FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8663)
Muzyka 'n stuff
Off Board -ale przeznaczony dla CSowiczów, którzy lepiej sie znaja na wszystkim od innych, bo wiedza, ze to CS jest the best..
1. Jakiej Muzyczki sluchacie ?
2. Podczas gry czy nie?
3. Pijacie alkohol ?
Moje odpowiedzi to:
1. Punk Rock [Bad Religion , The Offspring (Tylko pierwsze 2 płytki ) oraz KSU i Dezertera ]
2. Czasem
3. Taaa - Browary, Tanie wina, ale wodki nie lubie . Ewentualnie rumik (taki 80-cio woltowy A gdy pije wytrawne wino i wiem ze ono jest wytrawne to odczuwam pewien dyskomfort psychiczny
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
co do picia juz jest taki topik
Muzyczki nie słucham bo:
-gram na słuchawkach
-albo slucham tupania przeciwnikow
czasem ew. odpale radio ZeT
Alkoholi w domu nie pijam bo jestem jeszce nieletni ;>
3 j/w - jestem nieletni, w domu od czasu do czasu wina, ktorych nie pije sie swiezych. Poza domem browarki czasem witamina W-40%, w winach owocowych nie gustuje (narazie).
ps: ha3m/ fajny teks w podpisie
1. rock
2. podczas ffa czasem wlacze sobie mp3 jak mam ochote, podczas cw nigdy
3. browce z kumplami, rzadko cos mocniejszego (chyba ze na jakas okazje [:
2. w sumie raczej sporadycznie.
3. pifko roXx, raz nawet po 5 piwkach gralem cw (wina CLa, umuwil meczyk na 5 minet przed...). Dion do dzis pewnie pamieta tego heada z kampy ( no co? pomylic sie nie mozna?
).
1. Naprawde różna (The beatnuts, Gang Starr, Big L, Nelly :o , Ashanti, X-zibit)
2. Jak gram ffa z domu to prawie zawsze mam wierze wlaczona i cos tam z niej leci... Na klanowkach to zalezy, jak przeciwnik nie jest wymagajacy zbyt to tez lubie sobie czegos posluchac :p
3. Glownie piwo (zdarza sie tez vodke :o), wina nigdy!
2. NIGDY !! dla mnie nawet telewizor musi byc wylaczony i drzwi zamkniete od pokoju jak gram
3. rzadko ostatnio pijam, a jezeli juz, to tylko piwo
Lubie browarki czasem cos mocniejszego dla smaku vodka whisky rum whatever wina lubie ale raczej nie te jabolowate
Alkohol pijam od imprezy do imprezy ew od spotkania z kumplami do spotkania z kumplami
Muzy slucham roznej: Punk Rock , Metal , rock , Rap , Techno , disco i oczywiscie reggae !!!!! tha best rulla 4 ever rege rox nawroccie sie na rege bo zmiata ten klimat ten rytm nastroj az krew szybciej krazy :d do u feel da rege ??
w trakcie gry nieslucham muzy bo wole sluchac melodi korkow przeciwnika
1. Metal
2. Nie bo to rozprasza...
3. Bez piffka nie siadam do gry...
quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
3. Bez piffka nie siadam do gry...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
a ja myslalem, ze Ty czitujesz.. jednak sie pomylilem![]()
1. Rock, metal, muzyka filmowa, takie rożne inne
2. Rzadko :/
3. Woda/piwko
Napisane oryginalnie przez Eustachy
prawdziwe czity masz po ruskim spierytusie... wtedy widzisz znacznie więcej niż inni... zwykły wallhack przy tym wymięka...![]()
Najlepiej sie gra na kacu...
PS
majkiel555
"herbatka ziołowa", "napar z grzybków", "poncz owocowy".
P.S.
fascynacja alkoholowa nastolatków rox....prawda?
A tak na powaznie, nie pijam w domciu podczas grania, gdyz po pierwsze jestem nieletni, a po drugie rodzice czuwaja... Ale kiedys trzeba sprobowac tych alkoholowych dopalaczy w trakcie gry . A jak juz pije podczas gry, to tylko jakis soczek Gardena, albo Fante.
ah wy alkoholicy. Jakto tak pic podczas gry?
.
A tak na powaznie, nie pijam w domciu podczas grania, gdyz po pierwsze jestem nieletni, a po drugie rodzice czuwaja... Ale kiedys trzeba sprobowac tych alkoholowych dopalaczy w trakcie gry. A jak juz pije podczas gry, to tylko jakis soczek Gardena, albo Fante.
3) hoho co za pytanie każdy polak pije
najlepsze są tanie nalewki i bru.
3. Browar rulez! Inne bombelki dobrze schlodzone tez dobre, nie koniecznie z procentami
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:55.