WItam wszystkich !!Mam zainstalowane CoD angielską wersje i CoD UO angielską wersje....włacznam CoD UO ,klikam New Game i w połowie ładowania wyskakuje bład : 1 sound file(s) are missing or in a bad format" moim zdaniem jest to błąd jakiego pliku.Czy ktoś kto ma poprawną wersje mógłby pomoc w sprawdzeniu jaki to plik,wejdzice do folderu uo i napiszcie mi po kolei kazdy plik jak sie nazywa i ile ma KB ...a wtedy bede wiedzial jaki to plik a pozniej ktos laskawy mi przesle Z GORY DZIEKUJE.
Już tak zrobiłem i nie pomogło....potrzebuje jakiego pliku,ale nie wiem jakiego więc jeśli możesz to napisz nazwe kazdego pliku i jego wage KB .Prosze każdego kto może mi pomoc ;(
Najlepiej będzie jak kupisz sobie orginała. Teraz jest oferta nie do odżucenia już za jedyne 99.00zł możesz mieć Call of Duty i Call of Duty United Offensive. Ja za samego CoDa dałem tyle a 69zł za dodatek :/ Wtedy napewno będzie Ci chulało że aż miło
Może i tak lepiej,żeby kupić sobie oryginałka ale niechce mi się kasy wydawać,skoro mam już CoD i CoD:UO i dzieli mnie jeden krok od gry,poprostu NAPISZ MI KTOŚ WARTOŚĆ KAŻDEGO PLIKU w folderze uo (w KB)
posluchaj spidera i kup oryginal, a skoro "nie chce cie
" sie kasy wydawac to musisz sie pogodzic ze szybko nie zagrasz i ciagle bedzie ci sie cos kopac,
PaWeŁ2 - skoro nie chce ci się kupić oryginała to nam nie chce się tobie udzielać pomocy. Znikaj stąd i nie zawracaj nam dupy jakąś skaszanioną piracką wersją gry...
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.