FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8912)

Posted by tom2525 on 07-11-2002 00:45:

szykuje sie rozwalka naszej niby reprezentacj w clan base

przeczytalem sobie ksywki reprezentacj Portugali i wiem ze przegramy gralem z kilkoma graczami z tej listy i sa dobrzy naprawde dobrzy niewiem jak nasza niby reprezetacja ale napewno ta na prendce zebrana druzyna nie wygra z nimi to bedzie zupelny inny styl gry niz te wasze clanowe turnieje i lepiej niech sie przygotuja na przegrana jak to muwie czasem do biegnocych na oslep umierajce szybko bo respawn czeka na was

Posted by juzef on 07-11-2002 11:45:

no coz ja nie gralem ale znam poziom reprezentacji polski hmm nie sa chlopaki zli na demo wersji na fullu obawiam sie ze bedzie miesko portugalia poprostu zmiecie ich z powiezchni naszej kochanej ziemi powiem wiecej jestem przekonany ze rozniosl by ich sredni klan polski chodzi mi o zgranie poprostu nie widze tych ludzi na serverach a jak widzilem "kapitana" to normalnie mnie nosilo juz na ten temat pislaem w innym topicku wiec nie warto sie powtarzac
pozdrawiam

Posted by [FPP]Gazdzik on 07-11-2002 12:55:

Tom ale z ciebie pesymista . Ja uwazam ze z portugalia to jeszcze rade dadza ale pozniej... Oczywiscie jesli przyjdzie grac z anglia lub szwecja to wlasnie wtedy skonczy sie turniej dla nas . Ale powalczyc mozna .

Posted by juzef on 07-11-2002 13:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
Tom ale z ciebie pesymista . Ja uwazam ze z portugalia to jeszcze rade dadza ale pozniej

raczej realista powiedzmy sobie prawde w portugali servero 8 i to duzych do ktorych ja osobiscie mam ping okolo 100 w polsce 1 (drugi nie wlaczony )a max serverow w polsce jaki widzialem to 4 wiec trochy jednak nawet miejsca na treningi chlopaki nei macie
pozdrawiam

Posted by Zaitsev on 08-11-2002 01:26:

Exclamation

Ja tak samo twierdze dostana po dupie granie z zachodnimi timami to juz jest co innego...przede wszystkim poziom i ping

Posted by juzef on 08-11-2002 12:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez Zaitsev
przede wszystkim poziom i ping

hmm na zachodzie nie gram zbyt wiele ale na ping nie mam co narzekac mam czasme nizszy od typow ktorzy graja z angli czy innych panstw natomiast co do poziomu hmm moze nie chodzi tu o poziom tylko raczej o ogranie w zespole
pozdrawiam

Posted by Atari on 08-11-2002 12:31:

widzialem demka z meczy zach.teamow(spk) graja dobrze ale nie maja jakies specjalnie wymyslnej taktyki(moze taka wystarczy) gdzie mozna sciagnac demko "prawdziwych" wymiataczy z checia bym popaczyl (zaicev jak taki dobry jestes to nagraj sie na demko i przeslij mi bede wdzieczny)

Posted by Zaitsev on 08-11-2002 14:54:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
...checia bym popaczyl (zaicev jak taki dobry jestes to nagraj sie na demko i przeslij mi bede wdzieczny)

moze dzis cos wyskrobie to dostaniesz dzis sobie zagram 1 raz od 9 tygodni i powiem ci jak sprawa stoi

Posted by Zaitsev on 15-11-2002 11:56:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Zaitsev
Ja tak samo twierdze dostana po dupie granie z zachodnimi timami to juz jest co innego...przede wszystkim poziom i ping

Chyle czolo przed wami....bylem niewierny i sie mylilem

Posted by Og�r on 07-12-2002 20:58:

Re: szykuje sie rozwalka naszej niby reprezentacj w clan base

quote:
Napisane oryginalnie przez tom2525
przeczytalem sobie ksywki reprezentacj Portugali i wiem ze przegramy gralem z kilkoma graczami z tej listy i sa dobrzy naprawde dobrzy niewiem jak nasza niby reprezetacja ale napewno ta na prendce zebrana druzyna nie wygra z nimi to bedzie zupelny inny styl gry niz te wasze clanowe turnieje i lepiej niech sie przygotuja na przegrana jak to muwie czasem do biegnocych na oslep umierajce szybko bo respawn czeka na was

Wracaj�c do tego postu gra�e� z paroma kole�iami i mowisz ze s� dobrzy naprawde dobrzy ale chyba dla ciebie bo dla Rep Polski to kaszka manna niem�wie ze jeste� lama

Posted by Og�r on 12-12-2002 17:23:

Jescze raz chcia�bym powiedzie� lol ale mam dlawas dobr� wiadomo�� Liga startuje a Rep Polski napewno na tym zyska tylko Juzef �ci�gmij mi bana

Posted by juzef on 12-12-2002 17:35:

quote:
Napisane oryginalnie przez Og�r
Jescze raz chcia�bym powiedzie� lol ale mam dlawas dobr� wiadomo�� Liga startuje a Rep Polski napewno na tym zyska tylko Juzef �ci�gmij mi bana

nie moja wina ze wyciagacie sobie klucze z podejrzanych zrodel albo gracie na kopiowanych
kupujcie orginaly niebedzie problemow albo niedawajcie sobie wzajemnie kluczy
pozdrawiam
ps
teraz niema tego ale bedzie niedlugo pewnie tak ze znowu duplikowane klucze beda banowane autoamtycznie

Posted by Og�r on 13-12-2002 07:48:

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
nie moja wina ze wyciagacie sobie klucze z podejrzanych zrodel albo gracie na kopiowanych
kupujcie orginaly niebedzie problemow albo niedawajcie sobie wzajemnie kluczy
pozdrawiam
ps
teraz niema tego ale bedzie niedlugo pewnie tak ze znowu duplikowane klucze beda banowane autoamtycznie

Juzef ten klucz mam dobry moge wsz�dzie gra� a napewno nie zrezygnuje z gry na zachodzie na rzecz gry na Polskim serwerze mo�e mi pomo�esz mo�e nie mam nadzieje ze pomo�esz Niewiem czy ja mam duplikay przecie� moge wsz�dzie gra� oprucz Ligi

Posted by juzef on 13-12-2002 08:58:

quote:
Juzef ten klucz mam dobry moge wsz�dzie gra� a napewno nie zrezygnuje z gry na zachodzie na rzecz gry na Polskim serwerze mo�e mi pomo�esz mo�e nie mam nadzieje ze pomo�esz Niewiem czy ja mam duplikay przecie� moge wsz�dzie gra� oprucz Ligi

ogor jakos nikt ci tego bana nie wstawial (chyba ze byly powody) skoro jest ban to masz zbanowana gre jedynym sposobem na to (skoro twoj brat niema problemow) jest zablokowanie klucza
z powyszego wynika ze jest nalozony ban
nikt ci nie kaze rezygnowac poprostu nauka jest jedna nalezy posiadac orginal i nieudostepniac klucza innym mozesz miec o to pretesje tylko do siebie
nie wiem jak ty to sobie wyobrazasz ale podaczas rozgrywek ligowych niedopuszczalne bedzie granie z duplikowanymi kluczami
posdrawiam

Posted by Og�r on 13-12-2002 10:40:

Dobra Juzef ju� omino�em bana na Lidze teraz moge tam gra�

Posted by juzef on 13-12-2002 11:58:

quote:
Dobra Juzef ju� omino�em bana na Lidze teraz moge tam gra�

tak ci sie tylko wydaje w rozgrywkach w ten sposob niebedziesz mogl uczestniczyc
pozdrawiam

Posted by [FPP]Gazdzik on 13-12-2002 11:58:

Ja mam oryginala (nie chwalac sie hehe ), a jakos na wielu serwerach mam problemy. Nie z cd-key'em ale inne np. 'invalid pk3 files costam' albo 'invalid g2 pointer'. Tylko najdziwniejsze jest to, ze wystarczy wyjsc z SoF'a i uruchomic go ponownie i wszystko dziala jak trzeba - dziwne to troche. Powinien wyjsc patch, nazywal by sie np. 1.02b, ktory by nic nie dodawal tylko by poprawil te drobne bledy.

Posted by Og�r on 13-12-2002 12:25:

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
tak ci sie tylko wydaje w rozgrywkach w ten sposob niebedziesz mogl uczestniczyc
pozdrawiam

Dlaczego tak myslisz ze nieb�de m�g� gra� bo mam pirata ? Przeciez omino�em banna ? o co ci chodzi ?

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:47.