Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Polskie serwery T2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

Polskie serwery T2

Wlasciwie zauwazylem, ze nie stoi ani jeden Polski serwer T2.Mam co do tego pytanko, czy mi zle funkcjonuje All Seeing Eye czy to naprawde jest fakt i nikt nie stawia pl serwerka? Czasami widywalem serwer bodajze klanu sys, ale teraz tez pustka, mozecie mi powiedziec czy czasami jakies polskie serwerki sa stawiane czy ogolnie Polacy graja na zagranicznych? pozdrawiam i witam ponownie (jezeli ktos mnie pamieta)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-07-2003 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil qLA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do qLA Znajdź więcej post'ów przez  qLA Dodaj qLA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać qLA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nie ma polskich serwerow T2. Odechcialo mi sie takze zalatwiania jakiegokolwiek serwera. Najprawdopodobniej za jakis miesiac przez krotki czas bedzie dzialal polski serwer, na ktorym bede realizowal kolejny film, ale najprawdopodobniej bedzie dostepny wylacznie na czas realizacji ujec, z mapami, ktore beda rozsylane wylacznie droga mailowa przeze mnie, zas sam serwer bedzie dodatkowo zabezpieczony haslem.

Nie znosi sie wiec, aby w najblizszym czasie pojawilo sie cokolwiek co pozwoli zwyczajnie grac.

Old Post 20-07-2003 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GORA
Combat (Death Knight)

Re: Polskie serwery T2

polacy graja na zagranicznych.

Old Post 20-07-2003 18:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GORA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GORA Znajdź więcej post'ów przez  GORA Dodaj GORA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GORA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzbik
Skilled (Knight)

czasem stawiaja ludzie servery na domowych kompach, ale tam sie nie gra "normalnie", bo łącza za słabe. pojawiają się one tylko chwilowo w celach treningowych (np. zeby z kumplem obgadac routy na mecz itp.).

Old Post 20-07-2003 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzbik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzbik Znajdź więcej post'ów przez  Rzbik Dodaj Rzbik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzbik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

Szkoda, ze Polska scena T2 jest tak mala, bo chyba moge powiedziec, ze Trybiki sa jedna z najlepszych gier FPP-online.

Yavor,a czy ten serwer bedzie tylko dla "wybrancow" tj. tych, ktorzy potrafia super grac etc. czy w pewnych chwilach kazdy bedzie mogl pograc?

Moze tak panowie zaczniemy jakis serwer organizowac? (niestety w mojej wiosce to ledwo SDI sie doblagalem od TePsy kochanej...)

Czy dopisanie do "klanu" [Poland] obliguje do czegos, czy jest to wolna organizacja graczy zrzeszajaca Polakow? Bo moj grafik czasowych jest po prostu taki, ze nie mam mozliwosci stawiac sie o tej i o tej na klanowke, trening etc. ale z mila checia bym z polakami pogral.

Do buddy listy mam dodanych polakow, ale nawet jak na danych serwerze rzucam haslo-"Witam polakow" nikt nie odp.;(

Old Post 20-07-2003 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil qLA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do qLA Znajdź więcej post'ów przez  qLA Dodaj qLA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać qLA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Lightbulb

Nie wiem czy warto stawiac domowy serwer...
Kiedyś postawiłem chyba na pół godziny serwer o nawie dzięki której wiadomo było ę jest polski (założyłem jak sporo polaków bło zalogowanych ale nie grało), no i co? No i nic, nikomu nie che sie grać, jak polacy grają to nawet sie nie trudza by użyć buddy menagera by pograć z "Swoimi" tylko każdy gra na innym serwerze :|

Mógłbym jakby co w przyszłym tyogodniu ( bo teraz testuje demko planetside ) założyć dedykowany na swoim 512 na 128
(128 upload 512 download), cóż - łącze nie jest złe, polaków gra niewielu a pozatym T2 ma dobry kod sieciowy wiec spokojnie powino grać się w koło 20 osó i więcej, nie uzywam zadnych p2p aninie ciągne ncizego całymi dniami więc jakby dobrze go skonfigurować to pomysł niegłupi.

Oczywiście nie byl by to stały serwer, ale stał by większą część dnia i wieczora (załóżmy ze np. od 17 do okolic godziny pierwszej i drugiej)

Old Post 20-07-2003 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

qLA:

Serwer bedzie dla osob, ktore zadeklaruja chec zmarnowania paru godzin dziennie przez miesiac na filmowanie ujec do filmu. Po prostu w pewnym momencie zapytam sie, kto jest chetny do tej niewdziecznej roboty w imie slawy ;-) i ta grupa bedzie otrzymywala mapy oraz haslo na serwer. Serwer zas musze wtedy zalatwic, aby moc przygotowac film. Nie bedzie to zaden serw publiczny, na pocieszenie moge jedynie powiedziec, ze gracze, ktorzy na nim beda grac, beda go mieli po dziurki w nosie juz po pierwszym dniu filmowania, gdy sie okaze, ze przez 3 godziny zrobilismy material na ledwie dwa kilkusekundowe ujecia PP

Klanu POLAND juz nie ma, nikt nie byl zainteresowany jego prowadzeniem.

Serwer T2 moge zorganizowac przy zalozeniu, ze mniej wiecej 20 osob bedzie co miesiac wplacalo 20 zl. Znajdzie sie 20 takich osob - gadam w sprawie lacza (czy raczej dopinam to, co kiedys wstepnie zalatwilem). Nie ma - nie ma rozmowy.

>Do buddy listy mam dodanych
>polakow, ale nawet jak na danych
>serwerze rzucam haslo-"Witam
>polakow" nikt nie odp.

To nie Quake czy UT, tu czesto komunikaty po prostu gina w natloku innych informacji.

Old Post 20-07-2003 23:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

Hamil_Hamster byloby to dosc mile, moze w koncu ludzie zaczeliby bradziej interesowac sie T2 (ja zawsze przed kupne gry sprawdza na All seeing eye ile jest pl serwerow i ile zagranicznych) i moze w koncu dzieki twojemu serwerowi ludzie zgodziliby sie na warunki yavorka.
Tak wlasciwie zawsze sie zastanawiam jak jest jest z tymi stalymi serwerami do gier- czy ci ludzie sami, ze swoich kieszeni za to placa, czy ktos im to sponsoruje?
Yavor to watpie, ze bede tam milo widziany na serwerach zagranicznych w czolowkach nie swiecie-100pkt to dla mnie dobre osiagniecie, choc ostatnio zauwazylem, ze jako chaser i osoba chroniaca/naprawiajaca baze i okolice flagi dosc dobrze sie sprawdzam) zreszta co tam punkty, wazne, zeby dzieki temu co zrobie team wygral/uratowal flage
Btw. ostatnio zauwazylem zmiane mojego zachowania w T2, kiedys non stop plakalem, ze nie potrafie tych glupich 30pkt ubic, teraz wlasciwie nie patrze juz czy to ja kolesia ubilem, chociaz mu prawie cala energie odebralem czy do jakis inny typ dyskiem, po prostu wazne jest to, zeby team na tym zyskal... pozdrawiam

Old Post 21-07-2003 00:00
sYs|yavor
Elite (Fiend)

A ja z kolei dochodze do przeciwnego wniosku. Chyba wroce do prostego fragowania. Niekrepujace to, a milo sie punktuje na serwerach. Praktyka pokazuje, ze team od 10v10 w gore i tak ma cie gdzies. Po cholere sie meczyc, wykonywac fuche, ktorej sie nie chce? W imie czego mam rozwalac na takim beggarze turreta? Zero w tym frajdy, ciezka harowa po to, aby wypracowac pozycje innemu, wlatuje potem taki capperek na flage, donosi ja po chwili i kasuje 50 punktow. W tym czasie ja zdobywam 6-8 punktow, bo rozwalajac turrety w naturalny sposob narazam sie na ogien przeciwnika - a ze przylazlem tam nie fragowac, tylko wypracowac capperowi sytuacje poprzez rozwalenie jak najwiekszej liczby turretow i sciagniecie na siebie jak najwiekszej liczby obroncow - szybko gine, czesto zaliczajac jedynie rozwalenie glownego turreta i zero punktow za spidery i landspike'i, gdyz te najpier wylaczam, a dopiero gdy okazja i amunicja pozwala - niszcze. Efekt: ja zapierdalam jak dziki reks niemajac zadnego sensownego efektu (bo ani ta robota mila, ani dobrze punktowana), a drugi gostek jest wniebowziety, jaki to on jest cudowny capper.

Mowie Wam, fatalnie jest ostatnio z moimi zasobami tolerancji... omijac mnie z daleka na serwerach prosze....

Old Post 21-07-2003 00:59
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

:|
Granie tylko dla punktów? Czy to na rpawde taka satysfakcja znajdować sie na szczycie listy graczy?
W takim razie każdy poza capperami powinien miec kompleksy...bo mało punktów....
Ja zawsze altałem shirkiem i moje ambicje się wiazały WŁAŚNIE z tymi znienawidzonymi turretami i niszczeniem pojazdów wroga.

Ja uważam T2 za gre drużonową nawet na pubsach, moze zirytować jak ktoś sie przechwala swoim score ale trudno, niszczenie wieżyczek, pojazdów i obrony wroga jest też porzyteczne dla teamu.

Gdyby nikt tego nie robił to jakby się grało???

Zresztą mi to jakoś nie rpzeszkadza ze to ejst funkcja niezawuażana przez mój team, zawsze sie staram by to przeciwnik zauważył moja upierdliwość

Old Post 21-07-2003 01:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

E tam yavor ty po prostu potrzebujesz wyjazdu nad morze, poopierda***** sie na plazy, bez gier, kompa etc. Czytam wlasnie te historie jak to Poland sie na meczach zachowywalo etc. No coz yav jestes dobrym graczem i chyba wiele osob za duzo od ciebie wymaga, tj. sadza, ze dzieki tobie beda mecze wygrywac... ale wlasciwie to nie ma co sie denerwowac, ja juz dawno zajarzylem to odnosnie gier, trzeba sobie powiedziec- to tylko gra, chromole to (odnosnie Ultima Online, ilez to ja nerwow stracilem...) takze polecam albo odpoczynek od T2, albo ogolnie od gierek. Z checia pogram z toba w cosik innego;p

P.S
Nie odbierz tego jakos negatywne.

Old Post 21-07-2003 01:36
Lathspell
Combat (Death Knight)

Hamil.
Problem zaczyna sie wtedy, gdy np. pare dni z rzedu trafia sie na slabsze (a moze beznadziejne) ekipy, i chocby nie wiem co czlowiek robil nie jest w stanie nawiazac rownorzednej walki. Wtedy ma do wyboru albo sluchac w kolko naprawcie to, naprawcie tamto, przywroccie flage, wrog w bazie, albo isc i olac to wszystko, isc i oddac sie radosnemu fragowaniu.
Mam stala zasade pierwszy mecz poswiecam wyrobnictwu (robie wszystko co moge) i przygladaniu sie co ludzie robia , drugi mecz daje ostatnia szanse, jesli dalej ludzie cos zlewaja trzeci robie tylko to co lubie pal licho z nimi. W T2 mecze trwaja za dlugo zeby poswiecac po 40 minut na rostawianie, wszystiego co za chwile jest rozpieprzone, bo nie ma komu tego bronic, albo gnic u kogos przy genach pare minut, i moi traca przy tym 1-2 razy flage. A punkciki no coz mila rzecz, ale co by nie bylo jest to pewnien barometr jak gra druzyna, bo jesli przeciwnicy nas caly czas miazdza w bazie, ja mam po kilkunastu minutach 200 pkt. z ganiania glownie nekkidem, z samej obrony, a reszta 16-sto osobowej ekipy oscyluje mi w granicach 50 i nizej to cos jest nie tak. Uroki publikow.

