FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9408)

Posted by Koniu on 27-12-2002 13:09:

problem z q3 na xp

witam jestem nowy gram w kłejka od dawna ale teraz zainstalowałem windowsa xp i nie moge odpalic q3
na konsoli tej pierwszej podczas ładowania q3 wyskakuje bład GLSetup czy cos takiego....nie wiem co sie dzieje...
sterowniki do karty wgrywałem rozne i na kazdych tak samo sie zachowuje
pomocy...!!!!!!!!!!!!

Posted by [FPP]xen0m on 27-12-2002 15:20:

a jaka karta?

Posted by killertowa on 27-12-2002 15:51:

Jeśli próbowałeś różnych sterowników to albo źle je dobrałeś/zainstalowałeś albo coś z instalacją kwaka nie tak.
Proponuję ściągnąć najnowszy sterowniki, jeśli to karta z chipem nvidia to zajrzyj np. na www.benchmark.pl i pobierz najnowsze detonatory. Jeśli to inna karta to tam również znajdziesz nowe sterowniki do ATI czyKyro.
Po ściągnięciu sterowników odinstaluj stare i dopiero wtedy zainstaluj te najnowsze.
Jeśli to nie pomoże, to przeinstaluj dodatkowo kwaka.
Powinno być wszystko ok.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Posted by Lucas on 27-12-2002 22:23:

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
Jeśli próbowałeś różnych sterowników to albo źle je dobrałeś/zainstalowałeś albo coś z instalacją kwaka nie tak.
Proponuję ściągnąć najnowszy sterowniki, jeśli to karta z chipem nvidia to zajrzyj np. na www.benchmark.pl i pobierz najnowsze detonatory. Jeśli to inna karta to tam również znajdziesz nowe sterowniki do ATI czyKyro.
Po ściągnięciu sterowników odinstaluj stare i dopiero wtedy zainstaluj te najnowsze.
Powinno być wszystko ok.

Jakby co to tez stery sa na frazpc.pl

Posted by [FPP]Lipas on 27-12-2002 22:48:

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
[...]
pobierz najnowsze detonatory. Jeśli to inna karta to tam również znajdziesz nowe sterowniki do ATI czyKyro.
Powinno być wszystko ok.

nie koniecznie te najnowsze beda wlasciwe - musisz tesh czasem z innycmi poprobowac :o

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Posted by killertowa on 28-12-2002 13:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
nie koniecznie te najnowsze beda wlasciwe - musisz tesh czasem z innycmi poprobowac :o

Racja, ja sam nie mam najnowszych do swojej karty ale tak o wiele łatwiej wskazać sterownik, który powinien być ściągnięty, szczególnie wtedy, gdy nie pamiętam z którego ja sam korzystam, a nie będąc u siebie nie mogę tego sprawdzić.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:25.