FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8636)
Dźwięk !!!
Ludzie ! Mam problem i to dość poważny . Nie mam dźwięku w CSie . W ogóle . Mam kartę dźwiękową C-Media 8738 i w Windowsach wszystko jest OK, ale juz w Csie nie ma dźwięku nawet w menu.. Pomocy !
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
Ludzie no ..
Nikt mi nie chce pomoc ???
BTW-Zainstalowalem HalfLife'a i dzwiek dziala . Następnie instaluje hl1110.exe i co ? Dzwięk juz nie dziala Sciagalem go przez KaZaA wiec moze dlatego .. Ale teraz sciagam z filefront'u więc mam nadzieje ze bedzie ok . Juz mam 64%
Ale czy to nie jest troche dziwne ze tak sie dzieje ???
Help plz
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
z tego co pamietam byl problem z tym patchem i wystarczylo usunac -wavonly ze skrotu... ale glowy nie dam.
Ja mam troche inny problem. Nie mam dzwieku tylko w menu, ale co smieszniejsze tylko do czasu kiedy wejde do gry, wtedy jak wychodze do menu to dzwiek jest. Jednak kiedy wyjde z gry, dzwiek z menu znowu znika. Kiedys tego problemu nie mialem, teraz po przeinstalowaniu windy (98) sie pojawil, wiec podejzewam ze przy instalacji cos moglo sie pokaszanic. W sumie to nie az tak wielki problem, ale ciekawi mnie jaka moze byc tego przyczyna i jak go naprawic bez ponownego instalowania windy
Apropos dzwieku, musze znalezc ten wypasiony wpis do configa ktory usuwal znikajacy dzwiek w grze po wyjsciu do windy. Zwykle pomaga escape/resume, ale czasem nie. A z tym mykiem w skrocie (-wavonly) to juz wcale dzwieku nie mam
Apropos dzwieku, musze znalezc ten wypasiony wpis do configa ktory usuwal znikajacy dzwiek w grze po wyjsciu do windy. Zwykle pomaga escape/resume, ale czasem nie. A z tym mykiem w skrocie (-wavonly) to juz wcale dzwieku nie mam![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
ecs/resume nie pomaga wowczas jak sie laczysz nie przez console, tylko przez menu
ma to byc calkowicie zlikwidowane w cs 1.6 (wreszciee)
Ludzie no ..
Nikt mi nie chce pomoc ???
BTW-Zainstalowalem HalfLife'a i dzwiek dziala . Następnie instaluje hl1110.exe i co ? Dzwięk juz nie dzialaSciagalem go przez KaZaA wiec moze dlatego .. Ale teraz sciagam z filefront'u więc mam nadzieje ze bedzie ok . Juz mam 64%
Ale czy to nie jest troche dziwne ze tak sie dzieje ???
Help plz
quote:
Napisane oryginalnie przez MaxiM
Ja juz chyba wyczailem czemu nie mam dzwieku w menu. Kiedys mialem, i to w wersji 1.5 ale w tym czasie zmienil sie directx z 8.1a na 8.1b i moze w tym tkwi problem![]()
Napisane oryginalnie przez Discopololive
Nay ... nie w tym ... ja mam 7.0 i nadal nie mam dzwieku.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:10.