FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8558)

Posted by sYs|yavor on 03-10-2002 14:01:

Zlot w Borach Tucholskich

W polowie listopada (prawdopodobnie 8-11) organizuje zlot w Borach Tucholskich. To kolejny, czwarty juz zlot. Na ostatnim, w Okoninach Nadjeziornych, bylo w pikach kolo 70 osob.

W tej chwili wyglada, ze bedzie po ok. 20-30 przedstawicieli scen UT, TO i T2, mam nadzieje, ze pojawia sie ludzie ze scen Q3A i RtCW. Komputery gracze dowoza sami, zwykle jest tak, ze ok. 50% uczestnikow przyjezdza z kompami. Instalujemy siec i mlocimy, glownie kazda scena w swoim gronie, ale imprezy koedukacyjne (np. UT i TO graja w UT, po czym w TO) sa na porzadku dziennym.

Zasada zlotow jest nastepujaca: maja integrowac ludzi. Stad imprezy odbywaja sie na zadupiu - trzeba dowiezc sprzet, trzeba zgadac sie z innymi, aby zalatwic transport. Prawo do uczestniczenia w zlocie maja ci, ktorzy byli na zlocie wczesniejszym. Oni takze maja prawo zaprosic nowe osoby.

Zlot jest impreza zamknieta, mam wlasna liste zlotowiczow, nie ma tam przypadkowych ludzi. Mozna powiedziec, ze zjawia sie na nich "elita" (nie cierpie tego slowa) graczy z poszczegolnych scen.

Zapraszam graczy T2 na zlot, spotkamy sie, pogadamy przy ognichu, poznamy sie bezposrednio.

Pliz zglosic sie do mnie ([email protected]). Wlasny sprzet nie jest konieczny, ale WYSOCE wskazany.

Koszt zlotow letnich waha sie w granicach ok. 20-30 zl za nocleg, tym razem z uwagi na listopad bedzie prawdopodobnie ok. 40 zl. Zatem na nocleg trzeba miec 120 zl (w tym prawdopodobnie beda sniadania). Warunki w porownaniu do zlotow tradycyjnych luksusowe, przymierzam sie do osrodka z pokojami gora 3-osobowymi, lazienka w kazdym, TV itp.

Wiem, ze daleko te Bory. Dlatego zloty organizuje tak, aby byly przynajmniej pelne 3 dni grania (zalozmy, ze w piatek po poludniu dojezdzacie, macie caly wieczor i noc, sobote, niedziele, poniedzialek popoludniem wyjazd - a chetni na przyjazd w czwartek wieczorem maja dzien wiecej). Nie ma internetu, wiec impreza jest czysto towarzyska, piwsko leje sie strumieniami, kielbasa pali sie caly czas, wokol piekne bory (osrodek przy jeziorze).

Zapraszam zainteresowanych do meczenia mnie mailami :-)

Posted by Gorefest on 03-10-2002 15:21:

quote:
piwsko leje sie strumieniami

Oooo zapowiada si� nadzwyczaj ciekawie... A� �a�uj� �e mnie tam nie b�dzie.

Posted by on 03-10-2002 17:01:

buuuuuu mnie tesh raczej nie bedzie... chociaz
ile to jest km od warszawy, moze dojade motocyklem... na jeden dzionek

Posted by sYs|yavor on 03-10-2002 22:38:

W listopadzie??? 400 km na motorze?

Z W-wy bedzie jechalo z 30 osob... zawsze mozna sie z kims zabrac...

Posted by on 03-10-2002 22:40:

ehh to raczej nie...

Posted by Qter Horda on 04-10-2002 03:10:

A ja b�d� i wezm� kompa i beczk� piwa hehehehe

Posted by JAKuS on 05-10-2002 15:42:

aaaaa..

zajebi...

Ja tez przyjade, ale bez kompa (no moze ze ktos przyjedzie po mnie do Swinoujscia atutem , to wtedy wezme)

Tylko nie wiem jak tam dojechac ]
jest tam jakis dwozec ?
albo pojechalbym z kims autem ze szczecina lub z okolic

nie wiem...

A jak ja tam bede grac ?
przeciez niebede stal i sie z yava smial jak w t2 gra ;p

Posted by Qter Horda on 05-10-2002 15:49:

Luzik Jakus wszyscy pogramy nie ma strachu. bedzie Zaj........
zanczy bedzie fajnie. juz sie ciesze

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:37.