FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9491)

Posted by Dannyx on 03-01-2003 16:46:

Unhappy Granie na serwerach w urbana.........

MAM PYTANKO:
szlag mnie trafia poniewż nei moge zagrać w Ut w necie. gram tylko na localu. nie wiem co jest. mam wersje 2.6 i point relase 1,32 i All-seeing eye i nic jak daje jakis serwer i jush zaczyna sie ladowac niebieski ekran z rysunkiem w srodku i napis awaiting chalenge i odliczanie. po jakis chwili wyskakuje w srodku ekranu na obrazku napis bialy (nie wiem jaki dokładnie bo sie caly nie miesci nigdy) cos ....patch must be installed andenabled in order to join this server.... Cos takiego. i to obijetne na jiki serwer bym nei wchodził!!!!!!!!!! CZY KTOS MI POWIE CO MAM ROBIĆ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Posted by ucho-oko-itd on 03-01-2003 17:11:

Re: Granie na serwerach w urbana.........

quote:
Napisane oryginalnie przez Dannyx
MAM PYTANKO:
szlag mnie trafia poniewż nei moge zagrać w Ut w necie. gram tylko na localu. nie wiem co jest. mam wersje 2.6 i point relase 1,32 i All-seeing eye i nic jak daje jakis serwer i jush zaczyna sie ladowac niebieski ekran z rysunkiem w srodku i napis awaiting chalenge i odliczanie. po jakis chwili wyskakuje w srodku ekranu na obrazku napis bialy (nie wiem jaki dokładnie bo sie caly nie miesci nigdy) cos ....patch must be installed andenabled in order to join this server.... Cos takiego. i to obijetne na jiki serwer bym nei wchodził!!!!!!!!!! CZY KTOS MI POWIE CO MAM ROBIĆ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

a wlaczyles pb??jak nie to odpal q3 i w multiplayer po prawej stronie masz i musisz active jak tak to niewiem M.G mial cos takiego ale niewiem jak sobie poradzil, mozesz tez miec tego zlego pirata ktory nie dziala po sieci ale niewiem

Posted by cZAx on 03-01-2003 17:52:

1. edytuj quake3.cfg wordem
2. wpisz seta cl_punkbuster "1"
3. wpisz seta sv_punkbuster "1"

wszystko bedzie dzialac

Posted by DARK_ANGEL on 04-01-2003 00:13:

:)

obydwie powyzsze odpowiedzi sa dobre
ale mozesz jescze w konsoli wpisac : "pb_cl_enable" i jazda

Posted by Dannyx on 04-01-2003 10:40:

dzieki, sprobuje

Posted by Rombi on 04-01-2003 10:52:

A nie zapomnij na końcu zrobić update'a pb...

Właśnie słucham:

Posted by Dannyx on 04-01-2003 11:10:

jak , skad wziasc update?????????

Posted by Rombi on 04-01-2003 11:52:

quote:
Napisane oryginalnie przez Dannyx
jak , skad wziasc update?????????

Można sciagnąc plik który sam robi update - http://www.evenbalance.com/downloads/pbweb.exe (plik należy ściągnąc do katalogu "PB"), albo ściagnąc i pozamieniać pliki ze strony www.evenbalance.com (z dzialu Downloads) do katalogu ".../Quake III Arena/pb" (chyba że masz inną ścieżkę, ale musi być katalog pb). Wtedy powinno być wszytko OK

Właśnie słucham:

Posted by Dannyx on 04-01-2003 12:00:

dzieki sprawdze to i napisze czy dzial. DZIEKOWA ZA RADY TO ALL...

Posted by DARK_ANGEL on 04-01-2003 16:36:

;o

Rombi nierob zamieszania ;o PB sie aktualizuje AUTOMATYCZNIE , dopiero jesli by ci sie robili jakies problemy etc. to sie baw tym programem ;o

Posted by Hey_Dude_! on 04-01-2003 17:43:

Ja bym uwazal na programiki w stylu "sam ulepsza pb". Kiedys na ut.pl pojawil sie taki programik tzreba go bulo odpalic i niby on sam od tej pory mial updatowac. A mi sie takie jajo zrobilo, ze jak go zainstalowalem to nie moglem wejsc przez Eye na zaden server bo wyskakiwalo mi ze musze miec Pb wlaczone (a mialem). Dopiero jak od nowa zainstalowalem 1.32 to moglem pograc wiec wedlug mnie juz lepiej samemu updatowac pb ze stronki

Posted by Dannyx on 04-01-2003 18:45:

dzieki za wszystkie rady. skorzystałem z nich i są efekty....URBAN MI CHULA PO NECIE...........

THANKS ALL!!! WELL DONE!!!

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:32.