Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > new servah
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
razer
Training (Enforcer)

new servah

kubus.ikp.pl:27961
gametype: 1v1
mod: cpma 99v1
maxclients 6
pr: 1.30
lacze: 34mbps, ipartners.
ip: 217.153.33.33:27961
www: wkrotce

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-10-2001 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil razer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do razer Znajdź więcej post'ów przez  razer Dodaj razer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać razer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Jejq ... jaki ping .. 25-35... marzenie

Dzienki razer

Old Post 17-10-2001 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
razer
Training (Enforcer)

Tylko nie dzis nie bedzie mozliwosci voteowania na mapy. Od jutra juz bedzie dzialalo. Wlaczylem vote_allow_map 0 dlatego ze jest cpm1a z /cpma i serwer kickuje jak jest ta mapa wlaczona. Ale jutro juz bedzie ok (mozliwosc wyboru dmkow i cpmkow). Jakbyscie chcieli jakies dodatkowe mapy to prosze o propozycje.

Old Post 17-10-2001 19:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil razer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do razer Znajdź więcej post'ów przez  razer Dodaj razer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać razer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Re: new servah

hmm bejba ping 13-19

wnioskuje ze serv fizycznie stoi w warszawie

Old Post 17-10-2001 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D1onE
Combat (Death Knight)

razer powiem tylko - SUPER SERV sciagam filmy a i tak mam ping mniejszy niz 25
czyli bez filmu bedzie kolo 10

a co do mapek to proponuje hub3tourney1 ( od niedawna gram na CPMA wiec nie wiem czy ta mapka sie nadaje ale jesli tak to moja propozycja jest taka )

Old Post 17-10-2001 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D1onE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D1onE Znajdź więcej post'ów przez  D1onE Dodaj D1onE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D1onE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

Tylko dla Ciebie nikt nie bedzie zciagal jakiejs huba...3, naucz sie lepiej na cpmkach pykac... ping 10?? i don't think so
lol
Zaraz zobacze pingi na modemie ... licze na cos koło 200 bylo by very git...

Nie zwracajcie na to ufagi

Old Post 17-10-2001 20:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D1onE
Combat (Death Knight)

no wiesz .... na servach astera (tam jest OSP i base) czasem mam ping 4 SERIO

heh moze dlatego ze neta mam z astera

Old Post 17-10-2001 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D1onE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D1onE Znajdź więcej post'ów przez  D1onE Dodaj D1onE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D1onE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

***** jego w dupe *******ona mać znów to TA directly wyskakuje co to **** jest ???

Old Post 17-10-2001 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D1onE
Combat (Death Knight)

ja ci nie pomoge bo nie mam pojecia
mam natomiast inny problem (mysle ze latwiejszy)
mam pr. 1.29h i OSPv3 i na niektore servy z OSPv1 lacze sie bez problemu a na inne tez z OSPv1 nie da rady sie polaczyc
moze mi ktos wytlumaczyc co jest nie tak ze na jedne sie lacze bez problemu a na inne wogule ??

Old Post 17-10-2001 21:27
Kielbas
Skilled (Knight)

Unhappy

A ja mam ping 200
Mam ISDN z dialogu i nie wiem co jest grane,bo to chyba nie wina dialogu gadalem z kolesiem ma to samo i ma pingi 50 ??
Najciekawsze jest ze nie ma roznicy czy lacze sie z uzyciem jednego kanalu B czy 2 tak czy tak na gryfie mam ping 125.
Moze ktos moze mi pomoc ,dzwonilem dzis do na infolinie dialogu ale powiedzieli mi ze jakosc polaczenia jest od nich niezalezna,
moge ewentualnie dac urzadzonko do przegladu,ale watpie zeby to pomoglo, przeciez dziala ,a zdaje mi sie ze argumenty typu ping w q3 do bani nie odniosa skutku.
Jesli ktos wie co to moze byc, to prosze o pomoc
Dokladnie mam ISDN i zakonczenie sieciowe NT1+2a/b+V.24 podlaczane szeregowym do kompa

Old Post 17-10-2001 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kielbas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kielbas Znajdź więcej post'ów przez  Kielbas Dodaj Kielbas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kielbas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no cza bedzie te servek potestowac....

