FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8636)

Posted by ha3m on 13-10-2002 20:21:

Dźwięk !!!

Ludzie ! Mam problem i to dość poważny . Nie mam dźwięku w CSie . W ogóle . Mam kartę dźwiękową C-Media 8738 i w Windowsach wszystko jest OK, ale juz w Csie nie ma dźwięku nawet w menu.. Pomocy !

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Posted by ha3m on 14-10-2002 14:26:

Ludzie no ..
Nikt mi nie chce pomoc ???
BTW-Zainstalowalem HalfLife'a i dzwiek dziala . Następnie instaluje hl1110.exe i co ? Dzwięk juz nie dziala Sciagalem go przez KaZaA wiec moze dlatego .. Ale teraz sciagam z filefront'u więc mam nadzieje ze bedzie ok . Juz mam 64% Ale czy to nie jest troche dziwne ze tak sie dzieje ???
Help plz

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Posted by [SPECNAZ]Koras on 14-10-2002 15:43:

z tego co pamietam byl problem z tym patchem i wystarczylo usunac -wavonly ze skrotu... ale glowy nie dam.

Posted by MaxiM on 14-10-2002 23:17:

Talking jejq

Ja mam troche inny problem. Nie mam dzwieku tylko w menu, ale co smieszniejsze tylko do czasu kiedy wejde do gry, wtedy jak wychodze do menu to dzwiek jest. Jednak kiedy wyjde z gry, dzwiek z menu znowu znika. Kiedys tego problemu nie mialem, teraz po przeinstalowaniu windy (98) sie pojawil, wiec podejzewam ze przy instalacji cos moglo sie pokaszanic. W sumie to nie az tak wielki problem, ale ciekawi mnie jaka moze byc tego przyczyna i jak go naprawic bez ponownego instalowania windy

Posted by c35 on 15-10-2002 09:19:

First Person Perspective

hehe.. maxim... mam dokladnie to samo.. tyle, ze mi to nie przeszkadza

Posted by MaxiM on 15-10-2002 13:37:

No mi w sumie tez nie, ale tak nagle sie "zrobilo" i lekko mnie drazni

Posted by MaxiM on 16-10-2002 23:11:

Talking

Apropos dzwieku, musze znalezc ten wypasiony wpis do configa ktory usuwal znikajacy dzwiek w grze po wyjsciu do windy. Zwykle pomaga escape/resume, ale czasem nie. A z tym mykiem w skrocie (-wavonly) to juz wcale dzwieku nie mam

Posted by c35 on 17-10-2002 19:30:

First Person Perspective

quote:
Napisane oryginalnie przez MaxiM
Apropos dzwieku, musze znalezc ten wypasiony wpis do configa ktory usuwal znikajacy dzwiek w grze po wyjsciu do windy. Zwykle pomaga escape/resume, ale czasem nie. A z tym mykiem w skrocie (-wavonly) to juz wcale dzwieku nie mam

ecs/resume nie pomaga wowczas jak sie laczysz nie przez console, tylko przez menu

ma to byc calkowicie zlikwidowane w cs 1.6 (wreszciee )

Posted by MaxiM on 02-11-2002 03:08:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
ecs/resume nie pomaga wowczas jak sie laczysz nie przez console, tylko przez menu

ma to byc calkowicie zlikwidowane w cs 1.6 (wreszciee )

Czytalem o tym, po 4 latach zdecydowali sie tym nareszcie zajac, leniwce parszywe

Posted by Discopololive on 02-11-2002 08:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez ha3m
Ludzie no ..
Nikt mi nie chce pomoc ???
BTW-Zainstalowalem HalfLife'a i dzwiek dziala . Następnie instaluje hl1110.exe i co ? Dzwięk juz nie dziala Sciagalem go przez KaZaA wiec moze dlatego .. Ale teraz sciagam z filefront'u więc mam nadzieje ze bedzie ok . Juz mam 64% Ale czy to nie jest troche dziwne ze tak sie dzieje ???
Help plz

Sciagaj z taska ... ma jedne z najlepszych transferow w Polsce.
ftp.task.gda.pl

Co do dzwieku w menu .... tez go nie mam i mi to nie przeszkadza... niektorzy sa perfekcjonistami i dla nich musi byc wszystko idealne ... mi przeszkadza tylko head z doopy czuje sie wtedy taki bezsilny

Posted by MaxiM on 02-11-2002 11:28:

Ja juz chyba wyczailem czemu nie mam dzwieku w menu. Kiedys mialem, i to w wersji 1.5 ale w tym czasie zmienil sie directx z 8.1a na 8.1b i moze w tym tkwi problem

Posted by szinbeth on 02-11-2002 22:06:

tez nie mam dzwieku w menu ale to nie problem
a mkarte mam a raczej miałem ta sama co koles pytajacy i dzwieki w grze były wiec to nie jej wina chyba ze jest skopana pozaty sciaganie z kaaza chyba w tym tkwi problem

Posted by Discopololive on 02-11-2002 23:48:

quote:
Napisane oryginalnie przez MaxiM
Ja juz chyba wyczailem czemu nie mam dzwieku w menu. Kiedys mialem, i to w wersji 1.5 ale w tym czasie zmienil sie directx z 8.1a na 8.1b i moze w tym tkwi problem

Nay ... nie w tym ... ja mam 7.0 i nadal nie mam dzwieku.

Posted by MaxiM on 03-11-2002 17:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez Discopololive
Nay ... nie w tym ... ja mam 7.0 i nadal nie mam dzwieku.

Hehe, czlowieku, wyjdz spod kamienia i zainstaluj troszke nowszego DX'a

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:10.