FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9478)

Posted by CANIBAL on 02-01-2003 13:34:

Angry kTóry najlepszy

Wszyscy chwalą swoje klany a który w końcu jest najlepszy?

Posted by cZAx on 02-01-2003 13:51:

najlepszy "Klan" to ten ten na TVP rodziny Lubiczow. W dni powszednie o 14.35 i 17.20. powtorki leca noca.

p.s. spojrz w program...

Posted by CANIBAL on 02-01-2003 13:53:

Talking buhahahhaha

Dobrze że w tych godzinach nie leci film o klanie Mm bo by oglądalność do zera spadła

Posted by DARK_ANGEL on 02-01-2003 16:08:

;o

Czax wiesmaku wszyscy wiedza ze najlepszy klan to klan Zlotopolskich ;o Idz sie schowaj z tym swoim "Klanem" ;o

Posted by capone on 02-01-2003 17:31:

Talking best

3 najlepsze klany w polsce to r3 , av i sg

Posted by DARK_ANGEL on 02-01-2003 18:15:

;/

Skubany ;\\\ JEstes bardzo nieskromny ;p

Posted by cZAx on 02-01-2003 19:09:

Re: best

quote:
Napisane oryginalnie przez capone
3 najlepsze klany w polsce to r3 , av i sg

tylko ze sg ubylo playerow i nie ma juz zabardzo sqadu :o

Posted by on 02-01-2003 22:13:

Arrow Ehhh

Ehh zmieniam posta bo nie mam zamiaru sie klucic.

Posted by FrD on 02-01-2003 22:20:

hmm..

wszystkie polskie klany sa do dupy wiec po co ta klotnia ?

Posted by GuriaS on 03-01-2003 14:31:

Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
wszystkie polskie klany sa do dupy wiec po co ta klotnia ?

dobre pytanie...

Posted by ucho-oko-itd on 03-01-2003 17:08:

hehe

oneshot za to ty jestes najlepszy hehe najgorszy zawodnik w sg by cie zruchal wiec siedz ciho leszczu frd ma racje hehe

Posted by ucho-oko-itd on 03-01-2003 17:09:

hehe

oczywiscie ja tak sobie pisze hehe ale mi nie powiesz ze jednym za najlepszych klanow w polsce jest gang bang ??? bo on jest 3 z polskich klanw w CB hehehe

Posted by on 04-01-2003 09:48:

ok lol

Phi phi ja jusz nie gram w zadnym kalnie obecnie i zaden z sg by mnie nie wyruchal, nie jestem pedalem. Po drugie nie wspomnialem o sg mialem na mysli inne klany korych nazwy pozostawie dla siebie, a co gb słaby clan? moze lepszy od **** eh , w tym cb to przesadzilem ale przynajmniej jakos reprezentuja polske, te 3, 4 klany. Cos osobistego, ucho-oko-itd skad wiesz ze bym z nimi dostal? Wogule na jakich podstawach takie zeczy p.ierdolisszz? ehh !! Moze ciebie zruchal ktos i teraz masz problemy ... nie wiem po co to pisales w poscie powyzej ... ja przynajmniej nie wymienialem nickow i clanow do ktorych cos mam phi phi.

Posted by capone on 04-01-2003 11:21:

Talking hahah

gangbang dobry ? hahah ostatnio gralismy na twinlakes bylem ja i 3 z gangbang brian i ktos tam jeszce i was lalem jak najgorsze lamy wiec co ty sie porownujesz a gb tylko dlatego ma te miejsce w cb bo gralo z naj****owszymi klanami w cb i tym sposobem sie dostalo wszytskie wasze wygrane sa z klanami z ostaniej strony gzagrajcie z kims z pierwszej strony to dostaniecie 30-0 albo cos w tym stylu zalosne

Posted by on 04-01-2003 12:19:

Question lol

Co ja mam do gb, jak bys czytal co napisalem to bys sie doczytal ze nie gram w zadnym klanie, i wcale niekogo nie porownuje ehh. A wy dalej swoje ...

Posted by Avalone on 04-01-2003 12:29:

Re: ok lol

quote:
Napisane oryginalnie przez One*Szot
ja przynajmniej nie wymienialem nickow i clanow do ktorych cos mam phi phi.

e to nazywa zwykle tchorzostwo przynajmniej... jak cos do kogos masz to nie owijaj w bawelne tylko wal prosto z mostu lolq...

Posted by on 04-01-2003 13:13:

Re: Re: ok lol

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone
e to nazywa zwykle tchorzostwo przynajmniej... jak cos do kogos masz to nie owijaj w bawelne tylko wal prosto z mostu lolq...

Po co zeby sie klucic ... ? ehh | Jak nie p.ierdole za kogos plecami, wole zostawic moje zdanie na pewne tematy dla siebie to chyba nie tchurzostwo, co innego jak bym p.ierdolil wszystkim, a pozniej wypieral sie ... ehh ehh ehh ... zmiencie temat jusz ? ok ...

Posted by ucho-oko-itd on 04-01-2003 15:10:

Re: Re: Re: ok lol

quote:
Napisane oryginalnie przez One*Szot
Po co zeby sie klucic ... ? ehh | Jak nie p.ierdole za kogos plecami, wole zostawic moje zdanie na pewne tematy dla siebie to chyba nie tchurzostwo, co innego jak bym p.ierdolil wszystkim, a pozniej wypieral sie ... ehh ehh ehh ... zmiencie temat jusz ? ok ...
nie zeby sie klocic ale zeby bylo jasne i zeby nie dochodzilo do takich nie porozumien jak ze mna myslalem ze ci chodzi o sg sorry (wkurzylem sie troche) a gb napewno nie zasluguje na 3 msc z polskich klanow w CB spojrzcie z kim oni grali hehe

Posted by cZAx on 04-01-2003 18:30:

READYYYYYYYYYYYYYY TOOOOOOOO RUMBLEEEEEEEEEEEEEEEE!!! ;D

Posted by Avalone on 04-01-2003 18:35:

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
READYYYYYYYYYYYYYY TOOOOOOOO RUMBLEEEEEEEEEEEEEEEE!!! ;D

chyba lets get ready to the rumble chzba za malo ogladales wrestlingu haha btw. poklocmy sie moze cos sie zacznie dziac na scenie UrT

Posted by on 04-01-2003 20:07:

Lightbulb ok

ja sie jusz nie kloce ...

Posted by CANIBAL on 04-01-2003 23:17:

Talking Lamy

Wytłumaczcie mi jedną rzecz, której nie umie zrozumieć, dlaczego goście, którzy uważają że ich klany są the beast, zawsze jak grają na real nick resetują straty, mamy się boją wstydu czy cl bo za ****a nie wiem czego a może że dzieci grają lepiej od nich tych LAMUSÓW

Posted by LuZnY on 05-01-2003 04:00:

przeszkadza ci to?:o

Posted by ucho-oko-itd on 05-01-2003 17:02:

hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
przeszkadza ci to?:o
luzny ty to siedz ciho hehe ja to cie widze codziennie jak se statsy resertujesz ty smierdzielu hehehe kurde od razu jak zobaczylem napisz luzny to mi sie smiac zachcialo hehe

Posted by LuZnY on 05-01-2003 20:44:

umyj zeby bo moczem zaleciauo :d

Posted by DARK_ANGEL on 06-01-2003 13:18:

;O

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
umyj zeby bo moczem zaleciauo :d

o bosze ! ;o

Posted by vmt on 08-01-2003 02:54:

Talking

ucho lamusie, ty to bys sie wszedzie wpierdalal
wszedzie cie pelno :d ;D

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:10.