Ps Przed chwila wlasnie wylaczylem T2, niechlubnie wyszedlem z serwa majac na koncie -48 pkt ,no ale coz przynajmnie staralem sie odbic ta cho..na baze .

Old Post 21-07-2003 01:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lathspell Znajdź więcej post'ów przez  Lathspell Dodaj Lathspell do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lathspell prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|pio
Warrior (Scrag)

Heh no coz na publikach nie ma raczej zadnego teamplay'a... ja juz sie przyzwyczailem...

Old Post 21-07-2003 07:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

qLA:

>polecam albo odpoczynek od T2, albo
>ogolnie od gierek

Klopot w tym, ze to takze praca.

Old Post 21-07-2003 09:59
Rzbik
Skilled (Knight)

czasem timplej się zdarza.. ale raczej nie na kata... chociaz ostatnio rowniez tam trafilem na calkiem dobre warunki, nawet ktos sie poswiecil i stal na HoFie, wiec mu dziarsko oddawalem swoje apteczki ale najwiecej chcetnych na publikach zawsze jest jak krzykniesz 'take tha flag from me' hehehe wtedy timplej na najwyzszym poziomie - kazdy jest zainteresowany pomocą... ROTFL

Old Post 21-07-2003 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzbik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzbik Znajdź więcej post'ów przez  Rzbik Dodaj Rzbik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzbik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

yavor, ale kazdemu przysluguje urlop-jak nie od komputera to przynajmniej od danej gry.

Wczoraj mi przysla do glowy taka dziwna, hipotetyczna sytuacja i chcialem was spytac co byscie zrobili- bronicie flagi, nagle patrzycie i wasz capper pada niedaleko waszej bazy, flaga lezy, z drugiej strony leci capper przeciwnika zeby zebrac wasa flaga, no i co wtedy robicie? Bronicie flagi czy lecicie wziasc ta przeciwnika, a potem liczycie na szczescie, ze wasz chaser ubije wrogiego cappera (oczywiscie mowie o sytuacji, w ktorej zaliczenie flagi przeciwnika/przez przeciwnika nie skonczy meczu bo wtedy sutyacja jest jasna, albo wazniejsza jest obrona wlasnej, albo zabranie wroga)

Old Post 21-07-2003 11:54
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Ja nie bronie flagi ale skoro to hipotetyczna sytuacja to sie wypowiedziedź moge

A więc jeśi mamy dobrą obrone wnętrza bazy zabieram flage przeciwnika, w tej sytuacji nie ma mowy by capper zdobył punkty...
A cięzej jest zabić lecącego capperka z flagą niż zatrzymać flage wroga na przechownie...

Old Post 21-07-2003 13:39
borowies
uber 1337zor

Najpierw wyraze swoje ubolewanie nad tym, ze nie bedzie mnie tu kiedy wy bedziecie filmowac :| (mysle o sierpniu, a o ten miesiac chyba yavkowi chodzi).

Co do serwerów i teamplaya na nich - nie ma co od innych wymagać żeby sie zabijali żeby pomóc drużynie. Prawda jest taka, że większość osób wchodzi na serwerek żeby poćwiczyć sobie strzelanie albo jakieś inne elementy gry, które akurat mu pasują, a nie żeby w pocie czoła stawiać czoła obronie przeciwnika. Chociaż poniekąd każda fucha - byle wykonywana dobrze - jest pomocna drużynie... Jeżeli ktoś ma dajmy na to 700 puntów to należy przyjąć, ze przysłużył się drużynie, pomęczył przeciwnika (a takiej liczby punktów z dobijania pół-zdechłych scoutów raczej się nie zrobi).

