FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9290)
Shift a strzałka ??????????
SIEMA ALL
Mam Taki Problem !!
Nie wiem co sie dzieje ale niemoge uzywac shifta i strzalek!! bo mam jakby sprerzenie i jak np. ustawie sobie na shifta strzelanie a na szczalke bieg ( w confingu bo w grze niemoge , bo jak klikam szczalka na na to aby postac biegla do przodu to mi sie wpisuje SHIFT ) to wtedy koles bedzie mi biegl i szczelal jednoczesnie NIEWIEM CO ZROBIC PLIZZZZZZZZ POMÓŻCIE !!!
na forum znalazlem taki post ale ja go nierozumie moze mi go ktos wytlumaczy
KLIKAC TU !
a KLAWIATURE MAM DOBRA bo sprawdzalem!!! a i konfig tez mam OK bo jak zagralem na nowym PO zainstalowaniu Quaka3 UrT i pointów to tez mi tak sie JEBA*O !!!!!
.
ten koles co odpisuje to sam niejest pewien czy to cos da ale glowny sens zawarty jest tu :
" Lemmie guess your running XP right? Xp has an option called stick keys, what it is, is if you hold your shift key for more than 3-4 seconds it activates a shortcut kind of option, I think it pops up a window if I'm not mistaken (you may be able to disable it in this window). "
Chodzi o to ze jak masz win XP to tam jest jkakas opcja ze jak trzymasz shift dluzej niz 3-4 sekundy to tam sie wlacza jakas opcja w rodzaju jakiegos skrotu (ja tam neiwiem caly czas mam ME ) i trzeba ta opcje wylaczyc .
THnx
Dzieki ja wlasnie mam XP i niewiem co dokaldnie zrobic! DZIEKI za TĄ informacje!!! bede prubowal cos zroboic~!
Re: THnx
quote:
Napisane oryginalnie przez PangA
Dzieki ja wlasnie mam XP i niewiem co dokaldnie zrobic!
quote:
Napisane oryginalnie przez Rombi
Ta opcja to "Klawisze trwałe" (czy jak to tam szło) - tesh mi wyskakiwalo okienko ja trzymałem dłużej Shifta ale wyłączyłem to i wszystko jest git. Tam powinien być przycisk "Opcje" czy coś takiego - spróbuj tam pokombinować... A jeżeli źle podałem informacje to nie wiem, bo ja to dawno miałem...
W gruncie rzeczy to ja osobiscie niemoge narzekac na windowsa , mam ME . RAczej liczba zwiech itp. utrzymuje sie w normie, takze jestem w stanie sie z tym troche pomeczyc niz bym musial siedziec trzy dni i instalowac Linucha. Pozniej niedosc ze problem, z zainstalowaniem to polowa gier niechodzi :/// Winsheet niejest taki zly a na dodatek niema dla niego konkurencyjnej alternatywy :/
Re: eh
quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
W gruncie rzeczy to ja osobiscie niemoge narzekac na windowsa , mam ME . RAczej liczba zwiech itp. utrzymuje sie w normie, takze jestem w stanie sie z tym troche pomeczyc niz bym musial siedziec trzy dni i instalowac Linucha. Pozniej niedosc ze problem, z zainstalowaniem to polowa gier niechodzi :/// Winsheet niejest taki zly a na dodatek niema dla niego konkurencyjnej alternatywy :/
W branzy softwarerowj dzialaja podobne mechanizmy , niestety, i monopole ttez sa :////
Osobiscie niebronie MS bo sa monopolistami a tego nielubie no ale niema alternatywy :<<<
Jesli pojawi sie konkurencyjny system o prostej instalce i conifguracji , gdzie wszystko bedzie ladnei smigalo to sie przesiadam od razu DDDDDDDDDDd
Re: ;pppp
quote:
NIe no wiadomo, monopol szkodzi rynkowi co az nazbyt dobrze widac w przypadku TPSA i tego co sie dzieje na rynku telekomunikacyjnym.
W branzy softwarerowj dzialaja podobne mechanizmy , niestety, i monopole ttez sa :////
quote:
Osobiscie niebronie MS bo sa monopolistami a tego nielubie no ale niema alternatywy :<<<
Jesli pojawi sie konkurencyjny system o prostej instalce i conifguracji , gdzie wszystko bedzie ladnei smigalo to sie przesiadam od razuDDDDDDDDDDd
Jesli pojawi sie konkurencyjny system o prostej instalce i conifguracji , gdzie wszystko bedzie ladnei smigalo to sie przesiadam od razuDDDDDDDDDDd
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
śliski temat![]()
quote:
moim zdaniem, do każdego aspektu zastosowania kompa są OSy odpowiednie.
quote:
BeOS na przykład - każdy go chwali za doskonałe wręcz możliwości obróbki filmów
MacOS - obrazki (DTP, itd)
quote:
Linux - serwery, ciągła praca, etc.
quote:
konsole do gier - do giercowania.
quote:
IBM PC - do pracy w biurze(no pisanie tekstów, czytanie poczty biurowej)
quote:
QNX - do obsługi zadań real-time (sortowanie bagaży na lotniskach, obrabiarki numeryczne, kalkulatory)
quote:
czy coś pominąłem?![]()
![]()
Re: ;o
quote:
W tym temacie jestem malutki przy was :OOOO
quote:
ten koles co odpisuje to sam niejest pewien czy to cos da ale glowny sens zawarty jest tu :
" Lemmie guess your running XP right? Xp has an option called stick keys, what it is, is if you hold your shift key for more than 3-4 seconds it activates a shortcut kind of option, I think it pops up a window if I'm not mistaken (you may be able to disable it in this window). "
Chodzi o to ze jak masz win XP to tam jest jkakas opcja ze jak trzymasz shift dluzej niz 3-4 sekundy to tam sie wlacza jakas opcja w rodzaju jakiegos skrotu (ja tam neiwiem caly czas mam ME ) i trzeba ta opcje wylaczyc.
Re: Re: .
quote:
Napisane oryginalnie przez vmt
to wyskakuje jak sie 5 razy pod rzad, szybko wcisnie shift
a wylacza sie to ustawieniach klawiszy trwalych
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
ueeeeza jakie grzechy?!
![]()
Re: Re: Re: Re: .
quote:
Napisane oryginalnie przez vmt
?
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:51.