Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Ban za gadanie po polsku??
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
RCM Projekt PL
od niechcenia lager :D

Angry Ban za gadanie po polsku??

to jest jakieś chore!!
w nocy (2:42) grałem z kumplem na serwerze:
! CSO All Wel... ; IP 205.240.46.39:17479
Wyobraźcie sobie, że dostaliśmy bana za gadanie po polsku.
Moźe ktoś zna sposób żeby dobrać się do gościa i totalnie go zbanować?
pzdr

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-12-2003 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

jak byl to serwer anglojezczyny gdzie obowiazuje angielski... to moze sie tak zdarzyc

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 29-12-2003 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Ach cóż za kulturalny zachodni serwer i jak dbaja o czystośc ojczystej mowy

Old Post 29-12-2003 12:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL

Thumbs down

chore, chore chore i jeszcze raz chore!!
server wprawdzie był postawiony w stanach, ale ludzie nawijali nie tylko po angielsku ale po holendersku (chyba bo nie znam).
potem jeszcze grali, sprawdzałem na pingerze.
jednym słowem [host] miał ubaw
pzdr

Old Post 29-12-2003 12:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL

Thumbs down

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Ach cóż za kulturalny zachodni serwer i jak dbaja o czystośc ojczystej mowy

faki i assy też sie sypały

Old Post 29-12-2003 12:38
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

trza bylo mowic ze jestescie z Polski i ze wasi zolnierze sa w Iraku.. od razu bylby wielki szacun

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 29-12-2003 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
trza bylo mowic ze jestescie z Polski i ze wasi zolnierze sa w Iraku.. od razu bylby wielki szacun

tak tak mięso armatnie ostatnio w cenie!!

Old Post 29-12-2003 12:47
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

a bluzgi po polsku leciały? Czasem "kluczowe" słowa są pododawane... Mimo że to inna obca "kultura"...
Zresztą na zagramanicznych serwerach słyszałem już prośby o nienadużywanie niektórych, jakże przecież pięknych, typowo słowiańskich okrzyków

Old Post 29-12-2003 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

Re: Ban za gadanie po polsku??

quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL
to jest jakieś chore!!
w nocy (2:42) grałem z kumplem na serwerze:
! CSO All Wel... ; IP 205.240.46.39:17479
Wyobraźcie sobie, że dostaliśmy bana za gadanie po polsku.
pzdr

Tez dostawalem ostrzezenia, ze na serwie mowi sie np. po angielsku i niemiecku. Dostalem tez kiedys bana za "pinga", bo uparcie po 2 kopach wracalem na serwer. Mysle, ze nie ma sie czym przejmowac, choc czasem na prawde szkoda serwa z dobrymi mapami.

Old Post 29-12-2003 16:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL

Talking Re: Re: Ban za gadanie po polsku??

quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
Tez dostawalem ostrzezenia, ze na serwie mowi sie np. po angielsku i niemiecku. Dostalem tez kiedys bana za "pinga", bo uparcie po 2 kopach wracalem na serwer. Mysle, ze nie ma sie czym przejmowac, choc czasem na prawde szkoda serwa z dobrymi mapami.

słowo KOP jest jak najbardziej na miejscu.
Najwyraźniej nasza "bratnia armia" dostała od robaczków-polczaków za dużego KOPA.
swoją drogą ciekawe co by było gdybym używał nicka BinLaden albo Saddam i gadał po polsku:
ban czy atak sprzymierzonych niebiesko-czerwonych?

Old Post 29-12-2003 16:43
Tomcat27
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Ban za gadanie po polsku??

quote:
Napisane oryginalnie przez RCM Projekt PL
słowo KOP jest jak najbardziej na miejscu.
Najwyraźniej nasza "bratnia armia" dostała od robaczków-polczaków za dużego KOPA.
swoją drogą ciekawe co by było gdybym używał nicka BinLaden albo Saddam i gadał po polsku:
ban czy atak sprzymierzonych niebiesko-czerwonych?

Napewno by Cie rozstrzelali

Old Post 29-12-2003 17:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Albo na plasterki

Old Post 31-12-2003 09:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Albo na plasterki

Kajko i Kokosz?

Old Post 31-12-2003 09:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

OFFTOPIC

jasne mam wszystkie części

Old Post 31-12-2003 10:01
Radzioo(PL)
Guest

również offtopic

Ja też miałem wszystkie "kajki", "tytusy" i sporą część "żbików" - wszystko poszło się .........

Old Post 31-12-2003 10:21
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Taki lajf...

Old Post 31-12-2003 11:13
Jaro(PL)
Goldmember

Re: Re: Ban za gadanie po polsku??

quote:
Napisane oryginalnie przez sileo

Właśnie, właśnie! Trza sie podpisać oboma ręcami.
A wracając do temtu RCM Projekt PL to :po pierwsze, po co gadałeś zamiast grać i po drugie jak już musiałeś to po co po polsku, skoro ta zarubieżnyj server .Rozumiem Twoją narodową dumę ,że jak Cię wywalili drzwiami to włazisz im przez okno, a jak to nie pomoże to przez komin ale to prywatna własność i trzeba to uszanować, jak mówi nasz przedmówca tmat.
Kiedys miałem podobny problem, grałem na fajnym niemieckim servie gdzie po jakimś czasie zaczęło mnie wywalać. Sprawa okazała sie prozaiczna i dotyczyła pingu. Napisałem do admina z prośbą o wjaśnienie. Odpisał o wys. max ping , podziękowałem za współną grę i spox.

Old Post 02-01-2004 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RCM Projekt PL

Talking Re: Re: Re: Ban za gadanie po polsku??

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Właśnie, właśnie! Trza sie podpisać oboma ręcami.
A wracając do temtu RCM Projekt PL to :po pierwsze, po co gadałeś zamiast grać i po drugie jak już musiałeś to po co po polsku, skoro ta zarubieżnyj server .Rozumiem Twoją narodową dumę ,że jak Cię wywalili drzwiami to włazisz im przez okno, a jak to nie pomoże to przez komin ale to prywatna własność i trzeba to uszanować, jak mówi nasz przedmówca tmat.
Kiedys miałem podobny problem, grałem na fajnym niemieckim servie gdzie po jakimś czasie zaczęło mnie wywalać. Sprawa okazała sie prozaiczna i dotyczyła pingu. Napisałem do admina z prośbą o wjaśnienie. Odpisał o wys. max ping , podziękowałem za współną grę i spox.

Po pierwsze: po to po polsku żeby się skoordynować z gościem z ktorym grałem (ale to temat innego wątku)
Po drugie jeśli nie po polsku to możet' byt' pa ruski??
Po trzecie jeśli by nawet po angielsku to znając życie: "chcieliśmy dobrze a wyszło jak zwykle"
I po czwarte wszystko byłoby OK gdyby nie fakt że hostowi przeszkadzał tylko polski - holenderski świergot był mu chyba obojętny (tzw. amerykańska demokracja)
I po piąte to nie była sprawa pingu, bo wlazłem tam jeszcze raz jako new... i tylko upamniał o jego zmiane .
Dokopaliśmy im i tyle. po sprawie i zabawie . małe dzieci
pzdr.

Old Post 02-01-2004 13:09
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:53.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions