FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9308)
1szy Kick :D
topic nietypowy, ale ciekawy:
jaki był wasz 1szy kick z serwera ? ja odpowiem na pyt.:
serv był nie polski, jak był team s. to jak któraś z druzyn wygrała
( napis np. blue team wins ) to zabijałęm swoich myślałęm ze sie to nie liczy jak po tym jak któraś z druzyn wygra
i był callvote kick mnie . aha to było na mapce ut_casa
napiszcie o sobie
Re: 1szy Kick :D
idiota...
GG : 464202
-------------------------------------
L4s†L4m3
All rights reserved®
totem no comment...
Masz juz nominacje do nagrody Darwina? Jeszcze nie? To moze trzeba to nadrobic?
called to duty
quote:\
Napisane oryginalnie przez Cz4X
Totem takie topiki to zakladaj na www.bravo.pl a nie tu, pozatym kto QR,WA pamieta 1szego kicka?
eh
co za debil kto cie wogole tu wpuscil na te forum idz lepiej pomoz starej krowy doic zamiast tu pisac bzdury i zasmiecac tylko baranie
omg ! totem ;oooooooooooooo wez przemysl zawsze zanim zalozysz topic ;oooooooo
/callvote kick Totema z boarda
a po co? pojdzie na inne forum i tam zalozy temat "1szy Kick z boarda " ...
Right here, right now
hmm..
eee mi tam sie ten topic podoba, wasze matki byly chomikami a wasi ojcowie smierdzieli skislymi jagodami a wogole to jestescie pedaly... przez was cala zbroje se obesralem a wracajac do tematu... to pamietam to jakby to bylo wczoraj... spokojne jeszcze jesienne popoludnie gram sobie spokojnie jest sytuacja 1v1 na streetach... ja contra ktos tam nie wazne kto no i szukamy sie i nie mozemy znalesc... gralem wtedy juz w Av chyba ale nie dam se lba uciac... no i szukam goscia on mnie i ni ch nie mozemy sie znalesc i nagle nadchodzi ten moment : roundlimit... po czym wyskakuje pan neo z mojego timu i stwierdza ze jestem po****** lama i ze nie potrafie grac po czym daje vota oczywiscie wszyscy daja na yes i wykopuja biednego freda, gdy wracam pana n3o juz nie ma, ale przez to przysieglem sobie ze cos tam co juz zapomnialem w kazdym razie dlatego go nie lubie... prawie wszystkie osoby oprocz n3o wystepujace w tej historii sa zmyslone i nieprawdziwe gdyby ktos chcial np przyjechac do nich na wielkanoc albo urugwajski dzien palenia mazanny...
Panie, daj mi sile...
hehe
thx śnieżek totem na poczatku jak pisałes...mogłes popełniac błedy, typu 4 posty pod rząd z odpowiedzią dla siebie(wszyscy wiedza o co dokładnie chodzi). Ale dobra koniec rzucania psów na niego i pogadajmy normalnie...mój pierwszy kick był jakieś rok temu. Grałem sobie wieczorkiem na serverze i miałem z 16 fragów i jeden gosc do mnie powiedział(jakis PL) że ja przeszkadzam im grac bo mam zaduzo fragów...teraz gdy jush dużo osób mnie zna to sie odbywa inaczej...heh...
P.S. po co pisze tego posta jak i tak wyjde na durnia ?
;(
a pozatym: co piszecie totem jak jestem ToTem6
Tak ciezko do shifta dosiegnac ? do 6stki ?
eh
.... ----głupi post totem6, ale z przesłaniem.....
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
.... ----głupi post totem6, ale z przesłaniem.....
grucha zaklada dobre topici, wiec nie ma powodu zeby na niego najezdzac a ty robisz glupie wiec na ciebie narzekamy....proste moim zdaniem
a mnie sie podoba ten topic... ToTem6 w sumie polowa wczesniejszych twoich topicow rzeczywiscie byla do dupy ale ten mi sie podoba.. a pozatym bez sensu ... jak sie spotkamy na zjezdzie to co ja powiem: Czesc Totemie szesc ? no przeciez to idiotycznie brzmi.. wez se skroc to.. na jakie toti.. pamietam ze bylo cos takiego z paroma graczami ze nikt nie potrafil ich ksywek wymowic...
Chyba ze to nie bedzie zjazd w Krakowie..
Ja tez uwazam ze to jeden z lepszych watkow Totema (moze i jestes 6, ale nie dla nas ), ale nie potrafie przypomniec sobie pierwszego kicka. Nieszczegolnie mi sie wryl w pamiec. Wieszkosc kickow bylo dla mnie powodem do dumy, gdyz byly powiazane z oskarzeniami o cheaty i podejrzewam ze pierwszy tez.
Raz tylko mialem kicka za przeklenstwa, ale akurat byly uzasadnione... bo jak mozna grac na swim i w kazdej rundzie biec na dach i tam sie czaic caly czas?
logout
-duma
quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
topic nietypowy, ale ciekawy...
a mnie sie podoba ten topic... ToTem6 w sumie polowa wczesniejszych twoich topicow rzeczywiscie byla do dupy ale ten mi sie podoba.. a pozatym bez sensu ... jak sie spotkamy na zjezdzie to co ja powiem: Czesc Totemie szesc ? no przeciez to idiotycznie brzmi.. wez se skroc to.. na jakie toti.. pamietam ze bylo cos takiego z paroma graczami ze nikt nie potrafil ich ksywek wymowic...
good sounds
P.S. ja na początku twojej kariery mówiłem: Ucho oko kupa itd.
dawno tu nie zagladalem i niezle sie usmialem jak zobaczylem ten topic szczegolnie odpowiedzi frd wymiataj
spoko
jak do czego sie mialo wrocic w ut to tylkoo do tego "porabanego" towarzystwa
Napisane oryginalnie przez FrD
quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
eee mi tam sie ten topic podoba, wasze matki byly chomikami a wasi ojcowie smierdzieli skislymi jagodami a wogole to jestescie pedaly... przez was cala zbroje se obesralem a wracajac do tematu... to pamietam to jakby to bylo wczoraj... spokojne jeszcze jesienne popoludnie gram sobie spokojnie jest sytuacja 1v1 na streetach... ja contra ktos tam nie wazne kto no i szukamy sie i nie mozemy znalesc... gralem wtedy juz w Av chyba ale nie dam se lba uciac... no i szukam goscia on mnie i ni ch nie mozemy sie znalesc i nagle nadchodzi ten moment : roundlimit... po czym wyskakuje pan neo z mojego timu i stwierdza ze jestem po****** lama i ze nie potrafie grac po czym daje vota oczywiscie wszyscy daja na yes i wykopuja biednego freda, gdy wracam pana n3o juz nie ma, ale przez to przysieglem sobie ze cos tam co juz zapomnialem w kazdym razie dlatego go nie lubie... prawie wszystkie osoby oprocz n3o wystepujace w tej historii sa zmyslone i nieprawdziwe gdyby ktos chcial np przyjechac do nich na wielkanoc albo urugwajski dzien palenia mazanny...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:38.