FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8912)
szykuje sie rozwalka naszej niby reprezentacj w clan base
przeczytalem sobie ksywki reprezentacj Portugali i wiem ze przegramy gralem z kilkoma graczami z tej listy i sa dobrzy naprawde dobrzy niewiem jak nasza niby reprezetacja ale napewno ta na prendce zebrana druzyna nie wygra z nimi to bedzie zupelny inny styl gry niz te wasze clanowe turnieje i lepiej niech sie przygotuja na przegrana jak to muwie czasem do biegnocych na oslep umierajce szybko bo respawn czeka na was
no coz ja nie gralem ale znam poziom reprezentacji polski hmm nie sa chlopaki zli na demo wersji na fullu obawiam sie ze bedzie miesko portugalia poprostu zmiecie ich z powiezchni naszej kochanej ziemi powiem wiecej jestem przekonany ze rozniosl by ich sredni klan polski chodzi mi o zgranie poprostu nie widze tych ludzi na serverach a jak widzilem "kapitana" to normalnie mnie nosilo juz na ten temat pislaem w innym topicku wiec nie warto sie powtarzac
pozdrawiam
Tom ale z ciebie pesymista . Ja uwazam ze z portugalia to jeszcze rade dadza ale pozniej... Oczywiscie jesli przyjdzie grac z anglia lub szwecja to wlasnie wtedy skonczy sie turniej dla nas . Ale powalczyc mozna .
quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
Tom ale z ciebie pesymista . Ja uwazam ze z portugalia to jeszcze rade dadza ale pozniej
[VenezuelaTeam]Miguel
*** LOTTSA BAD AMIGOS ***
quote:
Napisane oryginalnie przez Zaitsev
przede wszystkim poziom i ping
widzialem demka z meczy zach.teamow(spk) graja dobrze ale nie maja jakies specjalnie wymyslnej taktyki(moze taka wystarczy) gdzie mozna sciagnac demko "prawdziwych" wymiataczy z checia bym popaczyl (zaicev jak taki dobry jestes to nagraj sie na demko i przeslij mi bede wdzieczny)
quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
...checia bym popaczyl (zaicev jak taki dobry jestes to nagraj sie na demko i przeslij mi bede wdzieczny)
Napisane oryginalnie przez Zaitsev
Ja tak samo twierdze dostana po dupie granie z zachodnimi timami to juz jest co innego...przede wszystkim poziom i ping
quote:
Napisane oryginalnie przez tom2525
przeczytalem sobie ksywki reprezentacj Portugali i wiem ze przegramy gralem z kilkoma graczami z tej listy i sa dobrzy naprawde dobrzy niewiem jak nasza niby reprezetacja ale napewno ta na prendce zebrana druzyna nie wygra z nimi to bedzie zupelny inny styl gry niz te wasze clanowe turnieje i lepiej niech sie przygotuja na przegrana jak to muwie czasem do biegnocych na oslep umierajce szybko bo respawn czeka na was
www.sofpl.com
quote:
Napisane oryginalnie przez Og�r
Jescze raz chcia�bym powiedzie� lol ale mam dlawas dobr� wiadomo�� Liga startuje a Rep Polski napewno na tym zyska tylko Juzef �ci�gmij mi bana
nie moja wina ze wyciagacie sobie klucze z podejrzanych zrodel albo gracie na kopiowanych
kupujcie orginaly niebedzie problemow albo niedawajcie sobie wzajemnie kluczy
pozdrawiam
ps
teraz niema tego ale bedzie niedlugo pewnie tak ze znowu duplikowane klucze beda banowane autoamtycznie
Juzef ten klucz mam dobry moge wsz�dzie gra� a napewno nie zrezygnuje z gry na zachodzie na rzecz gry na Polskim serwerze mo�e mi pomo�esz mo�e nie mam nadzieje ze pomo�esz Niewiem czy ja mam duplikay przecie� moge wsz�dzie gra� oprucz Ligi
www.sofpl.com
quote:
Napisane oryginalnie przez Og�r
Dobra Juzef ju� omino�em bana na Lidze teraz moge tam gra�
Ja mam oryginala (nie chwalac sie hehe ), a jakos na wielu serwerach mam problemy. Nie z cd-key'em ale inne np. 'invalid pk3 files costam' albo 'invalid g2 pointer'. Tylko najdziwniejsze jest to, ze wystarczy wyjsc z SoF'a i uruchomic go ponownie i wszystko dziala jak trzeba - dziwne to troche. Powinien wyjsc patch, nazywal by sie np. 1.02b, ktory by nic nie dodawal tylko by poprawil te drobne bledy.
quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
tak ci sie tylko wydaje w rozgrywkach w ten sposob niebedziesz mogl uczestniczyc
pozdrawiam
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:47.