Jednak ostatnio trafiały mi się prawie same dobre gry, szczególnie na Kacie, gdzie wyniki przedstawiały się takL (we flagach) 8-7, 7-6, 7-7. Bardzo miło się grało. Radość życia odebrały mi wprawdzie clampy w grze 4v4, no ale nieważne

A w ogole Hamilq to heavy turtling w bazie z flaga jest be.
BTW: nie grajcie zbyt dobrze na kata, bo zawsze się znajdzie ktoś kto powyzywa was od "fuckin n00bs" i spróbuje wykickować z serwera

Old Post 21-07-2003 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nie placz Simon, film, jak dobrze pojdzie, bedzie gotowy w listopadzie. Zalapiesz sie na wiekszosc filmowania, choc nie jestem pewny, czy jestes swiadomy tego, jak nudna jest to fucha

Co do dylematu z flaga, sprawa jest prosta: nalezy patrzec w kategoriach inwestycji czasowych. Nasz capper zainwestowal znaczna czesc czasu, zwykle kolo minuty, na wyczucie momentu ataku i doniesienie flagi. Capper przeciwnika atakujacy nasza flage nie poniosl zadnych znaczacych kosztow czasowych. Prawdopodobienstwo odzyskania wlasnej flagi jest duze, gdyz w sytuacji, gdy obie flagi sa przy mojej bazie, sa tu takze capperzy, chaserzy, LD i LO. Zatem o ile nie stanowi to drastycznego naruszenia bezpieczenstwa flagi (w stylu takim, ze przy fladze przeciwnika widze kilku moich obroncow, przy mojej fladze nie ma nikogo, a ja mimo to lece do flagi przeciwnika) - wowczas priorytet ma obrona flagi przeciwnika.

Old Post 21-07-2003 16:20
borowies
uber 1337zor

Talking

Jeeeeeeee!! No to teraz sie raduje :> Nudna nie nudna, ale jaka satysfakcja, ze uczestniczylo sie w "budowie" wiekopomnego dziela

Old Post 21-07-2003 20:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|pio
Warrior (Scrag)

Ja tez chce, ja tez chce!

Old Post 21-07-2003 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

Hamil to jak to bedzie z tym serwerkiem?Z checia bym z Polakami pogral.

Ostatnio na jakims katabiaku Polak sie do mnie odezwal

Zdradzcie mi czy jest jakas szansa na przezycie juggerem w starciu sam na sam z Scoutem, ktory ma energy pack bo mi to jakos nie wychodzi

Old Post 22-07-2003 12:01
sYs|pio
Warrior (Scrag)

Jest szansa Wal z cg do niego...

Old Post 22-07-2003 12:25
$corcerer
Mad WildCat driver

Mozna- vide moje duele z Homicem ......

Old Post 22-07-2003 12:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrYtA
Combat (Death Knight)

javor jak tam filmik kiedy marnujemy ten czas ? sa wakacje ja calymi dniami przy tym piecu siedze masz moje gg to chyba mozesz zagadac...

a co do satysfakcji z gry to ja ja mam jak trafie spinem w locie albo ze snajpy kilne no a czasami asasinem z szoka hah to jest cos... a nie szczyt listy...

pozdro

Old Post 22-07-2003 13:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrYtA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrYtA Znajdź więcej post'ów przez  FrYtA Dodaj FrYtA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrYtA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Filmowanko do "Second" zacznie sie pewnie w drugiej polowie sierpnia. Po drodze mam skrypt do napisania.

Old Post 22-07-2003 13:44
borowies
uber 1337zor

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Filmowanko do "Second" zacznie sie pewnie w drugiej polowie sierpnia. Po drodze mam skrypt do napisania.

skrypt? jaki skrypt

Old Post 22-07-2003 13:54
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Cos w stylu rozdzki Harrego Pottera.

Old Post 22-07-2003 14:15
Bromba
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez $corcerer
Mozna- vide moje duele z Homicem ......

nie rozumiem scorcerer , wiesz ze lubie duelowac w jugu, nie przeszkadza mi jego powolnosc, ma za to "grubszy" pancerz. Jakos latwiej mi sie trafia, jesli wczesniej wypije (cos co wyglada jak mocz, i rowniez tak smakuje).....czyli piffko

Old Post 22-07-2003 17:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bromba Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Bromba Znajdź więcej post'ów przez  Bromba Dodaj Bromba do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bromba prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

chodzi mi o mój fatalny aim i movement

Old Post 22-07-2003 18:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:32.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions