FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8579)

Posted by on 06-10-2002 00:25:

First Person Perspective Skoczki zaoczki.

Sobotni wieczor. Wracam do domu, zasiadam do komputera, lacze sie z siecia, wchodze na board'a... I tutaj zostalem zaatakowany przez malego nachalnego subanca, chodzi oczywiscie o popout'a, ktorzy co chwile wyskakuje, i przypomina o swojej marnej egzystecji. Myslalem, ze sie odczepi, kiedy klikne na niego, ale nic bardziej mylnego. Jest bardzo, a to bardzo wkurzajacy, dla mnie oczywiscie, nie wiem jak inni, oraz bardzo fajnie umila czas, poniewaz musze go zamykac przy kazdym ladowaniu strony. Jeku! Jaka rozrywka! Rozmumiem, ze nasze kochane FPP.pl musi jakos zarabiac, ale bez przesady. Dojdzie do tego, ze zamiast przegladac board'a bede zamykac reklamy. Przebolalem te reklamy sokow odrazu na poczatku, te banery na gorze, ale tego "przezuc" mi jest trudniej. Wiec wzracam sie z pytaniem... Czy nie mozna tego jakos zlikwidowac, i czy jest to absulutna koniecznosc?

Posted by [FPP]Saari on 06-10-2002 03:09:

Raczej nie - takie pop'upy sa bardzo kasodajne... chyba ze zgodzisz sie dofinansowac fpp w zamian za nieumieszczanie takich reklam

Posted by on 06-10-2002 08:45:

masz wlaczona obsluge cookies?

Posted by on 06-10-2002 09:43:

Mom wlaczone. Dodam, ze uzywam Opery w wersji 6.03.

Posted by weirdo on 06-10-2002 09:52:

fajnie by bylo gdyby mi ktos powiedzial jak zablokowac dostep do niektorych hostow w operze.... mam 6.05 pl

Posted by MaslaV on 06-10-2002 12:45:

oj h�opaki
bieda straszna

pod Oper�- F12 i tam mamy tak� �liczn� opcj� Refuse pop-up windows

:/

mnie tam bardziej wkurwia banner katolika.pl

Posted by Lucas on 06-10-2002 15:33:

Re: Skoczki zaoczki.

To jest zew firma ktora daje reklamy - fpp nie ma duzego wyboru co jest na stronach...

Posted by Ex00 on 06-10-2002 17:10:

Coz, jakos koszty oplat za utrzymanie musimy czesciowo pokryc...

Posted by [FPP]Krypton on 06-10-2002 21:26:

No coz, mozemy powylaczac pop-upy, jednak 80 % redakcji co nie dostanie miesiecznej pensji sie wykruszy i fpp.pl padnie

Posted by Ulraunt. on 07-10-2002 11:39:

G�osuj na SLD

Posted by killertowa on 07-10-2002 12:24:

95% pop up�w usuwam filtrowaniem w firewalluu

"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"

Posted by bizonek on 07-10-2002 14:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
95% pop up�w usuwam filtrowaniem w firewalluu

jaki firewallu ?

Posted by killertowa on 07-10-2002 14:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
jaki firewallu ?

Takim z dwa "L" i "U" na ko�cu

"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"

Posted by G.mbit on 11-10-2002 21:03:

Talking Re Re Kum Kum :P

Sz�ysz� kto� o banner killerach ??

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:36.