FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=4)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9384)

Posted by [FPP]Krypton on 25-12-2002 19:55:

Lightbulb Hitman 2 - dobre czy zle?

Udalo mi sie dzisiaj z rana zdobyc pelna wersje Hitman 2: Sillent Assassin. Musze przyznac ze gra wywarla na mnie ogromne wrazenie. Grafika zajebista, bronie tak samo i identycznie z przeciwnikami. Postacie gdy sie je ciagnie po ziemi by gdzies ukryc po prostu rzadza. Jaka jest wasza opinia o tej grze? Moim zdaniem 9++/10.

Fabula gry tez niezle obmyslona, a jakby do tego dodac muze od orkiestry symfonicznej to juz mi brak slow.

Posted by [FPP]Shooler on 26-12-2002 10:59:

Widzialem jak brat gra sam bym do tego nie usiadl nie widzi mi sie taki sposob grania

Posted by [FPP]Krypton on 26-12-2002 11:15:

Gra jest po prostu niewaska. Klimacik taki ze hej!
Tylko nie moge sie cos za babki przebierac

Posted by [FPP]Lipas on 26-12-2002 18:52:

Zgadzam sie z Kryptonem - gra jest klimaciarska :o

'U�miechnij si�, w�a�nie jeste� w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Posted by [FPP]KaLoH on 03-01-2003 09:36:

Hitman 2 - gra calkiem udana, mi jednak bardziej przypadla do gustu 1 czesc

Posted by [FPP]Krypton on 05-01-2003 00:31:

Ja jestem wlasnie w misji Basement Killing czy jakos tak. Musze zabic jakiegos hakera, ktory ukrywa sie w piwnicach jakiegos wiezowca. Kreca sie po nim rozni strazacy, pracownicy biur, ochrona itd. Po prostu full wypas!

Posted by [FPP]Lipas on 05-01-2003 02:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez KaLoH
Hitman 2 - gra calkiem udana, mi jednak bardziej przypadla do gustu 1 czesc

kontynuacje sa zazwyczaj slabsze niz ich poprzednicy (ale na szczescie sa wyjatki).

Posted by [FPP]Krypton on 05-01-2003 09:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
kontynuacje sa zazwyczaj slabsze niz ich poprzednicy (ale na szczescie sa wyjatki).
no sa - Quake3 i Rainbow Six: Rogue Spear tez mozna do takich tytulow zaliczyc.

Posted by [FPP]KaLoH on 05-01-2003 09:42:

Moim zdaniem Hitman 2 tez.... dla mnie brak tu klimatu jak w 1 czesci

Posted by [FPP]Lipas on 05-01-2003 15:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez KaLoH
Moim zdaniem Hitman 2 tez.... dla mnie brak tu klimatu jak w 1 czesci

to w koncu uwazasz, ze Hitman 2 to wyjatek, czy nie ??

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 10-02-2003 19:10:

aaa ja mialem hitmana2 od pewnego czasu lecz strasznie mi cielo... w czwartek zakupilem nowy sprzecior i dzis hitmana2 odzyskalem i tez sie jaram... klima zajebista i filmiki wypas - na samym poczatku, pierwszy kontakt z diana r0x qrde czulem tak jakby cos we mnie sie palilo jak 47 wracal do branzy :> Co do wad: troche dziwne jest zachowanie osob umierajacych i wogule jak dostaja strzaly... cialo sie wydaje byc manekinem i bez kosci... dajmy na to, ze strzela z ballersow prosko w pysk wrogowi - ten odlatuje na 6 metrow, dalej, wychodze z kanalow i strzelam ruskowi po nogach - on jakos dziwnie macha nogami ale dalej strzela a te jego nogi tak sie placze ze dziwne jak on na nich ustac moze... ogolnie giera spox ale jeszcze jedno mnie dotknelo... sposoby wykonywania misji - czasami niektore wydaja sie absurdalne, dajmy na to 3 misja bodajze gdzie trza bylo zabic chyba makorova i jakiegos tam jego qmpla co sie w parq spotykaja - ochrona: conajmniej 20 ruskow z kalasznikowami a ja spoko za kierowce przebrany wpadam do parku wyjmuje ballersy raz dwa padaja i spierdalam do kanalow... i mnie juz nie gonia (nas nie doganiat ) jakbym zniknal nie wiadomo gdzie i wogule... ale to mozna uznac rowniez jako plus gry w stosunku do gracza - latwiej moze skonczyc ;-) jestem na poczatku gry ale juz jestem wciagniety jak pisior nietoperza (co za porownanie :/ nie mialem do czego prownac) niezly patent byl jak mialo sie zabic generalka sniperka z okna, ale byl problem bo bylo 4 ludzi 3 identycznych i diana po kolei podawala drobnikowe dane o celu takie jak ze jest praworeczne, ze lubi sobie popic ze nie pali i ze jest lysy no ogolnie odemnie dostalby 96/100 a jakby nie to padanie ofiar to by 100 byla

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 13-02-2003 15:20:

a moze by tak hitman2.fpp.pl imo to jest gierka TPP/FPP - po naisnieciu F1 przelazi w ekran al'a FPP

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 13-02-2003 16:11:

aaa zapomnialem o najwazniejszej wadzie hitmana brak MP... wydawanie gierki bez MP w tych czasach to tak samo jak sprzedawanie roweru bez jednego kola... imo mp zapewnia dluzsze zycie grom... pomyslcie w MP taki trybyk ze jedna strona ma za zadanie np. obronic jakiegos tam Stefana na balu jakism tam i nie dopuscic do kradiezy czegos tam a druga strona ma wiadomo co normlanie miodzik, nie wiez czy gosciu, ktory cie mija jest twoim wrogiem czy normlany cywil - ktos znajdzie ofiare zalozmy w klopie i juz komenda glosowa, ze przebrany ze kogos tam moze byc zeby szukac dziwnie zachowujacego sie kogos tam... normlanie miodzio...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:56.