FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=33)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9026)

Posted by Major Kiper DN on 18-11-2002 18:51:

Angry glan z FPP

Co ty kurwa czlowieku chcesz ode mnie?????
CIagle tylko mi wytykasz"Dopiero to, topiero tamto",
kurwa co ja ci zrobilem??????
ja tu tylko pisze, a ze ty nie masz sie do kogo dojebac, to bardzo mi przykro, ale ja tez jestem czlowiekiem, kazdy moze sie pomylic, a nawet "Czasami człowiek musi, inaczej się udusi...".

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Posted by on 21-11-2002 14:11:

gosh skad sie biora tacy ludzie jak ty? nawet nie wiemy o co ci chodzi... jak masz cos do glan'a to wyslij mu mail'a a nie spamujesz board... myslisz czasami?

Posted by [FPP]Shooler on 21-11-2002 14:20:

Moge sztacheta? Moge moge moge?

Posted by Major Kiper DN on 21-11-2002 17:00:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
gosh skad sie biora tacy ludzie jak ty? nawet nie wiemy o co ci chodzi... jak masz cos do glan'a to wyslij mu mail'a a nie spamujesz board... myslisz czasami?

ja mysle. a ty? albo shooler?

a jesli masz cos przeciwko mnie, to "kobieto, do broni"!!!
a nie spamujesz board... myslisz czasami?

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Posted by Atari on 21-11-2002 19:47:

quote:
Napisane oryginalnie przez Major Kiper DN

o lol kush rulezzz

Posted by [FPP]glan on 21-11-2002 20:17:

odpowiem w stylu osoby ktora napisala ten topic...

bla bla bla bla bla bla .. nic ciekawego.. a co cie to.. bla bla bla.. ojojoejoej... bla bla bla... bla bla bla... bla bla bla...

koniec....

a teraz troche do przemyslenia dla ciebie bo powyzszy kawalek chyba skumales bez zarzutu....
stary, mylic sie mozna raz, dwa... ale nie 79 (jakbys nie skumal to to jest ilosc twoich postow)... co topic to jakas bzdura, co jakis zarzut to wybrany nie wiadomo skad... nie wiem jak to znosza twoi znajomi w normalnym zyciu ale musza miec ciezki orzech do zgryzienia...

Posted by d4 on 21-11-2002 20:48:

Hmmm.

Buhahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahha.

O w ....

Ide sie turlac dalej.
;>>>>>>>

Posted by [FPP]glan on 21-11-2002 20:59:

major.. mam prosbe.. daruj juz sobie postowanie co? bo nam deadpool'a rozbrajasz i ni ma kto newsow z hardware robic

Posted by on 22-11-2002 11:14:

quote:
Napisane oryginalnie przez Major Kiper DN

ile masz lat?

Posted by G.mbit on 22-11-2002 20:52:

Talking Re Re Kum Kum :P

Kum Kum ( da ktoś z powrotem topik krojenie żaby ?? zrobimy autopsję Majorowi ) !!

Posted by [FPP]glan on 23-11-2002 15:08:

wypindalac mi z zaba z topicu o mnie )

Posted by Atari on 23-11-2002 18:17:

major nie napisla zadnego topcika od 2 dni chyba zpasowal
nie zebym go zalowal ale mieszka blisko mnie ,wdycha opary z tych samych kominow a wy go tak bezlitosnie zbluzgaliscie spolecznosc tego boarda jest naprawde bezlitosci

Posted by LoveBeer on 23-11-2002 20:26:

no bo tak z majorami w zyciu juz bywa... "a wy co tam palcie ?" generalnie jednak majorami nie nalezy sie przejmowac - toz to tylko sluzbisci w koncu, a sluzbista jaki jest kazdy widzi*

* post ten nie mia na celu dyskryminacji majorow tudziez kapitanow i innych sluzbistow, lecz mial zwrocic uwage panstwa na pewne prawidlowosci wystepujace w ludzkim spoleczenstwie, ktore to, jezeli dobrze przysfojone i zrozumiane przez czlowieka, pozwalaja mu juz z daleka wyczuc pewne niuanse i niuansiki zachowan, a skutkiem czego moze byc calkiem inne podejscie do zagadnienia co w kolei skutkuje wejsciem dyskusji ma calkiem inne, nieosiagalne wczesniej wyzyny

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Posted by [FPP]glan on 24-11-2002 00:48:

bosh.. nic ni skumalem z twojego wywodu lovebeer

Posted by Sphere on 24-11-2002 08:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
no bo tak z majorami w zyciu juz bywa... "a wy co tam palcie ?" generalnie jednak majorami nie nalezy sie przejmowac - toz to tylko sluzbisci w koncu, a sluzbista jaki jest kazdy widzi*

* post ten nie mia na celu dyskryminacji majorow tudziez kapitanow i innych sluzbistow, lecz mial zwrocic uwage panstwa na pewne prawidlowosci wystepujace w ludzkim spoleczenstwie, ktore to, jezeli dobrze przysfojone i zrozumiane przez czlowieka, pozwalaja mu juz z daleka wyczuc pewne niuanse i niuansiki zachowan, a skutkiem czego moze byc calkiem inne podejscie do zagadnienia co w kolei skutkuje wejsciem dyskusji ma calkiem inne, nieosiagalne wczesniej wyzyny

eeee jasne, że tak

www.tommy.k9.pl
one day it's gonna be done...i guess

Ik hou van nederlands... Heeft je dat niet geweten?

Posted by on 24-11-2002 15:49:

O jezus, co za topik.
Co wy chcecie nam ro****** tymi topikami najlepsze forum jakim jest kosz?
Chyba wezwe saari i ona zrobi porzadek
----edit----
eeee... jak ja sobie nabilem postaw koszu?

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:15.