Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Kosz > skandal!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Unhappy skandal!

no wiec ja chcialam powiedziec ze to... to jest skandal! to jest jakies jedno wielkie nieporozumienie!
i to na pewno spisek zydow! bo panie, dzisiaj zydy to wszedzie sa! Polske rozkradaja! zydy i cyganie! i cyganie i zydy tez w rzadzie sa! i w sejmie! bo ten caly sejm to jedna wielka zydomasoneria! i oni wywoza polskie pieniadze do izraela zeby tam synagogi budowac! panie, moja rodzina od zawsze w Polsce mieszkala, a tu nagle jakies zydy przyjechaly z tego izraela i okradly moja rodzine!
i oni knuja, oj knuja. z tym Buszem, bo to tez zyd. oni chca wywolac 3 wojne swiatowa, panie, zeby zapanowac nad swiatem. pod rzadami tego busza!
ja juz stara babina jestem, lubie czasem golabki pokarmic, a tu golebi coraz mniej panie, bo zydzi je tepia! lapia i zabijaja, bo to zydy wstretne! to wogole wszystko sa zydzi! kazdy to zyd i Polske rozkrada panie! Pilsudski to sie w grobie przewraca! wszystko zydokomuna i wolnomasoneria!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-09-2003 08:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major Kiper DN
[COW]maYor

Re: skandal!

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
no wiec ja chcialam powiedziec ze to... to jest skandal! to jest jakies jedno wielkie nieporozumienie!
i to na pewno spisek zydow! bo panie, dzisiaj zydy to wszedzie sa! Polske rozkradaja! zydy i cyganie! i cyganie i zydy tez w rzadzie sa! i w sejmie! bo ten caly sejm to jedna wielka zydomasoneria! i oni wywoza polskie pieniadze do izraela zeby tam synagogi budowac! panie, moja rodzina od zawsze w Polsce mieszkala, a tu nagle jakies zydy przyjechaly z tego izraela i okradly moja rodzine!
i oni knuja, oj knuja. z tym Buszem, bo to tez zyd. oni chca wywolac 3 wojne swiatowa, panie, zeby zapanowac nad swiatem. pod rzadami tego busza!
ja juz stara babina jestem, lubie czasem golabki pokarmic, a tu golebi coraz mniej panie, bo zydzi je tepia! lapia i zabijaja, bo to zydy wstretne! to wogole wszystko sa zydzi! kazdy to zyd i Polske rozkrada panie! Pilsudski to sie w grobie przewraca! wszystko zydokomuna i wolnomasoneria!

eeee.. to spisek zydomasonerii (c) MaslaV

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Old Post 10-09-2003 15:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

A ci cyklisci?! Panie...

Old Post 10-09-2003 17:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Zabic Zyda!!

Old Post 10-09-2003 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

bo tepi golebie!

Old Post 10-09-2003 23:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

używając młotka

www.tommy.k9.pl
one day it's gonna be done...i guess

Ik hou van nederlands... Heeft je dat niet geweten?

Old Post 11-09-2003 07:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

zydowskiego mlotka!

Old Post 11-09-2003 14:31
Anouaar
Guest

Bo zydzi sa narzedziem satana uderzajacym w prawa polske! A Ojciec Rydzyk to zasiadzie po prawicy pana boga, i bedize rzadzil z nim po wszeczasy, to jedyne lekarstwo na tego wstertnego raka jakim sa zydzi.

Old Post 11-09-2003 15:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

siac siac siac!

Old Post 11-09-2003 15:17
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Re: Re: skandal!

quote:
Napisane oryginalnie przez Major Kiper DN
eeee.. to spisek zydomasonerii (c) MaslaV

a jak! Jezus był polakiem

Old Post 11-09-2003 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

nie. byl zydem i namawial do komunizmu

Old Post 11-09-2003 15:45
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:46.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions