Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Pytanie o pingi
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lathspell
Combat (Death Knight)

Pytanie o pingi

Chcialbym sie spytac czy od dwoch, trzech dni nie macie moze jakiegos drastycznego skoku pingow. U mnie niestety doszlo po okolo 150. I nie moge dojsc przyczyny.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-05-2003 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lathspell Znajdź więcej post'ów przez  Lathspell Dodaj Lathspell do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lathspell prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

Re: Pytanie o pingi

Lathspell, niejeden by chcial miec pingi 150 ucz sie grac w roznych warunkach

Old Post 29-05-2003 17:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
savko
Spinfuzer

Tjaaa, niektorzy marza o pingach 150, i jeszcze bez strat pakietow :o

Przesledz sobie trase, polecam pingplottera, pogadaj z adminem (nie wiem jaka masz siec) czy moze u Was lokalnie kogos podpieli. Raczej sie nagle nie popsulo lacze polski z zagranica

Old Post 29-05-2003 20:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil savko Kliknij tutaj by wysłać e-maila do savko Znajdź więcej post'ów przez  savko Dodaj savko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać savko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Bywalo lepiej niz ostatnio. Teraz ping 150-180 to norma tam, gdzie byla okolica 100...

Old Post 29-05-2003 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lathspell
Combat (Death Knight)

re borowies , savko
Panowie nie macie czego zazdroscic bo po prostu nie zrozumieliscie dokladnie, albo ja niezbyt przejrzyscie to ujolem.
Napisalem ze doszlo mi PO 150 do pingu. Wiec obecnie musze sie zadowalac okolo 300-350 tyle ze chociaz nie ma straty pakietow.
Do przyzwyczajania sie nie ma co, bo chocby mi nie wiem co kto mowil to granie z takim pingiem to zadna przyjemnosc, chwile mozna sie pobawic farmerem, ale w koncu w czasie walki daje to o sobie znac. Dalej zazdroscicie? Chyba nie. A akurat tym razem nic nie wskazuje na to zeby winny byl moj provider. Wiec chce sie po prostu zapytac czy u innych tez sie w ostatnich dniach cos pokaszanilo z pingami.

Old Post 29-05-2003 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lathspell Znajdź więcej post'ów przez  Lathspell Dodaj Lathspell do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lathspell prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:05.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions