FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9719)

Posted by sYs|yavor on 26-01-2003 19:58:

sYs ponownie szuka graczy...

Panie, Panowie.

Sprawa ma sie tak. sYs w T2 istnieje od sporo przeszlo roku, jednak dopiero od pazdziernika ubieglego roku bylismy w stanie zapisac sie do najmniejszego sensownego laddera, 10v10. Szybko okazalo sie, ze zadanie nas przerasta. Czesci graczy znacznie pogorszylo sie polaczenie, jakas tam czesc w danym terminie po prostu nie moze grac i efekt jest taki, ze na chyba 10 meczy ladderowych w pelnym skladzie rozegralismy ze 2. Krotko mowiac, obecny sklad jest niewystarczajacy.

Szukamy zatem graczy (bo nie jednego), ktorzy:

- maja nie gorzej niz "znosne" polaczenie z serwerami zagranicznymi. Znosne oznacza pingi na serwerach ladderowych 100-150 ms W GRZE

- chca i beda grac regularnie. Oznacza to, ze beda w stanie grac raz w tygodniu w meczu ladderowym i drugi raz w tygodniu w klanowce "nieladderowej" (scrimie). Malo tego, oznacza to, ze spotkamy ich nie tylko w dniach klanowek, ale takze w dniach pomiedzy nimi, kiedy to beda radosnie pykali na pubsach. Nie jestesmy zainteresowani graczami, ktorzy nie sa pewni, czy za miesiac nie wroca np. do UT (:-P) czy tez nie zajma sie nagle jakas nowsza gra. Takim panom DZIEKUJEMY. Chcemy grac w T2, a giera wymaga poswiecenia jej sporo czasu. Jesli nie mozesz go poswiecic, nie marnuj go nam (bo taki bedzie efekt, gdy po miesiacu czy dwoch "nagle" okaze sie, ze jestes strasznie zajety i nie masz czasu na nic)

- nie wymagamy mistrzostwa, ale oczekujemy przynajmniej sredniego poziomu umiejetnosci w T2 oraz WYRAZNEJ checi nauki i poszerzenia swoich umiejetnosci. Nie musisz byc mistrzem, ale cos soba powinienes prezentowac. No i powinien byc widoczny potencjal kandydata, to, ze chce sie uczyc, ze robi postepy i ze mozna miec nadzieje, ze przy odpowiednich treningach w kilka miesiecy gosc wskoczy przynajmniej do gornej strefy stanow srednich.

- szczegolnie poszukiwani gracze elastyczni, potrafiacy walczyc zarowno nekkidami, jako chaserzy, capperzy jak i HO. Gosc majacy klapki na oczach wylacznie na dwie bronie i jeden pancerz nie bardzo nas interesuje.

- oczekujemy, ze kandydaci beda traktowali klan tak, jak traktujemy go my: nie ma "wladzy centralnej", jestesmy wspolnym gronem znajomych i przyjaciol. Masz ambicje zostac CL, poszukaj innego klanu. Potrafimy powiedziec sobie prosto w oczy, co kto spieprzyl - i o zgrozo nikt nie odchodzi zakladajac nowy klan (po prostu lubimy topic sie razem ;-PPP)

Odpowiedz NIE z naszej strony nie oznacza, ze danej osoby nie lubimy :-P Po prostu nie spelnia ktoregos z warunkow, ktore byc moze spelni pozniej. Jednak sorry, my juz nie mozemy sobie pozwolic na zbyt duze inwestycje "czasowe".

Jesli jestes zainteresowany/a, pliz o kontakt na adres [email protected].

Posted by sYs|StEELhEArT on 26-01-2003 20:09:

ech to ja sie nie nadaje

Posted by sYs|yavor on 27-01-2003 08:38:

Wiem, ale niestety jestes juz w klanie ;-PPPPPP

Posted by on 27-01-2003 17:56:

hmm u mnie stalka niet!
niestety w tym kwartale nie bede mial stalki a dlaczego...
BO KUPILEM SOBIE MOTOCYKL YUUUUUUUUUUUPIIIII!!!!!!!!!!! :d :d

HONDA MB5

Ale zasuwa, dzien i noc przy niej robie

Posted by sYs|yavor on 27-01-2003 18:14:

To zupelnie jak my z T2... Tyle, ze w T2 zasuwamy szybciej

Posted by $corcerer on 27-01-2003 19:03:

No c� pingi mam ok 200 (podajcie nazwy servuf ladderowych)
umiej�tno�ci- no c� mog�oby by� lepiej (trenuje prawie codziennie), mo�e, mo�e (jeszcze nie teraz, za cienki jestem )

Posted by toomek on 29-01-2003 19:52:

Nie wchodzilem do T2 od jakis 3-4 miesiecy. Przyznaje, ze celowo i swiadomie narzucilem sobie ten trudny do przyjecia rygor, gdyz... odkrylem u siebie bardzo niepokojace nawyki. Nawyki, ktore ograniczaly mnie w tribesowym rozwoju. Po tak dlugiej przerwie zamierzam pewnych rzeczy nauczyc sie na nowo - od zera - z nadzieja na wyeliminowanie starych bledow.
Pingi na serwerach europejskich miewalem przyzwoite - ok. 150-170. Jezeli wiec po powrocie bedzie dla mnie miejsce w sYs-ie to zglaszam gotowosc obsadzenia jakiegos stanowiska bojowego.

W zwiazku z przerwa mam prosbe: napiszcie jakie pliki i patche beda konieczne do ponownego wejscia w swiat T2.

papaptki,

Posted by sYs|StEELhEArT on 29-01-2003 20:08:

na instalke musisz wrzucic 1 patcha:
ftp://ftp1.sierra.com/pub/patches/p...24834_25034.exe

i to wsio
chyba ze chcesz jakies skrypciory
do fov - uberFov (wymaga "writers support")
do zooma- uberzoom
waypointy- buddypoints

a wogole to sobie sam poszperaj:
http://www.t2scripts.co.uk/

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:33.