FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8611)
cpm na q3pr1.32
Z reguły gram z botami bo niemogę sie dogadać z adminem mojej sieci, aby odblokował firewall i takie tam inne rzeczy wiec gram sobie jeszcze na cpm 1.0 na zasłużonym juz q3point release 1.17 z botam.. ale nie o tym mowa
problem w tym, że jak zainstaluje q3point release 1.32 nie moge włączyć cpm 1.0, ktory działa na 1.17
Więc pwoiedzcie mi co mam zrobić aby odpalić challenge pro mode (najlepiej w nowszej wersji ) na patchu 1.32
==
sorry za moje zacofanie ale nigdy mi sie nie chce robić żadnych uaktualnien itp...
w większoći gram z botami wiec 1.17 jest niezastąpiony ale od ponad 17 dni coś mnie wzięło na granie z kolegami wiec musze być ON TOP
... a wiec tak:
na nowym patchu juz sobie nie pograsz na cpm1.0
musisz sciagnac nowsza wersje, nie jestem pewien czy cpma99x8 jest przystosowana do tego patcha ale niedlugo wysjdzie x9 i na niej bedziesz mogl sobie pograc...
CPM nie dziela na najnowszych patch'ach :/
musisz sciagnac CPMA - wersje na nowe pacze
zmiany znajdziesz w pliku changelog.txt
W razie problemow pisz na board(w zalozonym temacie) - jest tu wiele osob ,ktore chetnie pomoga.
np.
cg_enemymodel "keel/pm"
cg_enwmycolors "2222"
Re: cpm na q3pr1.32
quote:
Napisane oryginalnie przez ZIOMBER
Z reguły gram z botami bo niemogę sie dogadać z adminem mojej sieci, aby odblokował firewalli takie tam inne rzeczy wiec gram sobie jeszcze na cpm 1.0 na zasłużonym juz q3point release 1.17 z botam.. ale nie o tym mowa
ble ble ble
A czy tego cmpa kopjuje się do głównego katalogu q3 czy też do starego cpm 1.0 takie głupie pytanie.....
Aha i ejszcze coś zawsze (skopiowałem (rozpakowałem) to do katalogu quake'a i uruchomiłem) od niepamiętnych czasow (kiedyś tez instalowałem cpma) wywala mi błąd ze quake3.exe zrobił jakiś tam błąd i wywala mnie do wina.
czyliuruchomienie cpma i błąd
ale to może przez konflikt wersji pcozekam na najnowszą wersje.. a tak to gram na starej...
Byl zminienacz wersji - ale nie jest kompatybilny z 1.32
A czy tego cmpa kopjuje się do głównego katalogu q3 czy też do starego cpm 1.0takie głupie pytanie.....
Aha i ejszcze coś zawsze (skopiowałem (rozpakowałem) to do katalogu quake'a i uruchomiłem) od niepamiętnych czasow (kiedyś tez instalowałem cpma) wywala mi błąd ze quake3.exe zrobił jakiś tam błąd i wywala mnie do wina.
czyliuruchomienie cpma i błąd
ale to może przez konflikt wersji pcozekam na najnowszą wersje.. a tak to gram na starej...
to fatalnie bo wlasnie zainstalowalem 1.32
chetnie bym zobaczyl cpm ale za duzo roboty jeszcze na modemie
ja uzywam seismovision (jest to programik do ogladania dem) ale tez bardzo latwo mozna zmieniac pr'y
Napisane oryginalnie przez Lucas
Byl zminienacz wersji - ale nie jest kompatybilny z 1.32![]()
917123
bla
No spoko , widze ze jednak nie zrozumieliście mnie
cpma chcialbym uruchomic na 1.32 ale nie da sie, keidyś tez insatlowałem cpma na 1.31 i tez sie nie dalo (chociaz wersja byla wlasnie na ten patch)
ale i tak dalej gram na 1.17
Re: bla
quote:
Napisane oryginalnie przez ZIOMBER
No spoko , widze ze jednak nie zrozumieliście mnie![]()
cpma chcialbym uruchomic na 1.32 ale nie da sie, keidyś tez insatlowałem cpma na 1.31 i tez sie nie dalo (chociaz wersja byla wlasnie na ten patch)
ale i tak dalej gram na 1.17![]()
Gówno chodzi po ludziach
3091589
jak na razie, to chyba jeszcze wielu adminow dopiero testuje pr1.32 :o
ale chyba jednak wiecej jest ciagle pr1.31
917123
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:39.