Owoce
Zapraszam do oglądania kolejnego jakże ciekawego filmu mojej produkcji Film jest pełen zwrotów akcji, dialogów i sexu. W rolach głównych:
alienek
jabłko
banan
mandarynka
kawa
w rolach drugoplanowych:
lampa
sufit
szafa, sciana, pułki, książki
i inni.
Wzruszające zakończenie wyciśnie z was łzy, a cała komediowa fabuła zmęczy wasze mięsmie brzucha od śmiechu... Film jest bardzo wciągający, więc mimo jego długości minuta i 45 sekund nie będziecie się nudzić ani przez moment!
Zapraszam!
Mimo wielu zajęć i braku czasu tych wspaniałych aktorów udało mi sie ich złapać i przeprowadzić krótki wywiad:
Jak się wspołpracuje z alienkiem?
Banan: alienek to wspaniały aktor, reżyser i scenarzysta, czego dowiodł po raz kolejny. Współpraca z nim to sama przyjemność. Przepraszam, ale spiesze się do studia... do zobaczenia
jabłko: ah... pracuje z nim po raz pierwszy, ale jestem pod wrażeniem. W jego rękach każdy owoc staje się cudownym aktorem. Większość zdjęc wychodziła za pierwszym razem - cud miód i orzeszki...
mandarynka: No on jest po prostu cudowny! Pracowałam już z nie jednym, ale dopiero jenek wydobył ze mnie to co najlepsze
sufit: On pierwszy mnie docenił! Inni jakby mnie ignorowali, ale nie on. Mimo, że jestem aktorem drugoplanowym przez pół filmu mnie widać. Mam nadzieje ze następny kontrakt bedzie jeszcze bardziej korzystny i zagram główną role w jakimś filmie akcji