy
Na razie sie doomem bawia ... potem moze cos o q4 uslyszymy![]()
hmmm ... mowis? mam nadzieje ze bedzie fayne ... takie jak q1 ...a potem q2...a potem CPMA
id tylko kontroluje robote nad q3 calosc robi kto inny![]()
smutne jest zycie z opem sweepera \o/
a co? znudzil sie Q3... sadze ze na nowego kompa zdazysz uzbierac
quote:
Napisane oryginalnie przez Q
a co? znudzil sie Q3... sadze ze na nowego kompa zdazysz uzbierac![]()
° http://gazi.deviantart.com °
hmm ut2003 jakos nie trawie, jak widze te bronie kolorowe, poruszanie jakies takie powolne, odglosy dziwne. ja to chyba jestem chory na q3, jakos inne gry mnie nudza. jestem bardzo ciekaw czy jak wyjdzie taki d3, q4, to czy latwo bedzie mi je zaakceptowac / prezstawic sie?
saari.deviantart.com
Ja tam w ogóle nie trawię serii Unreal... Nie wiem, za wolne dla mnie (może to wpływ CPMA? ) A Q4 ma być podobo bardziej "promodowe"...
quote:
Napisane oryginalnie przez LaGranda
hmm ut2003 jakos nie trawie, jak widze te bronie kolorowe, poruszanie jakies takie powolne, odglosy dziwne. ja to chyba jestem chory na q3, jakos inne gry mnie nudza. jestem bardzo ciekaw czy jak wyjdzie taki d3, q4, to czy latwo bedzie mi je zaakceptowac / prezstawic sie?
Mi UT2003 trochę się spodobało. Drażnią mnie rakietnice. Te czakanie na ich przeładowanie. Nie umiem jeszcze combosów robić. Ale za to całkiem fajnie grało mi się przez modem, co w q jest praktycznie nieralne.
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
lol wlasnie sobie przypomnialem ze mam 2 dni do sciagniecia ut2003 full zanim zniknie z ftpa :> 3a bedzie kompa na nocke zostawic bo chetnie bym zobaczyl jak sie w to gra
ta ja poczekam na pelna i kupe za 15zl.. tyle co na prad wydam podczas sciagania
no nie wiem jakbys sciagal z modemu to bys na prad wydal chyba 150 zetow a ja to sciagne w 1 nocke = 4.50zl za prad (ale to sie nie liczy bo tak czy siak przed kompem siedze i gram a to sie w tle sciaga) + 3cd = 3zl czyli wychodzi 7.50zl mam gre o polowe taniej
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
lol wlasnie sobie przypomnialem ze mam 2 dni do sciagniecia ut2003 full zanim zniknie z ftpa :> 3a bedzie kompa na nocke zostawic bo chetnie bym zobaczyl jak sie w to gra![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
Jak możesz to nie zapomnij w tym pośpiechu przesłać mi namiarów na tego ftp.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:14.