Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Problem z The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Problem z The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay

Ehem. Mam pewien problem. Nie moge wlaczyc tej gry. Wywala mi jakis blad no i niewiem co mam zrobic w sumie . Dodam ze instalowalem najnowsze stery do grafy etc, no i nic nie pomoglo.
Polega to to na tym, ze po wlaczeniu jej, wczytuje sie chwile po czym wywala bald ze aplikacja wymaga sterownikow obslugujacych Open GL 1.3. potem wywala jeszce Runtime error no i dupa.
Dodam jeszce ze mam athlon 1.8 XP i Radeon'a 9000...
Za jakiekolwiek info co z tym zrobic bede bardzo wdzieczny...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-01-2005 20:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

o stary zaluj taka zajebista gra, juz nigdy Ci nie pojdzie, na marne sciaglaes 5 gb.
a tak na serio gra na 780 ram, athlon XP 2400+ , radeon 9600 chodzila na 640x480 srednie detale, marnie wiec se itak nie pograsz

Old Post 26-01-2005 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Re: Problem z The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Ehem. Mam pewien problem. Nie moge wlaczyc tej gry. Wywala mi jakis blad no i niewiem co mam zrobic w sumie .
[...]

Ech... A myslalem, ze era lamerow sie skonczyla...
;>

Old Post 26-01-2005 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:48.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions