FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8833)
Kobieta? - trudny temat.
Uwaga, trudny temat.
Jeden z moich kumpel przy piwku zwierzyl mi sie ostatnio ze ma problem z kobieta.
Urodzila sie ona z wada genetyczna i nie posiada naturalnych piersi oraz nie bedzie mogle rodzic dzieci w przyszlosci.
Ona to "ukrywala" ale teraz gdy sie dowiedzial zastanawia sie czy pchac sie w zwiazek z taka kobieta. Teraz jest rozczarowany, nie widzi ich razem jako rodziny, mimo ze chcial znia byc.
Czy miedzy nimi moze jeszcze cos wyjsc, jest szansa na dany zwiazek?
Jak wy byscie sie zachowali w takiej, wyjatkowej i niezwyklej sytuacji?
Re: Kobieta? - trudny temat.
Nie s�dzisz, �e wywlekanie takich rzeczy na publicznym forum jest nieco... nie na miejscu? Kumpel Ci si� zwierzy�, a Ty takie co� robisz. Mo�e podaj jeszcze jego imi� i adres??? Staaary, nie t�dy droga. To jest jego prywatna sprawa. Skoro Ci zaufa�, to pewnie nie po to, aby� teraz przeprowadza� ankiet� na Forum. Fuj
lame jestes i do tego chamsko sie zachowales szczyt szczytow
Ta klijentka powinna ci najebac za takie cos
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
Powiedzialem bardzo niewiele. Praktycznie zarys sprawy (sam wiem duzo wiecej) by o tym porozmawiac. Zapewniam ze mam pozwolenie.
Koles jest zdesperowany i prosil mnie bym w jakikolwiek sposob doradzic.
na boardzie no nie LOOOL
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
te iris ja nic do ciebie nie mam, ale nie zakldaj topicow hehe ;D
okej wobec tego �e wszyscy koncertowo lej� na iryska
to ja wprowadz� jesze wi�kszy haos to jego topicu i zaproponuj�
aby�cie weszli na stron� http://www.albert.st/ . Jest tam dzia�
portfoilio i w sub-dziale "hooks" znajduj� sie portrety kobiet
o bardzo wyra�nie zaakcentowanej "skandynawskiej urodzie". Chodzi mi o to aby�cie sie drodzy boardowicze wypowiedziel na temat swoich wrarze� estetycznych...
you accept (reject, respect);
ladne dziewczyny ale ktos im brzydkie zdjecia zrobil
U niektorych z was proznosc i zadufanie w sobie zasluguje na potepienie...
Jezu, czemu to mi tak na nerwy dzia�a? Ja nie wiem
Odejde od faktu, ze naprawde nie interesuja mnie podboje Twojego kolegi, i ze watpie, aby byl ucieszony z faktu, ze on Ci zaufal, a Ty dajesz jego sprawe pod rozpatrzenie forum ogolnego. Do tego ta dziewczyna powinna Ci strzelic po pysku, i Cie zakopac w plytkim grobie drogi Irisku. Przedewszystkim Twoj kolega jest bardzo plytki, i watpie, aby ja kochal, skoro nie chce sie wiazac z kobieta niepelnosprawna. Plyciutki facet. To wszysko co mialem do powiedzenia. Zycze milego odbioru, i zeby CIe jutro cos przejchalo Irisku.
Iris a moze poprostu sie przyznasz, ze sam wymysliles ta historie i zalozyles ten temat aby poraz kolejny zwrocic na siebie uwage, ze chciales udawac inteligenta dyskutujacego na trudne tematy?
To moze ja sie troche wysile i ci odpowiem: Jezeli gosc naprawde kocha ta kobiete to sie nawet nie powinien zastanawiac bo w milosci chyba nie tylko o wyglad chodzi a jezeli poruszyl problem dzieci to chyba jest to cos powazniejszego. Jezeli chodzi o bezplodosc to tyle dzieci czeka na adopcje.
A tak w ogole to gosc powinien starac sam sobie radzic z takimi problemami a jezeli juz jest mu nprawd trudno to niech idzie do jakiegos terapelty. Forum o grach FPP to chyba ostatnie miejsce na jakim powinien szukac rady na ten temat.
Odemnie narazie tyle
is rajt
zalozcie sobie topic "bluzganie sie z irysem", bo troche sm�cicie prawie w kazdym miejscu tego boarda. Wszycy szykujecie krucjate na irisa. Przyjedziecie po niego czarnym bmw i wywieziecie go do lasu a potem on sobie grob wykopie.
A ja jestem za Irysem. W koncu taka sprawa moze byc hipotetyczna. On nic takiego wielkiego nie powiedzial.
Wg mnie dziewczyna nie zrobila zle. Nie mowi sie o takich rzeczach zaraz po poznaniu kogos. Zaufala mu... jesli z nia zerwie to nie ma co ukrywac, ze dziewcze dodatkowo sie zamknie w sobie. Ale z drugiej strony nie moze robic czegos na sile. Trudna sprawa... Sam musi zadecydowac.
w tle: 3 Doors Down ~ Loser
nawet venotoma bardziej oszcz�dzaliscie (coociarz on byl smieszny
)
a poza tm powtorze to co kiedys w przypadku vena....dajcie spokoj, nie wypowiadajcie sie w tego typu topikach....to zazwyczaj skutkuje... (np. w dziale CS - ostatnio dwa g�upie topiki...po kilku dniach 0 odpowiedzi i jeden juz jest zamkni�ty)
A co do tej kobiety i ich zwi�zku to raczej powinni to oni mi�dzy sob� za�atwi�. Kolega po prostu chcia� przed kim� si� wygada�.
Btw Iris czy poczyta�e� sobie board zanim si� tu zjawi�e� ?? Jako� nie mo�esz do ko�ca poczu� klimatu
Napisane oryginalnie przez Iris
[...]
Koles jest zdesperowany i prosil mnie bym w jakikolwiek sposob doradzic.
917123
temat jest ogolem dziwny NIC nie MAM do Irysa zadnej urazy a ni nic takiego (podkreslam to) ale danie takiego topicu na boardzie zajmujacym sie glownie fpp jest nie namiejscu i nawet jezeli by mnie prosil najlepszy przyjaciel to bym tego nie zrobil
(...)
quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
temat jest ogolem dziwny NIC nie MAM do Irysa zadnej urazy a ni nic takiego (podkreslam to) ale danie takiego topicu na boardzie zajmujacym sie glownie fpp jest nie namiejscu i nawet jezeli by mnie prosil najlepszy przyjaciel to bym tego nie zrobil
917123
A mnie ten temat strasznie zajechal Venotomem... krewniacy?
Ka�dy �adnie cztery elementy jednych tchem wymienia i ja te� je wymieni�, co tak b�d� g�upio sta� to: pieni�dze, forsa i oczywi�cie szmal.
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
A mnie ten temat strasznie zajechal Venotomem... krewniacy?
1: jesli kocha
powinien z nia zostac i zaakcepotowac to jaka jest
wiadomo ze sensem ostatecznym kazdego zwiazku jest splodzenie potomstwa(w koncu do tego pcha nas natura)
no i tu mamy problem jelsli sie da mozna zastosowac metode invitro (in viadro?) a jesli nie pozostaje adopcja, w koncu tyle dzieci czeka w instytucjach opieki na swoja rodzine a jesli sa zdoli kochac to pokochaja to dziecko jak swoje wlasne
2: jesli nie kocha
odpowiedz jest prosta powinien ja opuscic
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:20.