Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Opiekacze i inne czopki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Opiekacze i inne czopki

Na fpp.pl jestem od poczatku, tzn. bylem, bo teraz to mnie chuja obchodzi sam serwis. Odkad pamietam to szefowal tutaj aleczapka z ramienia jakiegos goscia z USA co to kase dawal na caly ten cyrk. Prawde mowiac nigdy mnie to nie interesowalo, ale uslyszalem o tym od niepamietamkogo.

Duzo sie ostatnio mowi o "grupach trzymajacych wladze" czy Lwach. Jestem ciekaw kto oplaca serwer na ktorym stoi m.in. board, ktory wlasnie teraz spamuje swoimi madrymi slowami.

Zatem: kto na tym boardzie jest kupa trzymajaca wazon? Jak na razie slyszalem o jakims TosteRze, o ktorym - wedlug aliena - powinienem slyszec, a jakos nie slyszalem.
Aha, prosze nie zamykac tego topika, pomimo paru ukrecen slow, pytam sie powaznie.

PS
Jarek... powoli przechodzisz na ich strone...

w tle: Foo Fighters - My Hero

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-04-2004 03:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

sam sobie odpowiedziales na swoje pytanie.. tester kase wyklada

Old Post 06-04-2004 05:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

Re: Opiekacze i inne czopki

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
PS

w tle: Foo Fighters - My Hero

Dał się przekupić. Dostał adminka i błyszczy.

A z fpp.pl nigdy nie przepadałem, wolałem gracz.net :>

Old Post 06-04-2004 08:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LD
Ich bin Danziger

a ja jestem tu od niedawna i nie jest zle nie wiem na co narzekacie

Old Post 06-04-2004 08:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LD Znajdź więcej post'ów przez  LD Dodaj LD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

bo to jeszcze dawno temu bylo q3arena.xzone.pl i wokol tego bardzo czapka z raptorem chodzili, ale tylko najstarsi klikacze wiedza czy ten xzone to juz byl testera... a pozniej bylo hopsiup i sie z tego zrobil fpp.pl

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 06-04-2004 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Re: Re: Opiekacze i inne czopki

quote:
Napisane oryginalnie przez d34d
wolałem gracz.net :>

Gracz.net skończył tak jak powinien

Old Post 06-04-2004 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Old Post 06-04-2004 14:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Re: Re: Opiekacze i inne czopki

quote:
PS
[/B]

Nie rozumiem stwierdzenia Od 3ech lat przecież jestem "po ich (?) stronie". Jedyne co się zmieniło, to to że mam admina na boardzie, i serwisach.

quote:
Dał się przekupić. Dostał adminka i błyszczy.

Zazdroscisz ?

Old Post 06-04-2004 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
sam sobie odpowiedziales na swoje pytanie.. tester kase wyklada

Ten usmieszek kaze mi watpic w twoje slowa...

TosteR jest polskim amerykancem, ktory nagle sie ujawnil czy amerykaniec poszedl sie jebac, a TosteR przejal po nim schede, a moze amerykaniec to tylko moj wymysl, zeby podsycic atmosfere?

Jarek - no wlasnie... masz admina...

w tle: Frank Zappa - My Guitar Wants To Kill Your Mamma

Old Post 06-04-2004 16:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek

TesteR sie nie ujawnił, to ja go ujawniłem, widze że to był błąd, bbo sie niepotrzebna dysqsja wywiązała - anyway, to ta sama osoba co na począku.

Old Post 06-04-2004 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

jarek spoko nie panikuj kto sie trzyma blisko serwisu to wie kto to TR i ze to dzieki niemu to wsio funkcjonuje

Old Post 06-04-2004 16:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Powinienes podac sie do dymisji

Old Post 06-04-2004 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
bo to jeszcze dawno temu bylo q3arena.xzone.pl i wokol tego bardzo czapka z raptorem chodzili, ale tylko najstarsi klikacze wiedza czy ten xzone to juz byl testera... a pozniej bylo hopsiup i sie z tego zrobil fpp.pl

A pamiętasz YQP ? <tak nie związane z tematem pytanie> To była dopiero stronka.

[FPP]Jarek:
w odpowiedzi na Twoje "Zazdroscisz ?" - normalnie sram po nocach.

MaslaV:
"Gracz.net skończył tak jak powinien"

Powiedział zwolennik hamerykańskiej kasy i ich roz*******u na PL rynku ...

[FPP]SweepeR*1337:
się kręcisz tylko z rządzącymi ...

Old Post 06-04-2004 17:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

No fajnie, ze gosc wszystko sponsoruje, produkuje, konsumuje itd. Po prostu chcialem wiedziec troche wiecej o tym wszystkim. Niedawno digart.pl zostal wziety pod skrzydla przez fpp.pl, zaciekawilo mnie skad kasa na sprzet i lacza. Ot, czysta ciekawosc.

Z tego co widze to TosteR faktycznie jest jakims arabskim bozkiem. Niedlugo nawet mowic o nim nie bedzie wolno.

PS
A fpp.pl i tak smierdzi... (alez to tylko moja [no, nie tylko] opinia)

w tle: Arch Enemy - Cosmic Retribution

Old Post 06-04-2004 17:11
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:

No wydało się, Tester zapłacil mi za tamtego posta 2 $. A tak na serio gracz to był kiepski serwis. Jedyne co mi się tam podobało to radio z muzyką filmową.

Old Post 06-04-2004 17:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
PS
A fpp.pl i tak smierdzi... (alez to tylko moja [no, nie tylko] opinia)

w tle: Arch Enemy - Cosmic Retribution

Moja tyż.

A fpp.pl się wpierdala we wszystko co jest na topie w większości to przejmując - skąd ja to znam .... Micro... :P . Całe szczęście, że serwisu o hardware nie zrobili / przejeli.

Old Post 06-04-2004 17:32
alienzero
KOSZ

quote:

no co ty, za tamtych czasow ta ja bylem n00b

fokule poza tym to jakas jalowa ta dyskusja... o czym wy wogole gadacie?! brak nam chyba autorytetow legendy czapy i rapa nikt nie zastapi pewnie.

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 06-04-2004 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:

Taa, Yoonior sam ja w Resecie bodajze reklamowal kiedys. W pierwszym wydaniu Quakeworld'a bodajze.

quote:

MaslaV:
"Gracz.net skończył tak jak powinien"

To nie jest do konca tak, ze tr to sponsoruje all... Popatrzcie sobie do kogo nalezy domena FPP.pl to troche moze sie Wam rozjasnic.

Zreszta, nie bede sie na ten temat wypowiadal bo nie wiem po prostu co mozna mowic, co tr chcialby zeby pozostalo tajemnica.

quote:

[FPP]SweepeR*1337:
się kręcisz tylko z rządzącymi ...

Hmm?

A co do "wpieprzania sie" FPP.pl we wszystko co jest na topie. Hmm... Nie widze w tym nic zlego - poszczegolne serwisy dostaja szybkie serwery i zazwyczaj nadal pozostaja niezalezne (poza jakims systemem wymiany bannerow czy cos). Nie nazwalbym tego "wpieprzaniem sie", ale filantropia.

Old Post 06-04-2004 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MajeS
Guest

zalosny topic z zalosnymi postami...

Old Post 06-04-2004 20:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

ROTFL. Ta, dopoki nie napisales swojego wszystko bylo na poziomie

Mozecie zamknac ten topic jak chcecie... i tak sie nic nie dowiem. W koncu to wielka tajemnica i poznac ja moze tylko elita. A ja wracam do zmywania podlogi i pastowania butow.

w tle: Air - Alone In Kyoto

Old Post 06-04-2004 21:49
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

deimoss ale co chciales to sie dowiedziales. za fpp na gorze stoi tester od samego poczatku. wczesniej byl w duecie z czapka, ale czapa sie gdzies zmyl i juz.

quote:

Odkad pamietam to szefowal tutaj aleczapka z ramienia jakiegos goscia z USA co to kase dawal na caly ten cyrk.

sam to tez tutaj napisales

Old Post 06-04-2004 22:16
DEiMOss
sharimurai

Chcialem po prostu potwierdzenia. Z drugiej strony dziwne, ze czapka sie ot tak zmyl...

Old Post 07-04-2004 01:04
Jarek

Talking

No to już wiesz
A czapa afaik ma jakąś bardzo wymagającą prace + rodzine, i najzywczajniej czasu niema...

btw :

quote:
Na fpp.pl jestem od poczatku, tzn. bylem, bo teraz to mnie chcuja obchodzi sam serwis.Odkad pamietam to szefowal tutaj aleczapka z ramienia jakiegos goscia z USA co to kase dawal na caly ten cyrk. Prawde mowiac nigdy mnie to nie interesowalo, ale uslyszalem o tym od niepamietamkogo.

Pare postów dalej... :

quote:
Chcialem po prostu potwierdzenia. Z drugiej strony dziwne, ze czapka sie ot tak zmyl...

Old Post 07-04-2004 04:45
MajeS
Guest

quote:
Mozecie zamknac ten topic jak chcecie... i tak sie nic nie dowiem. W koncu to wielka tajemnica i poznac ja moze tylko elita. A ja wracam do zmywania podlogi i pastowania butow.
[/B]

na razie sami nie wiemy o co tak naprawde pytasz i czego nie wiesz bo sam sobie odpowiadasz na pytania, po drugie to nie zadna tajemnica - wystarczy po ludzku zapytac a nie zgrywac cwaniaka ktory ma cale fpp w dupie (jesli by tak bylo to takie rzeczy nie interesowalyby cie - zauwaz ze przeczysz sam sobie a wydaje ci sie ze prezentujesz nie wiadomo jaki poziom lolku )

Old Post 07-04-2004 07:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MajeS
Guest

quote:

nie znasz jego sytuacji w jakiej sie znalazl w zyciu prywatnym wiec na dobra sprawe gowno wiesz - prosze nie udzielaj sie jesli nie masz nic sensownego do powiedzenia - i nie pros mnie zebym ci powiedzial co sie takiego stalo bo i tak ci nie powiem, w koncu srasz na fpp.pl

i nie mow ze to kolejna tajemnica - po prostu wole nie mowic o sprawach prywatnych czapki takim osobom jak ty :*

BTW wiecie co mnie najbardziej smieszy? ze wszystkie osoby ktore rozpowiadaja na lewo i prawo jakie to fpp jest zle i w ogole pracowaly na tym zasranym fpp kiedys to jest piekielnie zalosne!

Old Post 07-04-2004 07:59
rcube
KOSZ

Venotom jest w grupie ludzi trzymajacych wladze FPP. Tak twierdzi przynajmniej Anita Błochowiak.

Old Post 07-04-2004 09:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Przeciez ona twierdzi, ze nie ma grupy trzymajacej wladze. Wynika z tego, ze Venotom dzialal sam bez porozumienia z FPP

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 07-04-2004 09:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR*1337

A co do "wpieprzania sie" FPP.pl we wszystko co jest na topie. Hmm... Nie widze w tym nic zlego - poszczegolne serwisy dostaja szybkie serwery i zazwyczaj nadal pozostaja niezalezne (poza jakims systemem wymiany bannerow czy cos). Nie nazwalbym tego "wpieprzaniem sie", ale filantropia.

Takjest. Inaczej się mówi jak się w tym gównie siedzi. Wtedy wszystko jest dobre, ma pure zasady itp. "przecież chcemy dobrze" To powiedz mi, czemu ludzie się wkurwiają jak niemiecki kapitał pakowany jest w PL gazety, czy też Fr w telekomunikacje i inne badziewia? Przecież oni chcą dobrze, dają kasę aby wszystko się rozwijało, to co się ci głupi ludzie burzą??

A fpp.pl się zamieni niedługo w onet.pl, gdzie zanim czytniesz jakiś newsik to miliard banerków sobie pooglądasz i uroczo nimi łącze pozapychasz z wypiekami na twarzy jak u 5cio latka na widok czerwonego rowera.

No i ***** przed chwilą musiałem obejrzeć *******ony flash z Heyah! zanim mogłem dodać post. No do ****a pana.

MajeS:
"BTW wiecie co mnie najbardziej smieszy? ze wszystkie osoby ktore rozpowiadaja na lewo i prawo jakie to fpp jest zle i w ogole pracowaly na tym zasranym fpp kiedys to jest piekielnie zalosne! "

Bo niektórzy wiedzą jak i kiedy wyjść z gówna, aby to nie przylgneło na całe życie :>

Już dawno mineły czasy - robie w fpp.pl jestem gość. Teraz ludzie zaczynają patrzeć z politowaniem na takich osobników.
Co fajniejsze, fpp.pl ma swoje grono agitorów, którzy negatywnych opini o serwisach nie przepuszczają lub je zakrzykują.

Pamiętasz ten dowcip? Zacytuję końcówkę:

"Klasa szaleje nauczycielka mdleje. Nagle otwieraja sie dzwi i wchodzi dyrektor:
- Cholera, takiego burdelu to ja jeszcze nie widzialem.
Suzuki:
- Leszek Miller do wicepremiera Hausnera na posiedzeniu komisji budzetowej w warszawie w 2003 roku."

Old Post 07-04-2004 10:11
Infinite
nieszczesliwie zakochany

alescie sobie temat znalezli
dajmos daj sobie spokoj bo tylko niszczysz swoj wizerunek swoimi dziwaczymi zaprzeczajacymi sobie nawzajem wypowiedziami

jak tester wywala $ na fpp.pl to chwala mu za to
czapka poszedl bo ma trudna sytuacje i brak mu czasu

i to by bylo na tyle
nie ma sie o co spierac

Venotom nalezy do GTW ;-)

Old Post 07-04-2004 10:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

Aktualne tendencje internetowe to przede wszystkim wprowadzanie oplat (np. poprzez sms) za korzystanie z calego serwisu ew. jakiejs jego newralgicznej czesci (chociazby download) - w Polsce praktykuja to glownie wieksze portale, chociaz juz coraz wiecej w miare niezaleznych site'ow ogranicza nieodplatne zasoby ... to jest ruch ogolnoswiatowy, podobnie jak wszechobecne reklamy, nie tylko bannery ale rowniez szczegolnie upierdliwe poltergeisty flashowe i inne cuda.

Deadpool, sorka, ale pieprzysz glupoty, nie mam specjalnie czasu ani ochoty analizowac Twoje posty zdanie po zdaniu, powiem tylko, ze sytuacja niektorych serwisow hostowanych obecnie przez FPP.pl zanim "stracily niezaleznosc" (?) byla delikatnie mowiac kiepska...jako najlepszy przyklad moze posluzyc digart.pl, ktory mial dostepne w granicach 200kbit pasma na caly serwis! Przy ogromnej liczbie gosci to bylo krotko mowiac dno...aktualnie jak widac serwis dziala swietnie i wszyscy sa zadowoleni...

To tak mniej wiecej w skrocie...

Old Post 07-04-2004 11:51
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:38.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions