Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Mam Problem !!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PaWeŁ2
Training (Enforcer)

Mam Problem !!!

WItam wszystkich !!Mam zainstalowane CoD angielską wersje i CoD UO angielską wersje....włacznam CoD UO ,klikam New Game i w połowie ładowania wyskakuje bład : 1 sound file(s) are missing or in a bad format" moim zdaniem jest to błąd jakiego pliku.Czy ktoś kto ma poprawną wersje mógłby pomoc w sprawdzeniu jaki to plik,wejdzice do folderu uo i napiszcie mi po kolei kazdy plik jak sie nazywa i ile ma KB ...a wtedy bede wiedzial jaki to plik a pozniej ktos laskawy mi przesle Z GORY DZIEKUJE.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-11-2004 20:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PaWeŁ2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PaWeŁ2 Znajdź więcej post'ów przez  PaWeŁ2 Dodaj PaWeŁ2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PaWeŁ2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

sproboj jeszcze raz zainstalowac gre

Old Post 16-11-2004 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PaWeŁ2
Training (Enforcer)

Unhappy

Już tak zrobiłem i nie pomogło....potrzebuje jakiego pliku,ale nie wiem jakiego więc jeśli możesz to napisz nazwe kazdego pliku i jego wage KB .Prosze każdego kto może mi pomoc ;(

Z GÓRY DZIĘKUJE

Old Post 17-11-2004 12:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PaWeŁ2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PaWeŁ2 Znajdź więcej post'ów przez  PaWeŁ2 Dodaj PaWeŁ2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PaWeŁ2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

Najlepiej będzie jak kupisz sobie orginała. Teraz jest oferta nie do odżucenia już za jedyne 99.00zł możesz mieć Call of Duty i Call of Duty United Offensive. Ja za samego CoDa dałem tyle a 69zł za dodatek :/ Wtedy napewno będzie Ci chulało że aż miło

Old Post 17-11-2004 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PaWeŁ2
Training (Enforcer)

Unhappy Maybe

Może i tak lepiej,żeby kupić sobie oryginałka ale niechce mi się kasy wydawać,skoro mam już CoD i CoD:UO i dzieli mnie jeden krok od gry,poprostu NAPISZ MI KTOŚ WARTOŚĆ KAŻDEGO PLIKU w folderze uo (w KB)

> > > POMÓŻCIE < < <

Old Post 17-11-2004 13:05
Kpt.Fred
Training (Enforcer)

posluchaj spidera i kup oryginal, a skoro "nie chce cie
" sie kasy wydawac to musisz sie pogodzic ze szybko nie zagrasz i ciagle bedzie ci sie cos kopac,

Old Post 17-11-2004 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kpt.Fred Znajdź więcej post'ów przez  Kpt.Fred Dodaj Kpt.Fred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kpt.Fred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shaggy
Skilled (Knight)

PaWeŁ2 - skoro nie chce ci się kupić oryginała to nam nie chce się tobie udzielać pomocy. Znikaj stąd i nie zawracaj nam dupy jakąś skaszanioną piracką wersją gry...

Old Post 18-11-2004 07:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shaggy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shaggy Znajdź więcej post'ów przez  shaggy Dodaj shaggy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shaggy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

To ja udziele innej porady. A co

Zassaj jeszcze raz pirata Moze tym razem bedzie ok

Old Post 18-11-2004 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PaWeŁ2
Training (Enforcer)

Dzieki ....zobacze a jak nie no to trzeba orginałka kupic i kwita YoYo

Old Post 18-11-2004 11:30
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
To ja udziele innej porady. A co

Zassaj jeszcze raz pirata Moze tym razem bedzie ok

buehehe kostek
co ty robisz w temacie cod'a ?:}

Old Post 18-11-2004 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rafi
Guest

Unhappy

Ja mam pytanko... jesli mam cod 1 czesc pirata a cod united offensive orginala to gra bedzie dzialac normalnie czy nie? plz odpowiedzcie

Old Post 18-11-2004 16:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ognisty
Training (Enforcer)

powinno działać dobrze, musisz tylko NIE zgrywać cracka do CoD'a podstawowego

...kompania braci

Old Post 18-11-2004 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ognisty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ognisty Znajdź więcej post'ów przez  ognisty Dodaj ognisty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ognisty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PaWeŁ2
Training (Enforcer)

Cool Ciekawe...

Moze zorganizujemy na święta jakiś mały turniejek w CoD:UO ,co o tym sądzicie ?

Old Post 20-11-2004 09:28
MatSan
Combat (Death Knight)

Sam osobiście wolałbym w CoD. Dodatek nie przypadł mi do gustu.

0110010111STAJEMY10011SIĘ10011100001
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110

Old Post 20-11-2004 09:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatSan Znajdź więcej post'ów przez  MatSan Dodaj MatSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
buehehe kostek
co ty robisz w temacie cod'a ?:}

Przeszedlem kiedys calego coda i nawet po necie hasalem

Zreszta zobacz najstarsze topici w tym dziale Sa moje

Old Post 20-11-2004 10:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:08.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions