FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9399)
Powazny problem :/
na poczatek:
nosz ja pie*** nawety jak pisze o problemie mi sie wszystko ***** wlasnie skasowalem sobie calego posta i musze odnowa pisac AGGRRRR!!
mam problem z sofem wyskakiwal mi blad sof.exe nie moze byc przeczytany/odczytany nie wiem dokladnie sof sie zawieszal ale windows nie ,przegralem windows od nowa(/format C:/ :/) i teraz nic nie pokazuje gram i wychodz mi do windowsa bez zadnych bledow jakbym wpisal /quit w consoli przegrywalem sofa x2 i dalej to samo przed chwila z kazza dzialo sie to samo (tzn zaczela sie wylanczac) przegrywam programy i mi wyskakuja ruzne errore w jednym pisalo ze nie moze znalesc plikow DirectX no to go przegralem od nowa x3 i dalej to samo
ps:
Gazdzik nie nabijaj tutaj ok?
ps:
czasami to znika np mialem to ostatnio o 21 i dopiero o 4 znowu sie zaczelo a tych programow z errorem 1 poszedl dalej mimo bledow a drugiego (tego z DirectX) ni moge dalej przegrac)
z gory dzikei za pomoc
uff teraz tylko nacisnac dobry przycisk i ide spac roflt
ooo jeszcze maly error ktory znalazl "serwer wach"
"Serial Number Validation(12/27/2002 4:42:25):
eSellerateEngine not found. Could not run purchase procedure."
lalala wejde do lazienki i tesh bedzie error :/ mam nadzieje ze sie obudze dopiero jutro muahaha
Re: Powazny problem :/
Atari denerwujesz mnie powoli. Ja nie nabijam nigdzie!
Hm... czy ci chodzi o 'sof2mp wykonal nieprawidlowa operacje...'? Bo zaduzo z tego textu nie rozumiem . Ja mam wlasnie czesto problem z 'sof2mp wykonal nieprawidlowa operacje...' i to mnie zaczyna wkur.... Wydalem 145 zeta (kupowalem w play.com.pl
) a i tak wszystko mi sie rabie: wspomniana juz 'nieprawidlowa operacja', 'invalid g2 pointer' (przez ten komunikat to chyba niedlugo rozwale monitor
) i 'invalid pk3 files...'. jak raven'owi sie nie spieszy z wydaniem patcha 1.03 to niech wyda chociaz 1.02b, ktory by poprawial drobne bledy bo tylko kase chca a i tak to za co im sie placi dziala do dupy.
heh tak to jest jak zasmiecacie sopie katalog base plikami map, modow ***** wie czego trzeba zachowac umiar panowie a gra ni bedzie sie sypac.. mi sof 2 nie wyskoczyl z ani jednym bledem
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
heh tak to jest jak zasmiecacie sopie katalog base plikami map, modow ***** wie czegotrzeba zachowac umiar panowie a gra ni bedzie sie sypac.. mi sof 2 nie wyskoczyl z ani jednym bledem
![]()
ehsz..
atari: jesli ci sie nie tylko sof2 ***** ale takze kazza i inne progsy to to ni jest wina sofa 2....
gazdzik: ni wiem ale czas najwyzszy zrobic reinstale winzgrozy jesli ci sie takie gupie komunikaty zapalaja
quote:
gazdzik: ni wiem ale czas najwyzszy zrobic reinstale winzgrozy jesli ci sie takie gupie komunikaty zapalaja![]()
quote:
ehsz..
atari: jesli ci sie nie tylko sof2 ***** ale takze kazza i inne progsy to to ni jest wina sofa 2....
