FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9264)
TOWER, dzieki za meczyk
Milo bylo zagrac wreszcie z polskim klanem, ktory potrafil sie stawic w pelnym skladzie. Gratuluje, ze udalo sie Wam doprowadzic do takiej dyscypliny i mam nadzieje, ze wkrotce TOWER wyrosnie na naprawde dobry klan.
Co do samego meczu - coz, pominmy temat wynikow. Lagi byly tak okrutne, ze sie to w pale nie miesci. Serwer jest po prostu skaszaniony i musimy pilnie postarac sie o wlasny.
Podajcie pliz termin kolejnego meczu (najlepiej jak najszybciej z wyjatkiem poniedzialku, kiedy to mamy meczyk ladderowy). Postaram sie zalatwic jakis serwer ladderowy w Niemczech, przynajmniej zagramy w warunkach, jakie mamy podczas rywalizacji miedzynarodowej.
I nie przejmujcie sie wynikiem, dla mnie prywatnie on NIC nie znaczy, bo kompletnie nie wiem, co w czasie tego meczu robilem :-)))
A, jeszcze cos: wolalbym, abysmy zagrali nie dwie mapy, a 3-4-5-6. Jesli juz sie spotykamy, to po to, aby pocwiczyc, wiec chcialbym potrenowac na wiecej niz dwoch mapach...
Re: TOWER, dzieki za meczyk
OK takze dzieki w imieniu wszystkich .
P.s Na ostatnim spotkaniu ktos zalozyl z SYSow ladeerka. A ze bylo wiecej ludzi z Tower to ja i 2 och kumpli nie moglismy juz grac.( Niechcial bym zeby znow pojawila sie taka sytuacja ze przychodze wieczorem do kafe zeby sobie pograc jakis meczyk a tu max chlopa i nie ma miejsca w druzynie.
( . Prosilbym o niezakladanie ladderka jesli sa nierowne sklady, bo pozniej jest ciezko kogos wyprosic..
. ......Tak sobie napisalem bo to pierwszy post.
Chodzi o tournament mode?
o tak wlasnie. TOURNAMENT.
Po to jest tournament mode. Kazda klanowka, zwlaszcza w grze, gdzie sa tak liczne druzyny, musi byc rozgrywana w trybie tournament. Inaczej nie ma zadnej kontroli nad przebiegiem meczu.
eh
ja bym chetnie zagral znowu meczyk z wami
ale hm.. no ja mam ........... hm no mam modem!!!!!!!!!
co mi prawie uniemozliwia granie pingi powyzej 250
czeste rozlaczenia no i oczywiscie rachunki!!!!!!!!!!!!!!!!
eh.................jak bym mial stale to by dopiero bylo
. HAaha.
Szkoda tylko ze nasz team jest tak malo zorganizowany zeby cos ustalic.Czasami to ja sie bardziej na serwerach dogaduje z obcokrajowcami niz z naszymi.
------
Duzo ludzi z Tower ma lacze w domach ale zbyt malo graja (z wyjatkami). Ty amsz plusa bo chcesz grac a ogranicza Cie tylko brak lacza.
>Szkoda tylko ze nasz team jest tak malo zorganizowany zeby
>cos ustalic.Czasami to ja sie bardziej na serwerach dogaduje z
>obcokrajowcami niz z naszymi.
Masz z czyms problem, GORA? ;-)
za malo ludzi widze na necie od nas z klanu. Niektorych ktorzy sa wogole jeszcze nigdy nie widzialem. Ja sam gram codziennie.
Czuje sie jakbym nie byl w zadnym clanie. Dla mnie clan w grze musi cos znaczyc. Duze zaangazowanie i granie razem.Jesli gram jakies clanowki to dla mnie nie wazne sa punkty tylko wazny jest wynik ogolny. Jesli bede musial sie poswiecan i ginac zeby tylko druzyna miala korzysc to moge to robic caly czas.(NO I MUSI byc ktos kto bedzie rzadzic).
Malo mamy taktyk na mapy.Nie wiem kto co ustala. Nie mam poprostu dobrego kontaktu z reszta, (wyjatkami sa Eldabor Homik, Valkiria, Silenzo,mniej : Thimgrin i SirLawo- przepraszam jesli kogos pominalem a gra dosyc czesto- widocznie wogole sie z nia nie widzialem w grze .) A w klanie jest chyba kilkanasice osob.
Homik na Twoim miejscu to bym troche posegregowal w druzynie.
gora ty sie nie uczysz i pracujesz w cafe a wiec nie mow ze kazdy ma tez byc codziennie ty nie masz obawiazkow nauki itd dla cie bie to praca i rozrywka miedzyinnymi
Ja!!!! JA!!!! Jaaaaa chce miec dobry kontakt z Val... ;-)))
hyhy
to ja tez chce
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
GORA:
Ja!!!! JA!!!! Jaaaaa chce miec dobry kontakt z Val... ;-)))
Ja ma bardzo dobtry kontak z Val ( szkod ze taki sporadyczny ) te oczy ech......................
heh wy niejestescie za starzy na takie rzeczy ?? czas przewinac dziecko co niektorzy prawda Homic PPPPPPP
o czym wy mowicie wogole ja mam 13 lat i nie wiem o co wam chodzi ?? wy macie na mysli bociana i kapuste bo mama mi o tym mowila
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:02.