Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Problem z kluczam i dostaniem się na serwer
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
JARECKI_69
Guest

Question Problem z kluczam i dostaniem się na serwer

Mam jak najbardziej orginała no i cóż moje zdziwko nie raz mam że ktoś już używa tego klucza myślę że nie jest to możliwe ale jesdnak czy ktoś może mi pomóc i jeszcze jedno gdzie wklejać mody np jeżeli chodzi o Złotą Broń i nie mówcie że czegoś takiego nie używacie bo w to nie uwierze Dzieki Serdeczne Pozdrawiam Wszysykich !!!!!!!!!(*_*)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-11-2004 08:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ognisty
Training (Enforcer)

jeżeli uzywasz programow p2p to mozliwe ze przez przypadek udostepniles swoj klucz i ktos mógł Ci zakosić :/ możliwe też że ktoś z twoich kumpli sobie 'pożyczył'. Przeinstaluj grę, powinno pomóc, a jak nie pomoże, to czytaj ten post od nowa

co do modów to
-dla CoD do folderu MAIN, lub do głównego(chyba)
-dla CoD UO do folderu UO lub do głównego(chyba)

ps. staraj sie używać przecinki i kropeczki

...kompania braci

Old Post 17-11-2004 09:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ognisty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ognisty Znajdź więcej post'ów przez  ognisty Dodaj ognisty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ognisty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gajos.pl
Combat (Death Knight)

Jeśli chodzi o klucz to zgłoś sie z tym do Lema bo to chyba najrozsądniejsze wyjście. Od tego wkońcu są

Old Post 17-11-2004 09:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gajos.pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gajos.pl Znajdź więcej post'ów przez  Gajos.pl Dodaj Gajos.pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gajos.pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rafael
zsuijileafaR

Taaaa...tylko jeśli to faktycznie zarąbany CD-Key to jedynym wyjściem jest zakup gry...bo w instrukcji jest napisane o tym, że drugiego klucza Ci już nie udostępnią.

Old Post 17-11-2004 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rafael Znajdź więcej post'ów przez  Rafael Dodaj Rafael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rafael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

to prawda drugiego nie dadzą klucza. Ja nieraz też tak mam że ktoś używa mojego klucza ale kiedyś przeczytałem że to wina osiedlówki. Że nieraz się jakby zawiesza klucz na serwie osiedlówki czy coś takiego i też nieraz niechce puszczać na serwer gry, ciągle pisze CD KEY AUTORYZATION czy jakoś tak i moge czekać w nieskończoność.

Old Post 17-11-2004 12:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:23.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions