Ignory Sweep na gg to moja specjalnosc 
Co do np. gg - nie powiem, ale ludzie pytaja o wiele spraw, nie wiem czemu . Jeden twierdzi, ze skoro jestem adminem esports.pl to musze znac adminow wszystkich serwerow Q3 w Polsce, inny uwaza mnie za jakiegos mega znawce (jak Boga prawie) i pyta o rzeczy z kosmosu, inny pyta jak odpalic osp w Q3, inny prosi o mejla @esports.pl itd. Staram sie tym ludziom spokojnie wytlumaczyc co i jak, choc jest to ciezka sprawa.
Za kilka lat to na pewno bedziemy mieli Pocket PC. Mnie osobiscie to nie podnieca ze wzgledu na zbyt wielkie rozmiary tego cacka, a skoro prowadze sportowy tryb zycia to jest to naprawde niewygodne. Osobiscie starcza mi komputer, outlook, gg.
Znajomi cenia jednak, ze jestem dostepny prawie zawsze - czesto jest sprawa zwiazana np. ze szkola albo jakims spotkaniem. Jak kogos nie ma w domu to ma po prostu przesrane jak ktos sie chce z nim umowic. Jak juz ktos napomnial - dzisiejsze komorki za bardzo nie maja nic wspolnego z telefonem, ale sam telefon bylby nudny . Takie zmiany sa potrzebne, zreszta przypomnijcie sobie ile razy jadac pociagiem graliscie w Snake'a.
Ale sie rozpisalem :- D
|