Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > CoD Radiand & CoDUO Radiant
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

CoD Radiand & CoDUO Radiant

Mam problem z CoDUO Radiantem. Podczas gdy CoD Radiant działa bez problemu i są wszystkie tekstury to CoDUO Radiant po wgraniu i uruchomieniu nie pokazuje żadnych tekstur. Nawet jak wgram gotową mape Foy to mam wszystko na niebiesko bez żadnych tekstur. Może ktoś wie co zrobić by były tekstury, może trzeba coś ustawić tylko nie wiem co i gdzie.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-10-2004 12:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

Hmmm ja ci za wiele nie moge pomóc bo się tym nie zajmuję. Prponowałbym przeczytać readme zamieszczone przy radiancie. (Na pewno musi być)

Old Post 27-10-2004 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Totek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Totek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Totek Dodaj [FPP]Totek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Totek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ognisty
Training (Enforcer)

Readme prawde Ci powie

Pajączku, otóż trzeba wziąć...

File > Game Settings > Edit

i wpisać odpowiednie ścieżki (bo są defaultowe)

gdy jednak mąciłeś już coś w Greydiancie (coduo radiant) zalecam jego przeinstalowanie (u mnie nie działało poprawnie, a gdy zainstalowalem od nowa i zrobilem co trzeba - działało)

niech czas będzie z Tobą :}

...kompania braci

Old Post 27-10-2004 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ognisty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ognisty Znajdź więcej post'ów przez  ognisty Dodaj ognisty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ognisty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

No teraz jak wszystkie ustawienia pozmieniałem to wszystko jest Git Dzięki ognisty. A teraz powiedz mi jak zrobić żeby skompilować mape bo w CoD Radiancie był potrzebny CoD buildier a tu co trzeba za program i z skąd go pobrać jak co?? Z góry dzięki!

Old Post 27-10-2004 21:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

co to wogóle jest ten radiant??

Old Post 29-10-2004 12:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

Johny_blaze - radiant to jest program do robienia mapek w CoD. Nic więcej...

Old Post 29-10-2004 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Totek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Totek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Totek Dodaj [FPP]Totek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Totek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

Widze że odpowiedz na moje pytanie nie została udzielona a to może świadczyć tylko o tym jak słaba jest wiedza o robieniu map do CoD. Wszystkich co ambitniejszych ludzi zapraszam na strone o robieniu map: http://www.codmapping.prv.pl/ Mam nadzieje że Admin się nie pogniewa za tą małą reklamke strony

Old Post 29-10-2004 21:31
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

A co ty nam spider testy robisz jakieś?

Old Post 29-10-2004 21:34
ognisty
Training (Enforcer)

a żebyś wiedział

...kompania braci

Old Post 29-10-2004 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ognisty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ognisty Znajdź więcej post'ów przez  ognisty Dodaj ognisty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ognisty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

Nie. Fakt jest taki że gdy zadawałem te pytania to nie znałem na nie odpowiedzi. Mało tego dalej nie znam odpowiedzi na pytanie o kompilacji map. Narazie robimy mapke ale przydało by się ją przerobić żeby można było wejść na nią, postawić swój pierwszy krok i przetestować to co już zrobione.

Old Post 30-10-2004 08:19
ognisty
Training (Enforcer)

http://www.gdconnect.com/Tutorials-read-182.html

tu jest tutorial o compilowaniu, niestety po angielsku. Ktoś kto dobrze zna angielski i ma czas może się pobawić i nas oświecić (mi coś niestety nie idzie)

...kompania braci

Old Post 30-10-2004 16:59
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

Widze że sami gracze. Żadnej odpowiedzi zero pojęcia o robieniu map. To niestety prawda co myślą o polakach na zachodzie: "Polak to leń" i tak jest. Podczas gdy na zagranicznych stronach można co rusz coś przeczytać o nowo powstających mapach o problemach towarzyszących podczas tworzeniu ich i o nowo powstających modach w polsce ani widu ani słychu by powstawał jakiś polski mod czy jakaś polska mapa chociażby.

Old Post 17-11-2004 13:22
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:37.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions