quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR*1337
A co do "wpieprzania sie" FPP.pl we wszystko co jest na topie. Hmm... Nie widze w tym nic zlego - poszczegolne serwisy dostaja szybkie serwery i zazwyczaj nadal pozostaja niezalezne (poza jakims systemem wymiany bannerow czy cos). Nie nazwalbym tego "wpieprzaniem sie", ale filantropia.
Takjest. Inaczej się mówi jak się w tym gównie siedzi. Wtedy wszystko jest dobre, ma pure zasady itp. "przecież chcemy dobrze" To powiedz mi, czemu ludzie się wkurwiają jak niemiecki kapitał pakowany jest w PL gazety, czy też Fr w telekomunikacje i inne badziewia? Przecież oni chcą dobrze, dają kasę aby wszystko się rozwijało, to co się ci głupi ludzie burzą??
A fpp.pl się zamieni niedługo w onet.pl, gdzie zanim czytniesz jakiś newsik to miliard banerków sobie pooglądasz i uroczo nimi łącze pozapychasz z wypiekami na twarzy jak u 5cio latka na widok czerwonego rowera.
No i ***** przed chwilą musiałem obejrzeć *******ony flash z Heyah! zanim mogłem dodać post. No do ****a pana.
MajeS:
"BTW wiecie co mnie najbardziej smieszy? ze wszystkie osoby ktore rozpowiadaja na lewo i prawo jakie to fpp jest zle i w ogole pracowaly na tym zasranym fpp kiedys to jest piekielnie zalosne! "
Bo niektórzy wiedzą jak i kiedy wyjść z gówna, aby to nie przylgneło na całe życie :>
Już dawno mineły czasy - robie w fpp.pl jestem gość. Teraz ludzie zaczynają patrzeć z politowaniem na takich osobników.
Co fajniejsze, fpp.pl ma swoje grono agitorów, którzy negatywnych opini o serwisach nie przepuszczają lub je zakrzykują.
Pamiętasz ten dowcip? Zacytuję końcówkę:
"Klasa szaleje nauczycielka mdleje. Nagle otwieraja sie dzwi i wchodzi dyrektor:
- Cholera, takiego burdelu to ja jeszcze nie widzialem.
Suzuki:
- Leszek Miller do wicepremiera Hausnera na posiedzeniu komisji budzetowej w warszawie w 2003 roku."