FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9597)
Server ruszyl ale co dalej ....
Witam all !!!
Jak juz wiecie Tower uruchomil serva na ip 212.244.152.2 oraz TeamSpeak na tym samym ip. Chcielibysmy wybrobowac serva oraz lacze na maxmalnej liczbie graczy tzn 20 Wstepnie umawiam spotkanie jak moge na 23.00 mam nadzieje ze stawia sie gracze na testy i po nich wpiszcie swoje doznania
tutaj !!! thx z gory
ups, cos dodam, nie dziwcie sie ze Ci co maja lepsze lacza beda miec czasem nieciakawy ping.Poniewaz jest tak zrobione ze kazdy obojente jakie ma lacze to ping bedzie mial taki jakby siedzial na modemie , dlatego ze to jest zalozenie admina poniewaz chce aby serwer tribsa nie obciazam mu serwerka bo to jest serwerek www, ftp, itp. Ale to sie zmieni w ciagu 2-4 dni. My go juz przekonamy.
Gralem wczoraj popoludniu na tym serwie. Bedac sam mialem ping od 130-180 (skakal, momentami dosc mocno). Jak juz GORA ci mowilem, maccycle jest "troszke" walniety, bo nie ma mapek z europacka. Hmhmh poza tym spoko
to Yawor : pizza mod chodzi ok.
Jakies sugestie ? - prosze o kontakt.
Nie ogladalem wladcow i nie mam zamiaru , nie interesuja mnie te bajki
. Wole inny gatunek filmow .
Pozdrawiam i czekam az wspolnie bedziemy mogli zagrac w piatek lub sobote.
Śmierć to tylko początek .........
no na czas spotkania wystarcyz admin u jednego z sysow. a tak poza tym to my nie gramy w srode?
chciałbym sobie z Wami pograć w piątek, dlatego mam jedną prośbe:
pliz WYŁĄCZCIE CRC Cheking na serwie!!
Dlaczego??- Już wyjaśniam:
większość servuf ma to wyłączone, i jest git,
ALE
na niektórych (w tym i waszym) opcja ta jest włączona, a mnie po jakichś 2 min gry wykopuje z napisem :
YOUR CONNECTIION TO THE SERVER HAS BEEN LOST
nawet jak powyłączałem wszystkie skrypty, to i tak jest to samo
BTW- jestem za maskaradąna linuchu, może to dlatego??
A mi sie wydaje ze na wiekszosci serwerow jest crc checking... oprocz chyba tych glupich katabaticow Masz moze jakies sciagniete skiny broni, wybuchy nowe, albo cus zmienionego w t2? Jesli tak to wlasnie przez to
Dobra wreszcie kupilem nowa myche to bede mogl pograc troche w tribes'a ale dawno niegralem i zapomnialem kilka rzeczy... miedzy innymi jak sie dodaje server ^^" i czy to jest aktualnie jedyny polski serwer ?
Polskich serwerow jest 2 sztuki oczywiscie dedykowanych. Dzisiaj wieczorkiem bedziemy grac do polnocy task jak tydzien temu wiec zapraszam, bedzie mila atmosfera.
P.S crc chyba jest ON (nie jestem pewny).
Jesli jest duzy ruch to sie modem resetuje wiec czasami moze byc tak ze dropie wszystkich wiec nie przejmujcie sie i wejdzie onemore.Maxymalnie netu moze nie byc przez 2 minutki.
Opps zapomnialem: dodaje sie serwer klawiszem INSERT przypomne IP: 212.244.152.2 (wlacza sie autom. o 19.50.
BOOM
Na razie nie :-P ale sam widzisz, jak ja bardzo dbam o innych... :-P
postaram sie wpasc (i osmieszyc
super
bylem w piatek 17-go mielismy grac a tu nic byliem od 8,40 do
9,30 i nikt nie raczyl wpasc!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:08.