Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Witam Wszystkich
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[-=MPN=-]Sonic
Training (Enforcer)

Smile Witam Wszystkich

Na początku chciałbym wszystkich przywitać i zapowiedzieć, że pomogę wam rozkręcić to Forum.

Mam sporę doświadczenie w Forumowaniu, bo mam własne forum i sam jestem zarejestrowany chyba na 6

Trochę informacji omnie:

Posiadam bardzo ciękawą stronę: www.games.on-line.prv.pl na której znajdziecie Ponad 800 Gierek on-line, w które można grać bezposierednio ze strony i zupełnie za darmo.

Mam swój własny klan Cs'a o nazwie: [-=Master Players Net=-], a tagi [-=MPN=-]

Posiadamy własny serwer o IP:213.77.40.73:27015

Posiadamy stronę: www.klancs-mpn.prv.pl - Mojego Autorstwa

Jeżeli ktoś będzie chciał się umówić znami na Sparing, Klanówke, Mecz CB itp. to niech zagada pod ten Numer Gadu-Gadu: 2575997

Myślę, że wszyscy na tym Forum mnie polubią i razem zemną rozruszają to Forum.

Proszę też o pomoc w rozruszaniu Forum na mojej stronie oto do niego link:

http://members.lycos.co.uk/gamesonl...hpBB2/index.php

Moje Forum: http://members.lycos.co.uk/gamesonl...hpBB2/index.php

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-05-2003 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [-=MPN=-]Sonic Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [-=MPN=-]Sonic Znajdź więcej post'ów przez  [-=MPN=-]Sonic Dodaj [-=MPN=-]Sonic do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [-=MPN=-]Sonic prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

...i zapomniales dodac ze jestes niezwykle skromny i twoja wrodzona uroda nas powali nawet przez klawiature...

ale i tak witam kolejna osobe

Old Post 23-05-2003 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Ello

Edytowane przez rcube dnia 23-05-2003 o godz. 15:12

Old Post 23-05-2003 14:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

bleh, smierdzi spamem

zreszta z tego co pamietam to wiekszosv boarda byla przeciwko zakladaniu powitalnych topikow

you accept (reject, respect);

Old Post 23-05-2003 15:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Familia wita.

Old Post 23-05-2003 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

No czesc,
pozyjemy zobaczymy

Old Post 23-05-2003 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

i ece jedno.. z tego co widzem to board jest chyba doprze rozkrecony moze daloby sie go bardziej ale po cio dobrze est

Old Post 23-05-2003 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Czesc

Old Post 23-05-2003 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Jak juz zaczeles nawijac tyle o tym CSie to mogles sie przywitac w dziale CS, tam moze by cie lepiej przyjelo a tak tutaj bedziesz posadzany o spamowanie.

PS. Zawsze mozna nabic kolejnego posta, czesc

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 23-05-2003 15:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

heyo

Rzeczywiście, czuję odór spamu...

Old Post 23-05-2003 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Re: Witam Wszystkich

quote:

Posiadam bardzo ciękawą stronę: www.games.on-line.prv.pl na której znajdziecie Ponad 800 Gierek on-line, w które można grać bezposierednio ze strony i zupełnie za darmo.

o taak bardzo ciekawe to pop-up'y, uwielbiam takie strony

quote:
Mam swój własny klan Cs'a o nazwie: [-=Master Players Net=-], a tagi [-=MPN=-]

ja tez mam klan [Śmierdzące skarpety na śniadanie] a tag klanu to [ŚsnŚ], i napewno jesteśmy od was lepsi

quote:

Posiadamy własny serwer o IP:213.77.40.73:27015

to wspaniale juz lece sie zagrywać na waszym servie, eh nikogo tam nie ma, jaka szkoda ;/

quote:
Posiadamy stronę: www.klancs-mpn.prv.pl - Mojego Autorstwa

też wspaniala strona, nazwa klanu "Master Players Net" też w pożo

quote:
Myślę, że wszyscy na tym Forum mnie polubią i razem zemną rozruszają to Forum.

Wiesz żeby wejść do rodziny naszych boardowiczów będziesz musiał przeżyć rytualną plastelinową stymulację analną. Potem jeszcze akceptacja Ojca Chrzestnego i jesteś z nami.

Old Post 23-05-2003 19:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
glover
nienasycony

dosc zalosny topic

Old Post 23-05-2003 19:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil glover Znajdź więcej post'ów przez  glover Dodaj glover do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać glover prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

co oczywiscie nie pozwala nabic kilku postow

/vote close

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 23-05-2003 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

/vote yes

Old Post 23-05-2003 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Blah, do klopa z topikiem.

Old Post 23-05-2003 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

no to EOT

Old Post 23-05-2003 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

/yote ves

you accept (reject, respect);

Old Post 23-05-2003 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

hi.
/vote yes ;D

Old Post 23-05-2003 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Hmm ... witaj
Btw mnie jakoś nie brało aby zakładać tego typu topik
Ciekawe co kieruje tego typu osobami ?? Poza tym sama nazwa serwera twojego forum mnie powstrzymuje od wizyty
Sam mam tam ftp i to na razie starczy (www na razie ma przerwę)

Old Post 23-05-2003 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:51.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions