Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Co myslisz o Kaziku Staszewskim?
Kim jest dla ciebie?
You do not have permission to vote on this poll.
To jest zdecydowanie najlepszy polski muzyk wszechczasow 7 35.00%
Wonzi jak ja yebie 0 0%
ile? 0 0%
Troche? 3 15.00%
w sumie jest dosc fajny 7 35.00%
o muj borze 3 15.00%
W sumie: 20 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Co myslisz o Kaziku Staszewskim?

Ej no nie moge, po prostu ownz, a ciekaw jestem ilu jest fanow kazia na boardzie :>

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-11-2003 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

hmm ni wiem czy bardziej chcesz sie nabijac czy co z kazika.. ale tak etem jego fanem, lubie chodzic na jego koncerty, czesto slucham jego muzyki itp :} jeden z lepszych polskich artystow :} a teraz ni wiem czy nie najlepszy.. chociaz to zawsze sie zmienia u mnie ;} ale zawsze respect dla kazika zostanie.. i to obojetnie czy knz, czy kult, czy kazik poprostu.. ;}

Old Post 12-11-2003 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

Moze za bardzo krzywo to napisalem, ale moj podziw dla kazika jest szczery - taki dorobek muzyczny, taka spuscizna liryczna, tyle czasu na scenie, i wciaz rzadzi i zadziwia i ownuje... tyle mam do powiedzenia o nim... ale chetnie zamienie pare slow na temat ktora plyta, ktory utwor bardziejszy a ktory mniej :> ogolnie wiem ze ja i zonku znamy na pamiec calkiem sporo jego textow :>>

Old Post 12-11-2003 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
glover
nienasycony

Napewno jest znany lubiany i popularny i dlugo trzyma sie na scenie....bo w latach 80tych spiewal przeciwko... wiec mlodzi go sluchali i sluchaja nadal....
Napewno porownywalny z Grzegorzem Ciechowskim... ktory jednak bardziej przemawial do starszego pokolenia.

Ah jesli niewiesz spuscizna liryczna - nie jest az taka wielka pochodzi w polowie po jego Ojcu poecie... , w kawalku po piosenkach Weila, jego wlasne artystyczne nowatorstwo mozna wysluchiwac dopiero od plyty 12groszy...

Old Post 13-11-2003 00:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil glover Znajdź więcej post'ów przez  glover Dodaj glover do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać glover prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

jak dla mnie ma trochę poczucia humoru, ale to straszny dzyndzel mimo wszystko

clip do Mars napada rządzi

Old Post 13-11-2003 04:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

glover jak siem okresliles jego sposcizna muzyczna ktora odziedziczyl po swoim tacie to dziela... ale tylko dla kultu.. a i tez tego nie za duzo bo zaledwie dwie plyty na jakies 20 ktore kazik nagral.
fausto tez znam wiekszosc jego tekstow na pamiec, ale nie powiem ci ktora plytka jest lepsza od drugiej bo kazda z nich zawiera jakis kawalek ktory ownuje na kazdej lini... :}

Old Post 13-11-2003 05:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Z Kaziem to jest tak, ze jak go lubie to nie slucham, a jak nie slucham to lubie. Konkluzja jest oczywista.
A tak na powaznie to bardzo go cenie za muzyke i zatwardzenie... w tym co i jak robi. I tyle.

w tle: Sweet Noise - Nie Bylo (feat. Edyta Gorniak)

Old Post 13-11-2003 05:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Dla mnie Kazik ownuje
Zajebiste koncerciki ( chociaż B-stok został na trasie 2k3 omięty ) :/
Może ktoś ma Zabiłem kolege na poligonie z płyty Kult Kazika?

