FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9478)
kTóry najlepszy
Wszyscy chwalą swoje klany a który w końcu jest najlepszy?
najlepszy "Klan" to ten ten na TVP rodziny Lubiczow. W dni powszednie o 14.35 i 17.20. powtorki leca noca.
p.s. spojrz w program...
;o
Czax wiesmaku wszyscy wiedza ze najlepszy klan to klan Zlotopolskich ;o Idz sie schowaj z tym swoim "Klanem" ;o
best
3 najlepsze klany w polsce to r3 , av i sg
Re: best
quote:
Napisane oryginalnie przez capone
3 najlepsze klany w polsce to r3 , av i sg
hmm..
wszystkie polskie klany sa do dupy wiec po co ta klotnia ?
Napisane oryginalnie przez FrD
wszystkie polskie klany sa do dupy wiec po co ta klotnia ?
hehe
Phi phi ja jusz nie gram w zadnym kalnie obecnie i zaden z sg by mnie nie wyruchal, nie jestem pedalem. Po drugie nie wspomnialem o sg mialem na mysli inne klany korych nazwy pozostawie dla siebie, a co gb słaby clan? moze lepszy od **** eh
, w tym cb to przesadzilem ale przynajmniej jakos reprezentuja polske, te 3, 4 klany. Cos osobistego, ucho-oko-itd skad wiesz ze bym z nimi dostal? Wogule na jakich podstawach takie zeczy p.ierdolisszz? ehh !! Moze ciebie zruchal ktos i teraz masz problemy ... nie wiem po co to pisales w poscie powyzej ... ja przynajmniej nie wymienialem nickow i clanow do ktorych cos mam phi phi.
hahah
gangbang dobry ? hahah ostatnio gralismy na twinlakes bylem ja i 3 z gangbang brian i ktos tam jeszce i was lalem jak najgorsze lamy wiec co ty sie porownujesz a gb tylko dlatego ma te miejsce w cb bo gralo z naj****owszymi klanami w cb i tym sposobem sie dostalo wszytskie wasze wygrane sa z klanami z ostaniej strony gzagrajcie z kims z pierwszej strony to dostaniecie 30-0 albo cos w tym stylu zalosne
Re: ok lol
quote:
Napisane oryginalnie przez One*Szot
ja przynajmniej nie wymienialem nickow i clanow do ktorych cos mam phi phi.
e to nazywa zwykle tchorzostwoprzynajmniej... jak cos do kogos masz to nie owijaj w bawelne tylko wal prosto z mostu lolq...
Re: Re: Re: ok lol
quote:nie zeby sie klocic
Napisane oryginalnie przez One*Szot
Po co zeby sie klucic ... ? ehh | Jak nie p.ierdole za kogos plecami, wole zostawic moje zdanie na pewne tematy dla siebie to chyba nie tchurzostwo, co innego jak bym p.ierdolil wszystkim, a pozniej wypieral sie ... ehh ehh ehh ... zmiencie temat jusz ? ok ...
called to duty
quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
READYYYYYYYYYYYYYY TOOOOOOOO RUMBLEEEEEEEEEEEEEEEE!!! ;D
Wytłumaczcie mi jedną rzecz, której nie umie zrozumieć, dlaczego goście, którzy uważają że ich klany są the beast, zawsze jak grają na real nick resetują straty, mamy się boją wstydu czy cl bo za ****a nie wiem czego a może że dzieci grają lepiej od nich tych LAMUSÓW
przeszkadza ci to?:o
hehe
quote:luzny ty to siedz ciho hehe ja to cie widze codziennie jak se statsy resertujesz ty smierdzielu hehehe
Napisane oryginalnie przez LuZnY
przeszkadza ci to?:o
quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
umyj zeby bo moczem zaleciauo :d
ucho lamusie, ty to bys sie wszedzie wpierdalal
wszedzie cie pelno :d ;D
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:10.