FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9424)
kOMU SIE NALEZY OPi erd ol ZA SERWER??
Ok juz mnei to przestalo bawic dostawanie banuf w ciagu dnia po 3 albo i po 5 razy dziennie.... za co?? za niewinnosc.
qr wa kto jest za to odopwiedzialny??
Zmiana mapy i ban....czy wam juz asz tak pojebalo sie w glowach....juz sil nie mam do was.
Niech ktos cos z tym zrobi....specjalnie zrobilem ten nowy temat bo ilez mozna.
A do tego dochodzi balagan z tymi nowymi mapami...kto dal taki pomysl....te mapy ss� ile wlezie i ciagle ctf ilez moana dajcie stare mapy tez!
racja zait
ja mam bana do konca zycia za to ze mialem duzy ping(chyba) bo wkoncu sam nie wiem za co:|
na lidze daja bany na lewo i prawo a konfig serwer dobija poprostu:|.
wbola info dla ciebie
Wywal tego konfiga co masz
sciagnij program SOF2 Runner
http://runner.gameadmins.com/module...etit&lid=12
ustaw wszystko jak nalezy
Usun bany
i pozwol graczom cieszyc sie gram czy to jak maja 900 ping,i nie banuj jak czasami musza sobie poprzelinac
To fakt ju� nunde si� zrobi�o dostanwanie tych BAN�w za nic. Adminwi odbi�a "w�adza" i szaleje (ju� kolega si� pyta� czy o adres jednego z nich : ) Kickaj� i banuj� za nic nieobejdziesz sie bez bana lub kicka chyba ze ktos siedzi nic nie pisze to jakos przetrwa...a co do map to mnie KURWICA bierze co chwilke ctf albo ***** uber-snow...jak ja to widze to wrr.... ale jak powiesz o tym na serwerze to dostaniesz BAN. Ale my�le ze nied�ugo w najbli�szym czasie moze nawet jutro, a jak nie to na 99% w poniedzia�ek ruszy m�j i klanu |tF| & |GROM| serwer na oko�o 18-24 osoby lub wiecej i b�dzie porzna sobie poprzeklniac
i powiedziec swoje zdanie, nie bedzie tych po******ch map, tylko standardowe i mp_dust + hf_subway INF i DEM �adiej CTF ale bedzie
No i szukam kilku admin�w chetnych do pilnowania porz�dku.....Zapraszam.
Kto wpadnie skopa� kilka d�p ??
GG#1570902 =[- tf.eia.pl -]=
http://mm.dfilm.com/mm2s/mm_route.php?id=689422
ps:
emwu sie ssie rofl
AAAA
no i oczywiscie kolejny ban za nic.....heheh ja jzu qrficy dostaje..a ban to tak....gram wychodze do windy wypalam plyte spowrotem do sofa i loading potem czerwony napisa ban QRFA MAC ile mozna....wkoncu bedzie tak ze niek tam na lige nie bedzie przychodzil!
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
a ja na lige ni wchodze.. powod jest jeden... ciagle tryby dem i inf i ctf.. a to gupota.. niektorzy lubia dm i tdm
Widze, ze dyskusja sie rozkrecila. Hm... ja z banami nie mam problemow nawet jak przeklinam jak mam lagi (kur**, ja pierd**** itp. ) to nawet upomnienia nie dostaje (i tak ma byc dalej
). Dziwie sie wam, ze gracie tam. Wejdzcie se na sof2 europe #4 (ctf) lub #2 (inf) i grajcie z najlepszymi bo jak widze na lidze, ze ktos kto jest koszony z M4 rowno mowi, ze lama jest ten kto tym gra to az sie smiac chce (tacy najczesciej maja ak wiec powinni wygrywac starcia ak vs m4). Ja na lidze gram malo, pykam tylko na sof2 europe #4 w ctf i tam zamiatam M4 jak trzeba
(oczywiscie jak nie mam lagoof) i nikt mi nie mowi, ze jestem lama. A jesli o mapy chodzi to juz wogole pojebalo ich: dust na ctf'ie i pozniej caly dzien hf_subway na inf (moze juz to zmienili ale tak bylo przedwczoraj). Powinni dac tylko normalne mapy (tzn. chodzi mi tu o kam4, col1, col2, kam3, shop, kam2 - reszta ssie) i tylko grac na tych kilku mapkach tylko zmieniac tryby.
RAAACCJJAA, tak samo jak jaf mam juz dosyc uber-snow, uber- desert , dust moglby byc dobry ale nie na ctf'a! jedynymi dobrymi nowymi mapkami na lidze sa subway i jordan market place, z tym ze jordan ma jakiegos buga i czasem zabija kilku zawodnikow na starcie (albo to sie jakis wredny admin bawil). druga rzecz to to ze od kilku dni jest ciagle uber x2 dust subway kam i col i tak wkolko, a gdzie reszta!!!!! szopki to ja juz od miesiaca nie widzialem :/
Racja H1tman . Ja ostatnio na ligowym nie gram duzo ale przegladam w eye'u i widze tylko te mapy co H1tman wymienil. Szopa powinna byc to dobra mapka na inf, czasy testa...
.
quote:
Napisane oryginalnie przez eMWu
sam jestes glupota
sof2 to jest wlasnie inf, dem i ctf - tam gdzie sie liczy druzyna i zgranie (no moze w ctf troche mniej)
jak chcesz grac w deathmatcha to sobie wlacz quake'a albo UT![]()
Gazdzik ty sobie mo�esz pograc bo masz oryginalny cd-key a ja nie i *** tylko liga #1 mi zostaje Napisa�e� tez:
"Powinni dac tylko normalne mapy (tzn. chodzi mi tu o kam4, col1, col2, kam3, shop, kam2 - reszta ssie)"
takiego serwera bym nieodwiedzi� chyba ze by by� shop...niemoge ***** ca�y czas zapierdala� po lesie....air finca shop hk raven(troche ssie : ) i co� sie jeszcze napewno znajdzie mo�e by� te� jaki� las
i by�o by spoko, i mam nadzieje ze jutro tak bedzie na moim serwerze i nie bedzie sta� pusty
h1itman tez dobrze gada pewnego razu ca�y dzie� by� shop
na wigile....
a co do Glana to <buahahahaha> SoF2 nie jest do ko�ca ale 95% to zgranie druzyny, niema tylko tego ******go medyka bo jak by by� to by by�o z*******, ale jest snajper gunner (m60 : ) itp itd
a TDM i DM to bardziej pasuje do Q3 gdzie latasz z laserem <buahahahaha>
No dobra Glan, spoko, kazdy ma prawo lubic co innego.
Ale jednak znaczna wiekszosc polskiej sceny sof2 woli wymienione przeze mnie tryby, niz deathmatchow� jatk�, wiec nie masz co wymagac od ligi, zeby dm i tdm wlaczala - kuuupa ludzi by sie zaczela buntowac (szczegolnie ci bez cd-key)
A do Gazdzika - przestan ty juz gadac jak ty super-extra wymiatasz na wszystkich serwerach, ok?
Bo po pierwsze malo kto w takie przechwalki wierzy, a po drugie to juz mINs ci udowodnil jak to z toba naprawde jest
Napisane oryginalnie przez |tF|AL!3N
a co do Glana to <buahahahaha> SoF2 nie jest do ko�ca ale 95% to zgranie druzyny, niema tylko tego ******go medyka bo jak by by� to by by�o z*******, ale jest snajper gunner (m60 : ) itp itd
quote:
a TDM i DM to bardziej pasuje do Q3 gdzie latasz z laserem <buahahahaha>![]()
quote:
No dobra Glan, spoko, kazdy ma prawo lubic co innego.
Ale jednak znaczna wiekszosc polskiej sceny sof2 woli wymienione przeze mnie tryby, niz deathmatchow� jatk�, wiec nie masz co wymagac od ligi, zeby dm i tdm wlaczala - kuuupa ludzi by sie zaczela buntowac (szczegolnie ci bez cd-key):
quote:
No dobra Glan, spoko, kazdy ma prawo lubic co
A do Gazdzika - przestan ty juz gadac jak ty super-extra wymiatasz na wszystkich serwerach, ok?
