FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9551)

Posted by freezer_ut on 07-01-2003 17:05:

Wink Wrocław City i UrT

Witam, jestem Freezer z klanu Avalanche, chciałem zainspirować jedną rzecz a mianowicie, proszę o odpowiedź tego tematu osób zamieszkałych bądź studiujących we Wrocławiu lub okolic(Wałbrzych, Ostrów Wielkopolski i innych) w celu bliższego poznania się graczy, możemy na przykład zorganizować spotkanie w jakiejś kafejce bądź pubie, wszystko jedno:> fajna by była jakaś nocka internetowa, nie wiem na razie proszę o wpisy ludzi z Wrocławia i okolic, po jakimś czasie zobaczymy co da się zrobić i ilu będzie chętnych Proszę także o wpisywanie swoich propozycji jeśli ktoś takie posiada. Pozdrawiam UrTowiczów gl & hf

Posted by Avalone on 07-01-2003 21:07:

Re: Wrocław City i UrT

quote:
Napisane oryginalnie przez freezer_ut
Witam, jestem Freezer z klanu Avalanche, chciałem zainspirować jedną rzecz a mianowicie, proszę o odpowiedź tego tematu osób zamieszkałych bądź studiujących we Wrocławiu lub okolic(Wałbrzych, Ostrów Wielkopolski i innych) w celu bliższego poznania się graczy, możemy na przykład zorganizować spotkanie w jakiejś kafejce bądź pubie, wszystko jedno:> fajna by była jakaś nocka internetowa, nie wiem na razie proszę o wpisy ludzi z Wrocławia i okolic, po jakimś czasie zobaczymy co da się zrobić i ilu będzie chętnych Proszę także o wpisywanie swoich propozycji jeśli ktoś takie posiada. Pozdrawiam UrTowiczów gl & hf

to cos do mnie

mam 16 lat i mieszkam we wroclawiu dla mnie lepiej by bylo w kafei bo jakos nie usmiecha mi sie siedzenie w pudbie z kilkoma starszymi panami popijajacymi piwo no chyba ze by mi postawili jedno hehe moglbym wpasc pokusilbym sie chociaz jednego UrT'owca juz znam z wroclawia byl u mnie i zrobil mile wrazenie (hej szakal ) najlepiej w jakies ferie albo pod koniec tygodnia to moje zdanie proponuje UssNet wprawdzie nie chodze do kafej ale te kumple chwala wiec...

Posted by -v3-Yarecki on 08-01-2003 16:25:

Wro......cd

Kiler (poźniej grający jako AV Fuck_OFF), Pyziaty i Yarecki, - mieszkamy w jednym domu ;-) więc uatfo nam sie dogadać .....

Posted by Trafick on 08-01-2003 16:31:

Ej yareck moze nie na temat Ale wasz klan ma jaka stronke? Bo jeden gostek chyba z waszego klanu odszedl bo sie przeprowadzil i teraz chodzi zemna do klasy Chce cos zobaczyc wiec jak macie jakies www to wes mi odpisz

Posted by -v3-Yarecki on 10-01-2003 09:36:

Stronki nie mamy ;-)

...ciekawe kto zacz ten Gostek

Posted by Trafick on 10-01-2003 12:17:

A kto u was gra/gral to moze przypomne sobie :-) Albo jak go spytam to powiem tylko narazie qrfa neichodze przez najblizszy tydzien ;[

Posted by GrEaTEyE on 10-01-2003 13:50:

hieh

ej trafic...a to nie jest chaos?? a moze Leoric?? hehe i'm returned from Urt or smthg

GrEaTEyE

Posted by Trafick on 10-01-2003 17:08:

Spytam sie go o ta ksywe Wiem ze meiszkal w Kaliszu gral z wami w klanie po nawet sie pytalem czy zna Yarecka =] Costam opowiadal jak zescie wchodzili na katedre? mapa abbey?

Posted by |r4V3n| on 11-01-2003 20:52:

Thumbs up Super Pomysl

Jestem za... 3 x TAK

Posted by -v3-Yarecki on 13-01-2003 08:39:

...kto

....a kto by spamientau tych, co wymienkli i nas opuścili ;-)))) multum takich byuo. Ale my powrócili i poorzemy w necie znowu.....

Posted by -v3-Leoric on 19-01-2003 13:52:

Cool

wiekszosc z v3 mieszka we Wrocku (Pozdro, Y, Pyz, Szak, Kiler). Trafick to raczej nie ze mna gadales Ja tez mieszkam we Wrocku (kolo Arstry)

Posted by GrEaTEyE on 19-01-2003 19:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Leoric
wiekszosc z v3 mieszka we Wrocku (Pozdro, Y, Pyz, Szak, Kiler). Trafick to raczej nie ze mna gadales Ja tez mieszkam we Wrocku (kolo Arstry)

ty chamie a ja ??????????????????

GrEaTEyE

Posted by -v3-Yarecki on 20-01-2003 10:11:

Gr8!!!!!!!!!!

...jakby nie patrzeć, jestes w mniejszości ;-))) ......chyba ze ważysz więcej niż Konishiki ;-))

Posted by GrEaTEyE on 20-01-2003 20:09:

hehe

Ale jestem
hehe a co to takiego, lub kto to? jakiś sumo? hehe

GrEaTEyE

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:47.