Old Post 17-10-2001 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

A tak newsa do newsmakera nie chce sie wyslac??? Wiecej ludu by wiedzialo...

Old Post 17-10-2001 22:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

YYy .... u mnie jest albo 20-30 albo 200 :O

Old Post 17-10-2001 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

u mnie stale 50

Old Post 17-10-2001 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

x2 sie wyslalo znuff

Old Post 18-10-2001 06:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
u mnie stale 50

stale. Ja ostatnio mam takie zwisy (regularnie co kilka sek)na aster jak cholera, praktycznie grac niemoge. Lacze sie przez SDI, czy Ty tez i inni tak maja?. Jak tak dalej bedzie, to zrezygnuje chyba z gry!

Old Post 18-10-2001 06:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

przeciez mowiles ze sdi jest spox do grania

Old Post 18-10-2001 08:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no ja szczerze mowiac ostatnio narzekac nie moge...

Old Post 18-10-2001 09:45
LaGranda
Masta of Dizasta

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
przeciez mowiles ze sdi jest spox do grania

Tak jest spoko!. Ostatnio tylko na aterku są takie pingi, ze podczas jednej gry to zrywa ze 10-20 razy , wtedy oechciewa sie grac. Na fraglimit 40 laduje na koncu z 7 . Nawet lamy ze stalymi sa wtedy lepsze!. Co sie pytam innych to ich tez rwie. Kurde moze to spowodowane PR 1.30 (opcjonalnie odplany jako 1.29h). Podczas wakacji (3 miechy) mialem zwis moze 2-3 razy. Juz nie wiem co z tym fantem robic!. Dla przykladu na serwach zagranicznych mam pingi 60-150 i da sie w miare normalnie pograc.

Old Post 18-10-2001 10:16
kino
Skilled (Knight)

heh moze zaczne grac duele
a moze daloby sie postawic tdm?

Old Post 18-10-2001 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kino Znajdź więcej post'ów przez  kino Dodaj kino do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kino prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Supa! Ping 80 o 14...

Old Post 18-10-2001 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

hahah stale ping 14 :>
hhaha fragman wlasnie dostal orgazmu

Old Post 18-10-2001 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

haha nie moge sie joinąc. Jak ktoś na modemie jest niech zarzuci liczbą

Old Post 18-10-2001 20:28
LaGranda
Masta of Dizasta

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
hahah stale ping 14 :>
hhaha fragman wlasnie dostal orgazmu

ja mam staly 0 jak sam sobie serwer postawie

Old Post 19-10-2001 00:53
oxygen
new challenger

ja teraz o 15 mam tam ping 60

Old Post 19-10-2001 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
razer
Training (Enforcer)

Mozna sie niedlugo spodziewac serwerka tdm osp. Jak wyjdzie cpma bez lagow w tdm to nastapi zmiana modow.

Old Post 19-10-2001 14:54
kino
Skilled (Knight)

o wlasnie

Old Post 19-10-2001 18:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kino Znajdź więcej post'ów przez  kino Dodaj kino do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kino prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

Dlaczego jak do tego jubusia z brudnym ....sie podlanczam to pisze serv uses protocol 55 (jakis pr ale jaki ) 1.30 mam i dalej to samo

Old Post 21-10-2001 22:15
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez [sD]Q
Dlaczego jak do tego jubusia z brudnym ....sie podlanczam to pisze serv uses protocol 55 (jakis pr ale jaki ) 1.30 mam i dalej to samo

oj dziwne dziwne ja sie podlaczam i na 1.29 h i na 1.30.spawdz jeszcze raz w konsoli jaka masz wersje pacza

Old Post 22-10-2001 06:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no i wogole chyba nie takiego czagos jak protocol 55

Old Post 22-10-2001 10:47
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:38.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions