Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Graf-newbie!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
XvX
.::[CZB]::.

Talking Graf-newbie!

Zinteresowałem się robieniem artów z CS'a. Ale nie wiem nic o tym! Jakie program najlepiej użyć? (tylko ni mówcie że Paint ) Gdzie można zanaleźć jekieś polskie turtotiale?

.::<{[( *CZB* )]}>::.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-11-2001 06:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XvX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XvX Znajdź więcej post'ów przez  XvX Dodaj XvX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XvX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Potrzebujesz tylko programik konwertujacy jpegi czy gify na wad i mozesz sobie robic arty w dowolnym programie graficznym (chyba ze dany program dokonuje rozwniez zapisu w tym formacie to nie musisz miec nic wiecej)

Old Post 29-11-2001 07:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XvX

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Potrzebujesz tylko programik konwertujacy jpegi czy gify na wad i mozesz sobie robic arty w dowolnym programie graficznym (chyba ze dany program dokonuje rozwniez zapisu w tym formacie to nie musisz miec nic wiecej)

Sorry ale nie jasno się wyraziłem. Chodziło mi o tapetki z CS'a.
MAm zainstalowanego Photoshop'a. Dobrze?

Old Post 30-11-2001 06:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XvX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XvX Znajdź więcej post'ów przez  XvX Dodaj XvX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XvX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

Dobrze.
Jeszcze tylko zalatw sobie talent i masz komplet

Old Post 30-11-2001 09:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

talent to sie znajdzie po drodze MorpheuS tez tak zaczynal - naogladal sie artow i stwierdzil ze tez by tak chcial
go go go XvX

imho photoshop to dobry wybor, na poczatek www.photoshop.pl moze byc

Old Post 30-11-2001 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Najlepszy wybor, profesjonalne narzedzie z intuicyjna obsluga. To progs bitmapowy wiec nic nie ma bardziej idealnego, chyba ze chcesz robic 3d w tapecie elementy

Posciagaj troche plug-inow, filtrow i poszalej, to dobre na poczatek napewno cos ci wyjdzie

Pozniej jednak skup sie na realizacji od A do Z tego chcesz osiagnac, nie zdawaj sie na przypadkowe cool fx z filtrow

GL

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 30-11-2001 17:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Eeee ja tam wole AUTOCADa 2000 albo R14 czy R13 tylko to sie nie nadaje do robienia artow (skrzywienie zawodowe) ale do projektowania obiektow idelane

Old Post 30-11-2001 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rolin
here to stay

Ja uzywam psp 7.04 i nie narzekam,
w/g mnie to najlepszy program do obrobki, ma najwiecej flitrow

Old Post 30-11-2001 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rolin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rolin Znajdź więcej post'ów przez  Rolin Dodaj Rolin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rolin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Eeee ja tam wole AUTOCADa 2000 albo R14 czy R13 tylko to sie nie nadaje do robienia artow (skrzywienie zawodowe) ale do projektowania obiektow idelane

No nie wiem a nemeczek cad jest ciezki dosc.

Old Post 30-11-2001 23:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

No nie wiem a nemeczek cad jest ciezki dosc.

Z ta trudnoscia to bym nie przesadzal : 2 czy 3 miechy i umiesz podstawowe podstawy ja po 7 latach uzywania troche sie na tym znam

Old Post 01-12-2001 18:16
DarkXenocide
Prezes Poison

Wobec tego pozostaje mi atak :8

"podstawowe podstawy"

Old Post 01-12-2001 18:21
XvX

quote:

Z ta trudnoscia to bym nie przesadzal : 2 czy 3 miechy i umiesz podstawowe podstawy ja po 7 latach uzywania troche sie na tym znam

Ty mantis dopiero teraz zauważyłem że jesteś z Bielska! Gdzie mieszkasz?

Old Post 01-12-2001 22:07
VIK
FlaSHmAstER

3D Studio Max 4.2, Lightwave 7, Adobe Photoshop 6 i Flash 5.... to moj maly komplet.....

Old Post 02-12-2001 07:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VIK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VIK Znajdź więcej post'ów przez  VIK Dodaj VIK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VIK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez XvX

Ty mantis dopiero teraz zauważyłem że jesteś z Bielska! Gdzie mieszkasz?