atari: hmm moze zmiana os'a ? a moze cos ze sterownikami masz ni tak
gazdzik: no coz.. czasem czeba
quote:
atari: hmm moze zmiana os'a ? a moze cos ze sterownikami masz ni tak
gazdzik: no coz.. czasem czeba![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FFP]glan
gazdzik: no coz.. czasem czeba
quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
gazdzik jak koledzy dalej tak ciaganc beda to w miesiac tego nie sciaganiesz ale mezesz ich wykorzystac do przeniesienia pczow i innych![]()
gazdzik: 2,5 miecha? za duzo? ty chyba ni wiesz jak czesto mozna to robic
atari: os - operating system... poprostu zmieniasz win98 na np win me
gazdzik jaezeli mieszkasz w duzym bloku to zorb konkurencyjna siec znajdz kogos zawsze sie znajda chetni na neta
a sdi na 8 osob to niezla lipa wiem cos o tym
co do os'ow(brzmi to jak OS z rajdow samochodowych)
ja ostatnio formata robilem przed wczoraj i dzisiaj tesh zrobie jezeli znowu bede mial problem z sofem to zminie z xp na 9x
albo skasuje pbustera :/
hmm ja mam xp i ni mam problemow z pb i sof'em 2... a chodzi wlaczony juz od [stan na wczoraj]
...
poszukaj moze konfliktow w sterownikach lub czyms takim?
o **** glan mi sie tu brat denerwuje jak chodzi 2 dni i brzeczy dziwnie komp
ale ty go pewnie tak nie obciazasz jak ja ciaglym graniem w sofa
chyba format pomoze z tym problemem bo zaras go zrobie
ps:
jak bedziesz wylanczal kompa to zrob fotke i przyslij
quote:
gazdzik: 2,5 miecha? za duzo? ty chyba ni wiesz jak czesto mozna to robic
quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
o **** glanmi sie tu brat denerwuje jak chodzi 2 dni i brzeczy dziwnie komp
ale ty go pewnie tak nie obciazasz jak ja ciaglym graniem w sofa
chyba format pomoze z tym problemem bo zaras go zrobie
![]()
quote:
ps:
jak bedziesz wylanczal kompa to zrob fotke i przyslij![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
Glan: nie bede tego przeciez robic co tydzien
quote:
pogadamy jak bedziesz robil 10 razy w ciagu dwoch dni![]()
dobra przegralem x2 windows i ten blad jest napewno przez sofa a dokladniej jak moj nowy wspanialy system inormuje przez sof.exe pokazal mi nawt jakies pliki wiec je skasowalem i dalej to samo wylazi zainstaluje x 3 raz sofa i wszystko co nazywa sie na s na moim twardym (nie na tym z windowsem (C tylko na moim (E
bo s=system i moglo by byc niefajnie
)
quote:
No to nie pogadamy bo nie bede tak robillol.
chcialby zebyscie sie skupili na temacie(przynajmniej pierwszy ras)
ten blad byl juz opisany w temacie "screen freez buq..."
ale nie ma tam nic jak sobie z tym poradzic czy nie da sie tego naprawic??
wszystko bylo dobrze az tu pieknego zimowego poranka 1st raz mi wyskoczyl i od tej pory (ze 2 tygodnie) neka mnie i wk^#$$%!$$#$^^&*&%^@
ps:
HELP!! weejfsdl;kfasmndf;
quote:
oj zobaczysz jeszczedopiero sie zacznie
mlody jesce jestes
![]()
quote:
No wiem, ze jestem mlody ale ty tez do starych nie nalezysz.
Nauczyles sie nowej gembyi tera robisz caly czas
.
Ja tylko powiem ROTFL. I nie zamykaj wogole .
a ja juz problem rozwiazalem mozesz zamknac ten temat:
to przez PB $#@%@!#$%43 mi sie wszystko #$%$#%34 przegralem od kolegi i juz mi sie niezawiesza (a dziada instalowalem ze 3 razy) mysle ze ten program do sciagania zamiast pomoc z#$%$^% 6 godzin
Ps:
buster :/ Punk bastard
/topcik klozet
e tam niech se bedzie otwarty temacior a nie .
gazdzik.. znow nabijas.. zamykam
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:22.