FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9532)
yavor, yavor pamietasz...
...lato ze snow
Wlasnie ogladalem demko jak mielismy zrobi klanowke PFP vs. PFN )). I powiem szczerze ze jak od juz 1 roku nie gralem online, gdy ogladalem demko serce zazelo mi dudnic jak mlot, bylem zdezorientowany i niewiedzialem zy patrzec na ekran czy na text-chat... chyba za zadko gram online, przy botach cisza spokoj, rzadzisz na serwerze, a online zadyma jakiej swiat nie widzial ...... boze musze kupic neurostrade i wrocic do krainy szczepow... to wspanialy swiat, yavor czy caly sYs jeszcze gra ze starego skladu? pamietam jak gralismy co czwartek, klotnie z jakusem o chainguna i onssa a wlasciwie temat na PF
DDD. Zlote czasy... ja nadal mam 24834, czy w najnowszym patchu fizyka gra zmienila sie tragicznie czy tylko troche, bo po cochu przygotowuje sie do powrotu...
Re: yavor, yavor pamietasz...
pomimo takiego czasu spedzonego przy T2 i dosyc sporego doswiadczenia teraz czuje sie jak newbie.....
Fizyka sie troche zmienila... spin jest punktowy, elf ma chyba mniejszy zasieg... onss kiedys powrocil co prawda na miesiac chyba, bo juz go nie widac, ale byl
ha, nawet ja pamietam jak yav stawial serwa i wszyscy z PF pakowali sie do niego i bylo wymiatanie
Secundo, nie ma spotkan forumowych, jako ze forum samego nie ma, a to sie w miare rozruszalo dopiero od jakiegos miesiaca. Ludzie graja gdzie chca, a i znalezc sie trudno, bo panowie z Sierry maja jakas awarie, z powodu ktorej nie dziala browser i naprawiaja toto z mniejsza skutecznoscia niz lama trzymajaca pierwszy raz w zyciu spinfuzora i probujaca zrobic MA na capperze 100 m od niej.
Tertio czy tez primo secundo, nastapil maly podzial sceny, chlopaki z Tower podchodza do gry dosc emocjonalnie, stad czesciej wola miec wspolne treningi niz grac razem do kupy.
Secundo secundo, czyli Orzelek ma czesto lagi (z winy serwera i lacza, na ktorym stoi). A ze to jedyny serwer T2 w Polsce, wiele osob woli wiec grac na serwerach zachodnich. Moze jak pojawi sie serwerek sysowy, to bedzie lepiej...
;p
nom
jakus_Minotaur_chain_snajpa
wszedlem na najwieksza gorke i kampowalem (), a yavor jak sie zdenerwowal
(puzniej te rozmowy na forum... ;p )
A dzialo sie dzialo hlip
pamietam mecze na serwie Yavorka kiedy to mieli ch�opaki z sYs po 70 frag�w a ja 4 : po tym fragowaniu wymieni�em klawiature bo sie zurzy�a
PAmietam jak na wakcje pojecha�em i bawi�em sie w tarzana w czasie z przeciagnieciem kabla na koczowisko telefonicznego kabla co by na firmowym laptopiku pograc jako wierzyczka bo inaczej sie nie da�o sprzet by� za s�aby
Pmietam jak jescze PIOTRUSEK ODEMNIE ZBIERA� teraz jest na odwr�t
ALE BEDZIE LEPIEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ps ICEA wracaj wracaj brak tu ciebie !!!!!!!!!!!
hehe pamietam Qti jak na samym poczatku mnie zzerales chainem, a ja rozmyslalen dniami i nocami co by tu zrobic zeby cie skroic (o krojeniu w jakikolwiek sposob yava to nawet nie myslalem). Hehehe a jak cie tam Qti nazywali, Neo?
ehhhh wspominacie a to nadal da sie zrobic, np wczoraj slyszalem ze mieliscie grac na serwerze do 24 przyszedlem o 22:30 a tam pustka starczy porobic troche stron rozreklamowac gre i znalezc kogos kto postawi serwer na dobrym laczu i starac sie czesciej grac w jednym miejscu gra jest naprawde tego warta, mimo ze mam na nia dosyc zaslaby sprzet i ciagle dostaje od innych nadal w nia probuje grac
Ashton, to juz nie ten klimta co kiedys... wtedy kazdy sie znal, a jesli chodzi o jakas tam wczorajsza gre to szczerze mowiac wolalem juz pograc na skene, poza tym czy ktos mowil ze przyjdzie (2-3 osoby)?
I wciaz mnie szlag trafia, gdy ktos zapomina, po co gra i co robi swoja gra :-P Lopatologicznie, jeszcze raz: jesli kilka osob gra dla przyjemnosci, lataja wokol siebie jak durnie, wypracowuja pozycje do strzalow i po dluzszej walce nagle jeden ginie, bo lamie na drugim koncu mapy zachcialo sie pokazac swojego "skila", to mnie szlag trafia. Chcesz szpanowac taka gra, wybierz sobie za cel innego snajpera. Albo na pubsy, pograc w 5 razy wiecej osob. Albo klanoweczka. Tam jest to akceptowalne. W zwyklej, towarzyskiej grze typu "happy fragging" jest to prozaiczne, upierdliwe, zlosliwe przeszkadzanie innym w grze.
Ashton, tak to po prostu jest, ze na poczatku odkrywa sie swiat gry, wiec cala zabawa ma duzo uroku, na dodatek na plus przemawia fakt, ze umiejetnosci graczy sa w miare zblizone. A teraz? Jest grupka graczy grajacych na naprawde dobrym poziomie, i jest grupka tych, ktorzy zaczynaja. Roznica poziomow jest duza i dla tej grupki lepszych graczy atrakcyjniejsza jest gra w te 30 osob, ktore co nieco juz potrafia. A ze gra pozwala na granie na serwach zagranicznych... to wszyscy tam laza.