Bo po pierwsze malo kto w takie przechwalki wierzy, a po drugie to juz mINs ci udowodnil jak to z toba naprawde jest![]()
ee no super gazdzik, dzieki za opowiedzenie historii twojego zycia.
ale na przyszlosc nie gadaj jaki to z ciebie master itp - bo chyba nie do tego sluzy to forum.
a te twoje wyniki sa przecietne...
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
Jaka szkoda, ze mIRC nie ma takiego czegos jak 'archiwum wiadomosci' bo bym z checia wkleil ci tu nasza rozmowe.
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
oj ma mawejdz w katalog irca i tam katalog logi i poszukaj sobie
![]()
emwu jaestes cienki bolec moze ty wymiatasz??
wszyscy jestesmy slabi
aaaa
No dobra do qrfy nedzy bo inaczej juz nie mage....niech ktos mi wyjasni ten przykry incydent ktory mnie spotyka czyli dostawanie po 3 razy dziennie banuf przy zmianie mapy(3x to minimum).
quote:
Napisane oryginalnie przez Zaitsev
No dobra do qrfy nedzy bo inaczej juz nie mage....niech ktos mi wyjasni ten przykry incydent ktory mnie spotyka czyli dostawanie po 3 razy dziennie banuf przy zmianie mapy(3x to minimum).
Re: aaaa
quote:
Napisane oryginalnie przez Zaitsev
emwu jaestes cienki bolecmoze ty wymiatasz??
wszyscy jestesmy slabi![]()
<hmmm jestem adminem ligowym wy�ek�em.... w tym momencie wszystkie spojrzenia skierowa�y sie na liona... d�onie graczy pocze�y sie zaciska� a czo�a marszczy�... tu i uwdzie pad��y okszyki utopi� ! pobrudzi� mu firanki ! wytarga� za grzywe !... sytuacja robi�a sie niebezpieczna... obcy poczeli otaczac mnie ze wszystkich stron... nie by�o ucieczki...>
....e no wi�c gdzie sa ci admini ligowi ? widzia� ktos jakiego� ? heh, no tak... nie moge m�wi� za ca�a lig� bo mam bardzo ograniczony wp�yw na jej wygl�d... je�eli chodzi o bany to tak jak blady m�wi to raczej jaki� b��d albo co... �aden z admin�w nie sypie banami bez potrzeby... ja osobi�cie nie da�em jeszcze �adnego permbana i mo�e raptem 2-3 czasowe (kilka godzin) z tego co wiem to wi�kszo�� innych admin�w te� tak robi... kikanie jest za: 1) chamstwo i sorry mam to gdzie� czy komus to sie podoba czy nie a wiecie czemu ? bo racja jest po mojej stronie !!! niech ci co lubi� bluzga� na lewo i prawo i u�ywa� k**** jako przecinka dostosuja sie do wy�szego poziomu bo ja nie mam zamiaru sie zni�a�... poza tym ja nie wyrzucam jak kto� raz czy drugi co� "urwie" tylko zawsze upominam i to zazwyczaj skutkuje... 2) poza tym za pingi > 300 i b�agam w tym momencie jak ktos sie nie zna to niech sie nie odzywa... 3) opr�cz tego za standardowe rzeczy typu jakie� tk... zabicie admina itp...
co do map to zgadzam sie z wami, gdyby to odemnie zale�a�o to na servie by by� prawie tylko inf i dem, czasem ctf no i z dodatkowych mapek: chem, subway, italy... mapki "by marko" s� delikatnie m�wi�c do bani a reszta te� z r�nych przyczyn sie nie nadaje - dust i ctf to pomy�ka (przecie� to mapka z cs'a a tam nie ma czego� takiego jak ctf !!!!!!!) a jordanmarketplace (bardzo fajna) jest tylko na 12 graczy i wywala reszte os�b na starcie... niestety to nie zale�y odemnie... co do ostatnich kilku dni to nie wiem co sie dzia�o mo�liwe �e sie co� poknoci�o z mapcycle ale teraz ju� s� wszystkie mapki, stare te�... to by by�o chyba na tyle...
<lion powoli opu�ci� forum kt�rego �ciany zbryzgane by�y krwi� wrog�w, wszelakiej ma�ci wampir�w, obcych i najgorszych z nich... graczy... zaczyna�o �wita�...>
WoW Lion mo�e napiszesz jakom� ksi�zke np W�adca Szerszeni
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:59.