FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=72)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9912)

Posted by cZAx on 15-02-2003 12:04:

Turniej

Witam.
Pisze tego posta, za posrednictwem Czaxa, by zorientowac sie czy chcialibyscie przyjechac na turniej. Mianowicie chodzi o to ze ja z Jezusem (moj qmpel) juz zrobilismy 4 turnieju tyle ze byly to turnieje q2ctf i sc, a chcemy sie rozwijac, i od paru dni orientuje sie w srod innych gier czy byli by chetni na takie cos, info gdzi i za ile jest nizejej. Narazie to jest pytanie czy chcielibyscie zeby na slepo nie robic i nie tracic czasu i pieniedzy. Wszelkie pytania przyjmuje na maila: [email protected] lub na gg: 1112319. Podaje tez link do strony ostatniego turnieju byscie mogli zobaczyc jak to wygladalo: http://www.netcraft.com.pl/ff/turniej .
Data, poczatek wakacji, jeszcze konkretna nie jest ustalona, narazie zbieramy informacje. Data bedzie znana za jakis czas.
Info.
Miejsce
Hotel JARD Nad Zalewem
Wasilkow (pod Bia�ymstokiem)
ul. Bia�ostocka 28
Nocleg
Hotel JARD Nad Zalewem
20-25 za 2/4 osobowy pokoj (od osoby za dobe)

Z powazanie Tygrysek
-----------------------------------------------------------------------------------

w zalaczniku macie jak to wszystko wyglada

Posted by doctur|potfur on 15-02-2003 14:48:

:D

mi tam sie to podoba moge nawet sie przejechac ale jedno mnie martwi gdzie jest wasilkow

Posted by GrEaTEyE on 15-02-2003 18:36:

heh

Wasilk�w, ko�o b-stoq.......ja tam mieszkam, jagged, optical, m.g ....... oj duzo duzo!!!!!!!!!!!!!
odrazu ja jush sie pisze.....tylko prosze info na temat....jakie sa tam kompy

GrEaTEyE

Posted by thor on 15-02-2003 19:49:

hmm

nie lepiej bylo by zalozyc ten temat na glownym dziale a nie w IMPREZY/LIGI/MECZ ? nie wszyscy moga tu zajzec >>imho<<

Posted by cZAx on 15-02-2003 21:28:

pewnie ze lepiej, ale zaraz sie znajdzie wiara ktora mnie z***** za to ze na glowny pakuje jak jest dzial imprezy/ligi/mecze :/

Posted by GrEaTEyE on 15-02-2003 23:49:

hmmm

aaa tam....looziq....przenie�my ten temat tam i bedzie dobrze....;O

GrEaTEyE

Posted by loostro on 16-02-2003 18:06:

impreza

Chcia�em taki turniej zorganizowa� w Warszawie. W Warszawie jest du�o graczy , a dosta� si� do Warszawy jest �atwo z ka�dego miejsca w Polsce. Proponuj� zorganizowanie turnieju tylko , �e w Warszawie. My�l� , �e ja , jak r�wnierz i Papuga oraz inni gracze z Warszawy mo�emy pom�c w organizacji.
M�j numer GG: 2075467.
Numer papugi () : 3270000
pozdro :>

Posted by Tygrys on 16-02-2003 19:21:

Witam. W Warszawie my ( ja i Jezus ) nie zrobimy tego turnieju z kilku powodow, nie chce nam sie, nie znamy warszawy, nie mamy tam wiekszych kontaktow. Nie bronie wam tam robic, my robimy tam gidze mozemy i jak narazie to najgorzej nam nie wychodzi.

Posted by PAPUGa on 16-02-2003 20:44:

hm..

dzi�ki Loostro za przypomnienie mi mojego nieszcz�liwego numerka

oczywi�cie - na ile i o ile umiem, ch�tnie pomog� w organizacyji spotkania.

ale... w lecie, to przyznam, �e osobi�cie wola�bym gdzie� precz od tych zakurzonych, zadymionych, cuchn�cych mur�w :/

Loostro -aby Ci odebra� ostatni argument jakoby� nie mia� kasy i nie sta� Cie by�o na przyjazd do Bia�ego - ju� teraz zacznij odk�adac kas� (po 10-20z� miesi�cznie styknie). poci�g, spanie, �arcie.... nie, picie nie. po ostatnim spotkaniu w wawie jestem przeciwny piciu przez dzieci :/

Posted by GrEaTEyE on 16-02-2003 21:06:

hehe

ej...no jak wypije 2 browarki to looz....wiecej niemoge, bo po sylwestrze za duzo.....ble ble hehe tam neigadajmy o piciu tylk ozeby jak najlepie o zrobic i zeby najwiecej ludzia by�o!

GrEaTEyE

Posted by kood on 17-02-2003 15:34:

hm

jesli chodzi o moj skromny tylek to w lipcu chetnie bym mogl przyjechac, zagrac, popic, pogadac i przede wszystkim odpoczac od sesji.. takze moja wizyta tam jest calkiem mozliwa... a jesli turniej to 5v5, ciekawe ilu sie zglosi...

Posted by loostro on 18-02-2003 07:02:

to by�a moja propozycja , ale r�bcie jak chcecie
btw: papuga - je�li chodzi o mnie to si� martwi� nie musisz
ja znam granice umiaru i nie pij� (jak wielu moich r�wie�nik�w :/) �eby si� upi� , tylko pij� �eby si� napi�. tj. pij� piwo ale w rozs�dnych ilo�ciach i nie codziennie po szkole (i znowu skojarzenie z kilkoma osobami z mojej klasy ) tylko raz na jaki� czas jak jest stosowna okazja
co do kasy - c� my�l� �e z tym problemu nie b�dzie , problem (u mnie) b�dzie raczej z rodzicami :/

Posted by M.G----->RuLeZ on 20-02-2003 19:22:

Siemka
Fajnie ze cos jest organizowanego w wasilkowie bardzo sie ciesze i bede namawiac ludzi zeby sie szykowali! pozdro i nara.. bede tu zagladal... mg

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Posted by Tygrys on 24-02-2003 20:13:

Jak chcecie wiecej info czytajcie topic na forum glownym.

Prosba do adminow forum (moderatora tego forum) polacz ten topik z tym topikiem na forum glownym.

Posted by PAPUGa on 23-04-2003 08:44:

Lightbulb dzia�a

zapraszam - dzia�a ju� "�atwiejszy" adres z kt�rego mo�ecie si� dowiedzie� nt. turnieju w Wasilkowie.
wi�cej info dysponuje oczywi�cie Tygrys i jego si� pytajcie o wszystko (najlepiej - wprost na jego stronce) za� adresik jej to: http://turniej.rulez.pl

Posted by PAPUGa on 08-05-2003 03:02:

Talking ??????

ej, Tygry�... ale zrobisz tym razem wi�cej miejsca na tym tyrnieju, cio?
�eby�my nie musieli si� tak gnie�� jak na poprzednim, gdy dla [censored] nie starczy�o miejsca...

Posted by Tygrys on 08-05-2003 09:31:

Angry

Papug ty bedziesz tak na suficie zmumifikowany a nawet gorzej... wiesz dlaczego... wiec sie gupio nie pytaj... !!!! i nikt Ci nie pomorze bo mnie bedzie wiecej i za mna bedzie jeszcze wiecej ^^

Posted by PAPUGa on 20-05-2003 02:34:

Question

Tygrysku - obiecales wiecej info nt. sprzetu, w maju.
i co? polowa maja moja a my nadal nie wiemy - targac wlasne kompy czy grac na Twoich?

Posted by Tygrys on 26-05-2003 09:40:

Papus zmartwisz sie tym co niedlugo przeczytasz ale na glownym forum napisze odnosnie tego.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:23.