Z drugiej strony nawet jesli na jakims serwie zagranicznym 30-osobowym spotka sie grupka 10 polskich graczy, to i tak nijak tej swojej polskiej grupowosci nie wyczuwaja, gdyz graczy jest za duzo i za duzo do roboty. Takie zycie...
Choc czasami milo pograc z pingiem 30-50, nie powiem...
A co do reklamy T2 - na moje nie ma sensu. Jak ktos chce, sam nas znajdzie. T2 ma co prawda autoryzacje i blyskawicznie mozna "wychowac" niewychowanych (w najgorszym razie praktycznie calkowicie eliminujac ich ze srodowiska), ale prawda taka, ze im gra popularniejsza, tym wiecej chamstwa i buractwa. Polecam przestudiowac losy takich polskich scen, jak CS, TO, UT, RtCW itp.
Dla mnie to naprawde milo, ze gra malo Polakow. Zna sie ich praktycznie wszystkich, a pograc i tak mozna wysmienicie na serwerach zagranicznych (gdzie tez sie zaczyna wiekszosc znac :-) ). Do lez smiac mi sie chcialo, gdy kiedys panowie z forum UT zarzucali mi usilne propagowanie T2, podczas gdy jedynie odnosilem sie do problemow z UT podajac za przyklad T2 (to doprawdy nie moja wina, ze w T2 rozwiazano wszystkie problemy, na ktore cierpi UT :-PPP). Ci, ktorzy naprawde beda chcieli, sami nas znajda. Boje sie jedynie tego, ze im dalej w las, tym wieksza przeszkoda moze byc nabycie koniecznego do gry oryginalu...
> Ashton, tak to po prostu jest, ze na poczatku odkrywa sie swiat
> gry, wiec cala zabawa ma duzo uroku
dokladnie yav... dokladnie. Kazda dobra gra wciaga najbardziej na poczatku, gdy co krok widzisz cos "nowego" - kocham to uczucie...
gdy tak sobie mysle jak to pierwszy raz na online zagralem (mam demo) - o rany ile przezyc, dezorintacja i emocje DDDDDDDD
ale, ale... mnie czeka cos podobnego, na online gralem b. zadko, gdy bede mial stalke znow odkryje "onlinowy swiat T2" od poczatku .
Moze jak dobrze sie sprawy potocza to bede mial za miesiac neostrade (A***Net itp. to jeden wielki plagiat) 512kbs. no zobaczymy (?)
nie moge sie doczekac powrotu... i znowu bede staral sie kosic flagi wroga i do domciu
"nie moge sie doczekac powrotu... i znowu bede staral sie kosic flagi wroga i do domciu "
o ile ci pozwole hehe nie moge sie doczekac Icea twojego powrotu
o ile ci pozwolehehe nie moge sie doczekac Icea twojego powrotu
[/B]
Piotrusek - potrenujemy sobie jak wroce , zobaczymy jak WIELKIE postepy zrobiles (tylko sie ze mnie nie smiej)
quote:
ale prawda taka, ze im gra popularniejsza, tym wiecej chamstwa i buractwa. Polecam przestudiowac losy takich polskich scen, jak CS, TO, UT, RtCW itp.
Ua Ashton masta lamma rA od kiedy ty w trajbsy grasz ??? :P (chyba, ze mam zanik pamieci i cos przeoczylem...)
hehehehehe
czekam z utensknieniem
Odezwa� sie mistrzunio T2 ;D
a poczwiczymy poczwiczymy ICEA hie hie hie spodakmy sie na weso�ym fragowanku z okazji twojego powrotu oj bedzie sie dzia�o.
hehehehehe
czekam z utensknieniem
hehehe tych umiejetnosci jakie mialem kiedys dawno, kiedy w PoL bylem, nie da sie porownac z dzisiejszymi Nie mgoe sie doczekac kiedy wrocisz Icea
ojj... to ja ide skii cwiczyc i trasy odswiezyc... bo z DM az tak fatalnie nie jest (biedne boty, szkoda ze nie lataja wysoko).
Sam sie juz nie moge doczekac... oby byla ta neostrada, oby...
aaa i musze sie chainguna spowrotem nauczyc uzywac, poniewaz przez modem niegdy nim nie strzelalem
niemoge sie doczekac kiedy powiem VSAF lub VSAA , konczac VGW
dlaczego odnosze wrazenie ze kazdy czeka tylko kiedy wroce aby mi dyskiem dolozyc
Pajda lamko skleroza na starosc cie dopada ?
juz dawno ci mowilem ze t2 se kupilem
hmm moze... a bardzo lamisz ? ;P Tak jak w jk2 czy mniej ? :P
BOOM
pajda: mocno lamie chociaz raz jakos mi niezle poszlo to mnie zbanowali na kilka godzin >< a w jk2 to ci dokopalem
Piotrusek: gram jako Ashtonek ale tylko jak mam czas
E... to gdzies sie wpakowal, ze Ci kicka dali? Zreszta... kick z reguly dziala wylacznie na jedna mape (standardowo 30 minut). Bylo wlezc i oddac lamie, ktora Cie wywalila :-P No, chyba ze wywalila slusznie ;-)
Tzn. w jk2 z ponad 2 tyg. doswiadczeniem kopales przeciwnika z 2 dniowym doswiadczeniem, ktorego to byl 2-3 duelek :P W dodatku ten newbie ;) na poczatku bez mocy troche Ci dokopal ;P
Zreszta i tak Rune rox :PPP Tam to dopiero jest rzeznia i odczynanie konczyn :P I mniej chaotyczne od jk2 :P
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:10.