Old Post 13-11-2003 09:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

quote:
po swoim tacie to dziela... ale tylko dla kultu..

bez przesady Glan, songi starego Staszewskiego chyba juz w '80 latach weszly do kanonu poezji szemranej, czy jak to tam zwa produkty ty wszystkich kapel z chmielnej itd.
znane sa w wersji Kaczmarskiego

Co do pana Kazimierza Staszewskiego (lol) - szacunek dla goscia, bo jakby go nie oceniac stal sie (razem z Kultem) fundamentem dla polskiej sceny rockowej, reggae'owej, HCorowej, HHopowej i chyba kazdej innej gitarowej,
poza tym gosc jest naprawde doskonalym obserwatorem naszej rzeczywistosci, co przejawia sie nie tylko w jego muzie, ale takze w pisanych przezen artykulach (GW-telewizyjna)

risssssssssspekt
____
w tle: 220 V

Old Post 13-11-2003 09:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez KKPhGS
HHopowej i chyba kazdej innej gitarowej

niby przejęzyczenie, a bolesne

Old Post 13-11-2003 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez KKPhGS
bez przesady Glan, songi starego Staszewskiego chyba juz w '80 latach weszly do kanonu poezji szemranej, czy jak to tam zwa produkty ty wszystkich kapel z chmielnej itd.
znane sa w wersji Kaczmarskiego

co nie zmienia faktu ze kazik jako wykonawca to on nie odziedziczyl tych piosenek. wydal tylko dwie plyty z kawalkami swojego ojca. reszta to jego kompozycje.

bizon: tiap mam cala plytke kk ;} mam dzies wystawic piosenke?

Old Post 13-11-2003 11:52
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

w tle: Sweet Noise - Nie Bylo (feat. Edyta Gorniak)

DEiMOss:

Kazik może byc, szczególnie Sztos i ogólnie całe "12 groszy"...

Old Post 13-11-2003 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Kazik, a w zasadzie KULT to jedyny polski zespol jakiego slucham. I w zasadzie jedynie jego tworczosc jako lidera KULTU mi odpowiada, dla mnie zarowno KNZ jak i Kazik sa bardziej z boku.

Co do tworczosci KULTU to wazne sa takze utwory z pierwszych jak i przedostatnich plyt, wyjatek stanowia niestety dwie ostatnie Wyraznie slabsze i bez tego czegos - mimo, ze bardziej przebojowe (zwlaszcza Ostateczny krach systemu korporacji).

Jesli kogos interesuja ulubione kawalki, ktorych nie zdolam tu wszystkich wymienic, to kilka z nich (kolejnosc przypadkowa)
Wodka, Polska, Czarne slonca, Piosenka mlodych wioslarzy (wersja studyjna - nie regge - grane na koncertach), Arahia, 45-89, Do Ani, Pasarzer, Dziewczyna o perlowych wlosach (obie autorstwa innych osob/zespolow), Baranek, Celina, duzo duzo innych.

Mowiac o dokonaniach Kazika Staszewskiego nalezy tez pamietac o innych jego projektach/plytach (Piosenki Kurta Weilla, Yugoton, etc.)

edit: Co do ankiety
/vote 1, mimo ze nie uwazam go za najlepszego muzyka - predzej autora textow, czy tworce.

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 13-11-2003 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

W sumie nie powiedzialbym ze polowa to utwory jego ojca. Jakis niewielki procent. Ponadto nawet gdyby, to co? Troche zajebiscie dobral akompaniament muzyczny do takiej poezji... W ogole najistotniejszy jest fakt, ze kazia sluchaja bardzo rozni ludzie: ci co wola hh, ci co rocka, ci co reagee, sporo tez wydal utworow jazzowych i niektore piosenki mozna zaliczyc do muzyki popularnej... A czy mamy innego takigo artyste w naszym pieknym kraju? lub mielismy? no chyba nie :>. Kazik ponadto to takze bardzo dopracowane brzmienie, a nie kicz ktorym nas dzis truja "fajne" zespoly. A co do tego ze zawsze potrafi ulozyc "poemat dygresyjny" [vide 12 gr, mars napada, 4 pokoje, wiek XX] do danej sytuacji w kraju - troche ownz. Pozatym warto tez popatrzec w ilu zespolach byl kazik i jak to sie stalo ze w kazdym z nich zablysnal: w KNZ, El dupa, Kazik, Kult [czyli melassa!]... chyba mowi samo za siebie. :> a przy okazji jest takim polskim marlynem mansonem po czesci :>>

PS. Kiedys widzialem jak kazik byl w WSC zeby oplacic nauke angielskiego za syna [ktory byl w grupie z moim bratem], mesgnalem mu "czesc" a on mi odmesgal "czesc" !!!!!! HAHA! ... ale to juz jakis czas temu bylo :>

Old Post 13-11-2003 13:17
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
DEiMOss:
[...]

http://www.stereo.pl/php/tytul.php?idt=129472
http://www.sweetnoise.org/main.php

w tle: Corruption - Demon By My Side

Old Post 13-11-2003 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

quote:
niby przejęzyczenie, a bolesne

fakt... kajam sie.

quote:
blebleble Fausto
A czy mamy innego takigo artyste w naszym pieknym kraju? lub mielismy?

owszem i to niejednego:
Czeslaw Niemen (bez smichow prosz) - jeden z filarow tzw. polskiego big bitu (nie mylcie z ang. big beatem), potem zajal sie (post)rockiem, psychodelicznym rockiem, muzyka atonalna, wreszcie eksperymentalna elektronika, kiedy JMJarre tworzyl zreby trance'u, Niemen tworzyl blizej nieokreslona, ktora dzisiaj moznaby utozsamiac z ambientem/minimalizmem, czy nawet noizem.
drugim bez watpienia bylby Jozef Skrzek: poczatki (znane mi :/ )
to najlepsza polska plyta blues/rock'owa: Breakout "Blues", potem chwila wspolpracy z z Czeskiem w zespole Niemen (muzyka rockowa z elementami jazzu, psychodeli i eksperymentu - takze muzyka atonalna), w koncu projekty solowe.
oprocz tego wlasny zespol: SBB, poczatkowo grajacy blues i r&b, by dojsc w koncu do eksperymentalnych odmian rocka i wreszcie kompletnie poyebanej elektroniki.
niedawno slyszalem, jakoby zagral kilkugodzinny ambientowy live-act dla iglastego lasu gdzies w sudetach.

wiecej mi sie nie chce szukac. ale popaprancow mielismy duzo
(vide chocby kombi, marek bilinski, czy stare dobre papa-dance, ktore wydalo na winylu plyte z gra komputerowa)

Old Post 13-11-2003 18:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

co mysle to jedna sprawa - pytanie jest - co on mysli o Tobie, o mnie... niepotrzebne skreslic..

kazik jest ql chlopak tylko troche mu mozg juz sie zlasowal - za duzo uzywek i lat na karku... mimo to fajny z niego niegomosc...

Old Post 13-11-2003 18:45
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
http://www.stereo.pl/php/tytul.php?idt=129472
http://www.sweetnoise.org/main.php

Stronke mają fajną (nawet na mw albo towarze była), ale ja osobiście tego zespołu cholernie nie trawię... Prodigy bylo pierwsze (to jeśli chodzi wizerunek i wogle styl)...

Old Post 13-11-2003 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Hmm... nie slucham Kazika. Kiedys go lubialem, ale to sie skonczylo, zawsze najbardzij do gustu przypadal mi KNŻ.
Kazik Kazik Kazik. Fanow Kazika tak samo dozo jak fanow Mansona. I u jednych i u drugich za bardzo nie wiem czym sie tak cieszyc jak sie go "widzi/slyszy" itp. No ale coz, o gustach sie nie dyskutuje. Musze jeszce zauwazyc ze "Melodie Kurta Weila" bardzo mi sie podobaja.

Old Post 13-11-2003 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

quote:
Prodigy bylo pierwsze (to jeśli chodzi wizerunek i wogle styl)...

jesli chodzi o wizerunek i w ogole styl, to pierwszy byl KRÓL...
w zasadzie jest, bo przeciez Elvis żyje

Old Post 13-11-2003 22:18
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
[...]
Prodigy bylo pierwsze (to jeśli chodzi wizerunek i wogle styl)...

To, ze Glaca wyglada jak wokalista punkowego The Exploited albo Michal Wisniewski, to wiem. Ale zeby Sweet Noise do Prodigy porownywac? Chybione.

Old Post 13-11-2003 23:17
deathcrush
łobuz

a owszem, jako człowiek który w swych gowniarskich latach był zafascynowany The Prodigy, czuję się urażony

Old Post 14-11-2003 04:54
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

ja piedole! dlaczego nikt mnie wczesniej nie poiunformowal o takim topicu? :o dobra
powiem tyle, ze Kazik to zajebsity muzyk (na koncertach to widac szczegolnie, koles robi koncerty po 3h, a koncertu nie zacznie poki wszyscy nie beda na sali), pisze slowa, sam rezyseruje swoje teledyski, jego slowa przemawiaja jednoglosnie i mowi to co chce przez nie powiedziec, cala prawde o politykach, i innych takich, przy tym troche humoru. Mam wielki szacunek dla Kultu, Kazika i KNZu.
PS. Zespol KNZ zostaje rozwiazny, ostatnia trasa koncertowa bedzie w styczniu 2004 wiec trzeba byc !!

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 14-11-2003 10:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

no trzeba trzeba
teledysk do Las Maquinas de la Muerte został zrobiony przez takiego innego typa afair

Old Post 14-11-2003 10:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK

PS. Zespol KNZ zostaje rozwiazny, ostatnia trasa koncertowa bedzie w styczniu 2004 wiec trzeba byc !!

****AAAAAA.... a ja mam dnia nastepnego po koncercie w gda kolo :///

Old Post 14-11-2003 10:49
SweepeR
sweter

Kazik jest ok. Ale denerwuje mnie strasznie uwielbienie wszystkich do niego... Ma fajne kawalki, ale tak naprawde podoba mi sie ich tylko kilka... Nie wszystkie mi wchodza...

Koncerty? Sux. Bardzo nie lubie koncertow Kultu, a tych dosyc duzo we Wroclawiu bywa. Ludzie przychodza jacys tacy dziwni troche... Znaczy nie wiem... Na Juwenaliach we Wrocku niezla rozpierduche zrobili...

Na zywo uwielbiam Blendersow Po prostu wymiataja Myslovitz tez jest niczego sobie, ale to jeszcze zalezy od dnia jaki maja i gdzie graja.

Old Post 14-11-2003 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

No musze stwierdzic ze powyzsze posty wniosly do mojego pogodnego ducha sporo zdziwienia i rozgoryczenia... Ze czeslaw niemien calkiem rewolucjonizowal polska muzyke to wiem - ale czy w jakis czas mozna go porownac z Kazikiem na jakiejkolwiek plaszczyznie? no nie sadze. Albo jakistam inny wymieniony muzyk. Tak samo dosc niedorzeczne wydaje sie ocenianie kazika po ludziach ktorzy na koncercie zrobili rozpierduche [co swoja droga nie jest rzadkoscia u wielu wykonawcow].

Sweeper nie wiem co cie tak denerwuje, jak siegam pamiecia masz same "wybrane" utwory u siebie, to nie dziwie sie jak mozesz lubic kazika "bardziej".

Pozatym czy wizerunek Kazika zmienia sie z biegiem mody? a obejrzyjcie pierwsze teledyski, i potem nastepne - kazik prezentuje sie dosc bardzo podobnie. Do tego nie jest to tak jaskrawe jak np manson z gumowymi cycami i wlosami lonowymi w kostiumie, ani jak ludzie z prodigy fajnie wytatuowani. Przede wszystkim muzyka i slowa.

Old Post 14-11-2003 21:16
nea*1337
Ciota komputerowa

Odpowiedź przedostatnia. Kaziu jest git i już .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 14-11-2003 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
ani jak ludzie z prodigy fajnie wytatuowani

zastanów się jeszcze raz

Old Post 15-11-2003 10:18
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
zastanów się jeszcze raz

wczytaj sie w tresc zanim sie do czegos wyrwanego z kontextu doczepisz.

Old Post 15-11-2003 14:56
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:22.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions