Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > cd-key
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Jo]{eR
Guest

Question cd-key

Prosze was o pomoc ! więc sprawa jest taka :

-ściagłem program do generowania cd-key'ów.
-zapisałem sobie ok.10
-przy niektórych już po wpisaniu było napisane "The CD-KEY is not valid"
-przy innych pokazal się napis "The CD-KEY appears to be valid, Thank you" ( to chyba dobrze )
-lecz gdy próbowałem się połączyć z serverem to mi pisało
" MIS-TYPED CD-KEY "

Więc tak czy siak się niemoge połączyć ! proszę o pomoc !
tu lub gg: 5930820

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-05-2003 10:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Talking Re: cd-key

quote:
Napisane oryginalnie przez Jo]{eR
Prosze was o pomoc ! [...]
Więc tak czy siak się niemoge połączyć ! proszę o pomoc !
tu lub gg: 5930820

Kup se qwaka :>

Old Post 08-05-2003 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Poker
Combat (Death Knight)

ehhhhh

zmien sie nicka i kup se oryginal

Old Post 09-05-2003 17:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Poker Znajdź więcej post'ów przez  Poker Dodaj Poker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Poker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jo]{eR
Guest

Re: ehhhhh

quote:
Napisane oryginalnie przez Poker
zmien sie nicka i kup se oryginal

niemam zamiaru zmieniać nicka przeciesz ty masz Poker a nie Joker

Old Post 09-05-2003 18:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Ale pisze sie tak samo (Po|{eR - Jo|{eR), moze nie tu na forym ale normalnie tak. Na twoim miejscu bym lekko przefasonowal

Old Post 09-05-2003 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Poker
Combat (Death Knight)

Angry no

wlasnie panie joker
piszesz nicka tak samo jak ja
troche lipnie to wyglada

Old Post 09-05-2003 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Poker Znajdź więcej post'ów przez  Poker Dodaj Poker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Poker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Re: no

quote:
Napisane oryginalnie przez Poker
wlasnie panie joker
piszesz nicka tak samo jak ja
troche lipnie to wyglada

Od dzisiaj do pokera mowi joker ale siara

Old Post 09-05-2003 20:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jo]{eR
Guest

oki

a jakbym pisał JokeR to byś się nie czepiał ?

Old Post 09-05-2003 22:50
forever
r3surrection.net

Talking Re: oki

quote:
Napisane oryginalnie przez Jo]{eR
a jakbym pisał JokeR to byś się nie czepiał ?
Zmień tematyke z kart na szachy i nazwij się KRÓLÓWKA :>

Old Post 10-05-2003 06:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Ale poker masz problem qwa wez zglos swoj nick do urzedu patentowego i go opatentuj i scigaj ludzi :sssssssssssssssss

A apropo problemow Jokera to z wygenerowanym keyem wejdziesz na niektore serwy a na niektore nei wejdziesz ,ot ciezki los piratow .....

Btw smieszne jest troche ze na coolnecie gdzie nie ma PB , PB wywala za zlego keya :> rofl

Old Post 10-05-2003 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Btw smieszne jest troche ze na coolnecie gdzie nie ma PB , PB wywala za zlego keya :> rofl

no i tak ma być - sporo się nad tym napracowałem, wiesz?
i niema się z czego śmiać :/

Old Post 10-05-2003 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

1sze slysze ze trzeba sie sporo napracowac zeby cos zepsuc :>

j/k

Old Post 11-05-2003 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

1sze slysze ze trzeba sie sporo napracowac zeby cos zepsuc :>

j/k

P.S. ZNOW SIE RYPIE FORUM :/ :/

Old Post 11-05-2003 22:59
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Talking

Boze moj kochany, ja kupilem swojego kuaka (wypasiona sliczna angileska wersja, jedna z pierwszych ), na Allegro za jedyne 30 pln, czy to jest wiele? a radocha jest ze mam orginal i nie mam problemow z cd-key`em....odmow sobie jednego wora i kup uzywanke, przynajmniej glowka troszku sie zregeneruje , moze nawet nowego nika wymyslisz [BRECHT]-[BRECHT]

Old Post 24-05-2003 10:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hey_Dude_! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hey_Dude_! Znajdź więcej post'ów przez  Hey_Dude_! Dodaj Hey_Dude_! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hey_Dude_! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hey_Dude_!
Boze moj kochany, ja kupilem swojego kuaka (wypasiona sliczna angileska wersja, jedna z pierwszych ), na Allegro za jedyne 30 pln, czy to jest wiele? a radocha jest ze mam orginal i nie mam problemow z cd-key`em....odmow sobie jednego wora i kup uzywanke, przynajmniej glowka troszku sie zregeneruje , moze nawet nowego nika wymyslisz [BRECHT]-[BRECHT]

ta ale ten od którego qpiłeś to już spisał se cd-key, i gra na nim na piracie, wieć sprzedał orinał Ci
btw. na coolneta nie moge wejść ;/

Old Post 31-05-2003 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
ta ale ten od którego qpiłeś to już spisał se cd-key, i gra na nim na piracie, wieć sprzedał orinał Ci
btw. na coolneta nie moge wejść ;/

Ja tam widzie Duda na serwerze częściej niż ciebie - wiec jakos chyba z tym keyem nie jest tak jak mowisz - nie wszyscy są może JEDNAK złodziejami w tym kraju

Old Post 31-05-2003 20:01
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

no coz, mozliwe ze faktycznie mialem farta z tym q3..... ja jeszcze mam wiare w ludzi ale faktycznie totem ma racje, roznie moze byc, z drugiej strony orginal q3 kosztuje w sklepie ok 60 pln. a to nie tak wiele. Kiedys pamietam byl nawet news na ut.pl (momentalnie wykupiony caly sklad q3 )

Old Post 31-05-2003 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hey_Dude_! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hey_Dude_! Znajdź więcej post'ów przez  Hey_Dude_! Dodaj Hey_Dude_! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hey_Dude_! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*XSIADZ*
Skilled (Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez forever
Ja tam widzie Duda na serwerze częściej niż ciebie - wiec jakos chyba z tym keyem nie jest tak jak mowisz - nie wszyscy są może JEDNAK złodziejami w tym kraju

Jak chce wejsc na coolneta to mam zbindowane RECONNECT pod klawiszem i czasami musze pstrykac kilkanascie razy ale zawsze wchodze. A co do nicka to zawsze mozesz grac jako Andrzej_Noga takiego burackiego nicka nikt nie uzyje no chyba ze sam A.N.

Old Post 31-05-2003 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *XSIADZ* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *XSIADZ* Znajdź więcej post'ów przez  *XSIADZ* Dodaj *XSIADZ* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *XSIADZ* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

quote:

bo od 3 miesięcy gram pod innym nickem heh

Old Post 01-06-2003 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jezzail
Training (Enforcer)

taki nickt;)

Allo, widywałem kiedyś na serwerach człowieka z nickiem JokkeR albo Jokk3R, to ty ?

Old Post 02-06-2003 00:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jezzail Znajdź więcej post'ów przez  Jezzail Dodaj Jezzail do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jezzail prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
voytas
Combat (Death Knight)

quote:

tez pamietam tą akcje - sam wtedy kupilem ale na allegro. i dzis sobie patrze - jest kilka oryginalow, po 40 zl nawet.

nie zalowac kaski , no i no problemo z CDkejem

pozdrawiam

Old Post 02-06-2003 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil voytas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do voytas Znajdź więcej post'ów przez  voytas Dodaj voytas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać voytas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:26.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions