MaxiM nic tylko pogratulować kolumny-dobrze ujołeś temat.
Zgadzam sie, że największy problemem tej sceny (urt) jest jej "elitarność" i że to ona jej najbardziej szkodzi ale to da sie zmienić !!
Mieszkam w Dobczycach, fajne miasteczko ok 30 km od krakowa, 7 tyś mieszkańców, 1 porządna cafejka, net może mieć każdy mieszkaniec z uczciwą forse I urban jest tu bardziej znany od jakiejkolwiek gry sieciowej ( utrzymuje kafejke ). Niedługo ruszy może nawet serwer jednego z dostawców netu ;p
Chcemy pogadać z właścicielem kafejki czy nie moglibyśmy tam wspólnie trenować tylko właśnie nie wiemy co zaoferować w zamian.
A teraz kilka pomysłów:
- na urbanterror.pl mogłaby być do kupienia płytka z najnowszym urbanem, pr, pb, i tymi wszystkimi pierdołami to by wielu ludziom ułatwiło dostęp do urt
- ten serwis w końcu mógłby zacząć pożądnie funkcjonować bo narazie co drugi dział jest w budowie, chodzi mi tu np o dział mapy bo nie wszyscy znają urbandepot
- mógłby powstać chat bo nie wszyscy z irca umieją skorzystać a chat jest dużo prostszy w obsłudze i mniej "elitarny"
- i wogóle środowisko urt tez powinno sie zacząć zminiać. Jakiś czas temu jak jeszcze byłem niekumaty chciałem o coś zapytać na irc'u i rozmowa wyglądała tak, że niejaki DarkAngel próbował mi pomóc (dzięki temu zagrałem pierwszy raz w necie) a inni sie napieprzali jaka to ja dupa nie jestem i kto wogóle dał mi namiar na kanał
- uważam, że ogromną role w reklamie tej gry powina odgrywać jej polska strona która pozostawia niestety wiele do życzenia
I tu właśnie wpisujcie te życzenia i sposób na rozreklamowanie urt czyli na lepsze jutro dla nas wszystkich.... z tym, jutrem to mnie troche poniosło, ale wiecieo co chodzi. Zacznijmy narodową kampanie promującą grę Urban terror
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|