W Cyganski Lesie

Old Post 03-12-2001 23:47
Blackpussy
Skilled (Knight)

Talking

quote:

aaa testuje profil

Old Post 09-12-2001 07:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blackpussy Znajdź więcej post'ów przez  Blackpussy Dodaj Blackpussy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blackpussy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blackpussy
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rolin
Ja uzywam psp 7.04 i nie narzekam,
w/g mnie to najlepszy program do obrobki, ma najwiecej flitrow

aaa ooo

Old Post 09-12-2001 07:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blackpussy Znajdź więcej post'ów przez  Blackpussy Dodaj Blackpussy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blackpussy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Crack
(mobb) member

Chyba Photoshop to najpopularniejszy programik to obróbki obrazu. Gdzies na cs.pl było o tutorialu artów.

Old Post 09-12-2001 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Crack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Crack Znajdź więcej post'ów przez  Crack Dodaj Crack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Crack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

ta, podoba mi sie teraz ostanio 6.0 EN, sciagnelem fajne plug-iny i wszystki wyglada calkiem ladnie

Old Post 09-12-2001 22:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ja tam troche sie w robienie artow bawilem i troche na ten temat wiem:
oprogramowanie- Photoshop najlepiej 6.0 lub Paint Shop Pro (jesli nie stac cie na Photoshopa), przydaje sie taksze MIlkShape 3d oraz 3DMaX jesli niezabardzo ci sie chce obrabiac screeny... no cusz i troche talentu tez sie przyda...

Old Post 10-12-2001 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
ja tam troche sie w robienie artow bawilem i troche na ten temat wiem:
oprogramowanie- Photoshop najlepiej 6.0 lub Paint Shop Pro (jesli nie stac cie na Photoshopa), przydaje sie taksze MIlkShape 3d oraz 3DMaX jesli niezabardzo ci sie chce obrabiac screeny... no cusz i troche talentu tez sie przyda...

jak nie stac AP to przeciez z sieci zawsze mozna sciagnac
ale 3DMAX i MILKSHAPE nie nie testowalem, a co do screenow, to kiedys bawilem sie w obrobkem ale teraz nie chce mi sie juz...!

Old Post 10-12-2001 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Sprecyzumy o czym m00wimy drogi panie...
MilkShape to nie program graficzny tylko program 3D za pomoca ktorego m0zemy wyimportowac modele z Cs'a i je modelowac... natomiast 3DMax to tez progz to 3d tylko ze tutaj importujemy z milkShejpa naszego modela i renderujemy go do np. *.jpeg'a...

Old Post 10-12-2001 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
Sprecyzumy o czym m00wimy drogi panie...
MilkShape to nie program graficzny tylko program 3D za pomoca ktorego m0zemy wyimportowac modele z Cs'a i je modelowac... natomiast 3DMax to tez progz to 3d tylko ze tutaj importujemy z milkShejpa naszego modela i renderujemy go do np. *.jpeg'a...

no
wiedzialem
wiec kolego skad moge go wyciagnac?

Old Post 10-12-2001 17:10
mAJKiEL
Elite (Fiend)

http://photoshop.pl/index.php tu masz tutoriale ucz sie pokoleji... to naprawde przynosi efekty...

Old Post 10-12-2001 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
http://photoshop.pl/index.php tu masz tutoriale ucz sie pokoleji... to naprawde przynosi efekty...

dziekuje bardzo

Old Post 10-12-2001 20:59
XvX

A Pictur Publisher'a ktos używa?

Old Post 14-12-2001 04:59
mAJKiEL
Elite (Fiend)

a painta ktos uzywa

Old Post 14-12-2001 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

Re: Graf-newbie!

quote:
Zinteresowałem się robieniem artów z CS'a. Ale nie wiem nic o tym! Jakie program najlepiej użyć? (tylko ni mówcie że Paint ) Gdzie można zanaleźć jekieś polskie turtotiale?

Adobe photoshop plz!!
Najlepszy programik do grafiki.
Polecam

Old Post 14-12-2001 21:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XvX

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
a painta ktos uzywa

Ja używam! Super efekty! Zajebiste jest to wklejanie tekstu!!!
Paint wymiata

Old Post 14-12-2001 23:30
Partyzant
Partyzancik

quote:

Ja używam! Super efekty! Zajebiste jest to wklejanie tekstu!!!
Paint wymiata

ej a probowaliscie napisac obrazek w notatniku windows? super zabawa

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 15-12-2001 00:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

chlopak sie zainteresowal, ale nie wie czym

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 10:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:29.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions