Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Offtopic > Piwo
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Tomi
Skilled (Knight)

Talking Piwo

Nie wiem jak wy ale mi najbardziej smakuje Dębowe Mocne w puszce. Warka to jest obrzydliwa fuj, Tyskie nawet nawet ale ma kwaskowaty smak. Redd's niby to piwo ale smakuje jak napój cytrynowy. Tatra jest również wporządku. Najsmaczniejsze piwo jakie piłem to Złoty Barzant ale było to tak dawno że nawet nie pamiętam kiedy, no a moja głowa to wytrzyma co najwyżej 3 piwska i padam na kolana. Ciekawe co wy pijecie?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-06-2004 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomi Znajdź więcej post'ów przez  Tomi Dodaj Tomi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Klakiers
r3surrection.net

re

Tyskie ponad wszystkie : P
Debowe mocne tesh z tyskiego browaru pochodzi ; ]
Lech tesh i tesh dobry : P ... wszystko dopre co tyskie : PPP

Old Post 27-06-2004 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Klakiers Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Klakiers Znajdź więcej post'ów przez  Klakiers Dodaj Klakiers do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Klakiers prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Talking cipex

najlepsze krolewskie pije je od bardzo dawna jak jeszce byla inna butelka.
tomi to ty niezly zawodnik jestes jak po 3 padasz ja moge wypic w **** i jeszce wode do tego i sie trzymam...

Old Post 27-06-2004 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rombi
Jah is rEaL!!!

hyh

Klakier dobrze gada - co Tyskie to dobre: Tyskie, Dębowe, Redd's (chociaz nie pije bo slabe ) i bodajze Pilsner tez u nas robiony :> Oczywiscie najlepsze z nich Dębowe, Warka Strong za słodka, normalna mozna pić, Tatra moze byc, a lech nie wiem, Haineken (czy jak to sie pisze) dobry ale drogi, tak jak Miller (też Tyski browar :> ) A pił ktoś Starobrno? ja chyba ale to dawno

A co do głowy - Tomi przynajmniej ekonomicznie pije :> zamiast wydac te 30 zeta na 1x piw, to wyda niecale 10 i juz jest wcięty

TYSKIE PONAD WSZYSTKIE!!!

Właśnie słucham:

Old Post 28-06-2004 10:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:01.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions