>Mam pytanie: Jezeli spoznisz sie na mecz, ale wczesniej
>zapowiesz taka mozliwosc (np. - ide do teatru, bede o 21:10, a
>nie 21), to jak wyglada z tymi calymi priorytetami w takim
>wypadku?
Jesli wiem o tym w chwili formowania skladu na mecz, nie uwzgledniam takiego gracza w skladzie i nie traci on priorytetu. Jesli dowiaduje sie o tym w dniu meczu, gracz i tak nie zagra, na dodatek bedzie mial 2 tygodnie odpoczynku.
Panie, Panowie. Reguly sa proste. Jesli zbiera sie 14 luda zeby grac, kazdy z nich inwestuje swoj czas - takze dla innych. Ten czas i tych ludzi nalezy szanowac. Gra w druzynie 14v14 to juz nie zabawa, to odpowiedzialnosc, gdyz jeden nieodpowiedzialny czlowiek moze rozwalic gre pozostalej trzynastce (np. nie zjawi sie HoF :-P). Zatem nie ma zmiluj sie. Na 14v14 polskich graczy z pewnoscia starczy, najwyzej sklady nie beda optymalne, gdyz szanse dostana gracze slabsi. Ale grania w 13v14 nie bedzie. A jesli bedzie i sie okaze, ze ze wszystkich polskich graczy nie jestesmy w stanie zbudowac druzyny 14-osobowej, wowczas uprzejmie przekaze paleczke dyktatora komu innemu uznajac, ze w Polsce utworzenie jednego klanu do laddera 14v14 jest niemozliwe. Pare propozycji przystapienia do klanow zagranicznych odrzucalem, wiec akurat ja rezerwe mam...
>Jak dla mnie niestety mecze zaczynac sie moga najpozniej o 21
>(bo zawsze jest poslizg, nie ukrywajmy).
Wiec wlasnie nie bedzie poslizgow, przynajmniej z naszej strony. Przy odrobinie podkreslenia punktualnosci klan przeciwny tez zjawi sie mniej wiecej o czasie. Jednak na profesjonalistow - przynajmniej pod katem punktualnosci - mamy wygladac my 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|