Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Turniej Quaje 3 - szybka pomoc.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

Arrow Turniej Quaje 3 - szybka pomoc.

Joł.

W mej mieścinie będzie turniejek vq3. I teraz wszelkie sugestie mile widziane co do mapek oraz samej rozgrywki =]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-10-2001 11:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

Talking

Game Version Played: Quake III Arena v1.30
Game Mod Played: OSP Newest Release
Game Mode: Tournament
Maps:
PROQ3Tourney2
hub3tourney1
ztn3tourney1
Timelimit: 15
Forced Respawn: 5
Sudden Death Overtime
No Power-ups .

Ja bym jeszcze proponowal malo sugestie.. Nagrode 100.000$ wtedy by napewno duzo wiary przyjechalo

Old Post 08-10-2001 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sp0x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sp0x Znajdź więcej post'ów przez  sp0x Dodaj sp0x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sp0x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez sp0x
Maps:
PROQ3Tourney2
hub3tourney1
ztn3tourney1

Hmm... no ja bym sugerowal raczej standardowe mapki Q3, gdyz na takim turnieju pewnie nie bedzie za duzo ludzi znajacych sie na rzeczy, tylko raczej newbie. IMHO. I pewnie beda narzekali na to, ze nie znaja map, etc.

Dlatego:
q3dm13
q3tourney2
q3tourney4

Metoda: kazdy z graczy odrzuca jedna mape i graja na ostatniej.

Old Post 08-10-2001 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR

Hmm... no ja bym sugerowal raczej standardowe mapki Q3, gdyz na takim turnieju pewnie nie bedzie za duzo ludzi znajacych sie na rzeczy, tylko raczej newbie. IMHO. I pewnie beda narzekali na to, ze nie znaja map, etc.

Dlatego:
q3dm13
q3tourney2
q3tourney4

Szkoda ze nie jest to turniej cpma...

e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------

Old Post 08-10-2001 15:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Niech ktos walnie info o tym turnieju na glownej stronie...

Old Post 08-10-2001 15:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

wczoraj narodzil sie pomysl zrobienia turnieju lokalnego Slizg2 cpma (w warszawie)...
prawdopodobnie nagrody beda tylko symboliczne, jednak wszystko zalezaloby od frekwencji.
chcialbym wiedziec czy wiele osob z boarda zawitaloby do wawy w okolicach listopada na turniejek (+ewentualne qparty2)

Old Post 08-10-2001 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Nocleg?

Jak będzie piwo to jadę =]

Old Post 08-10-2001 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no ja bym przyjechal

Old Post 08-10-2001 19:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

Dogodny termin i jestem na 1000% Ja i 2 qmpli. Nawet nagród nie musi być. Mi wystarczy cały dzień fragowania po lanie

Old Post 08-10-2001 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

Ja spox

Gazi moze qw?

Old Post 08-10-2001 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

Gazi jak bedziesz znal dokladniejsze info (data, godz, nagrosy) to daj znac. napoisze newsa na q3.fpp, moze wiecej wiary zjedzie

Old Post 08-10-2001 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

a moze servis fpp.pl zasponsorowal by conieco ?
bo tak naprawde to tylko z nagrodami cienko..

termin to pewnie poczatek lub polowa listopada...
napewno q3 cpma

Old Post 08-10-2001 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor

napewno q3 cpma

hehe to macie jakies szanse... fetter narazie vq3 gra

Old Post 08-10-2001 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sp0x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sp0x Znajdź więcej post'ów przez  sp0x Dodaj sp0x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sp0x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sp0x
Warrior (Scrag)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR

Dlatego:
q3dm13
q3tourney2
q3tourney4

W sumie jak newbie to dajcie q3dm17 i final na q3dm1

Old Post 08-10-2001 22:09
oxygen
new challenger

[sD]Q jade z wami emi pewnie tez by sie z nami zabral....gazi tak jak ci powiedzialem w krakowie....ja na pewno bede...

Old Post 08-10-2001 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Ja bym moze wpadl zalezy od terminu ,jak bedzie w moje urodzinki to raczej niezawitam

Old Post 08-10-2001 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor

napewno q3 cpma

jezeli temin bedzie wporzo to sie na 100% zjawie

a co do nagrod to raczej ciezko. nie za bardzo jest z czego sponsorowac. popytaj jakies firmy komputerowe. zawsze jakis geforce czy cos...

Old Post 08-10-2001 23:08
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

No tak niby masz racje, ale nie kazdej firmie chce sie w to bawic... (zawyczaj splawiaja... chociaz moge sie mylic...)

Old Post 08-10-2001 23:13
oxygen
new challenger

a co z kasa za reklamy na fpp.pl?
wkoncu mialy isc na jakies nagrody i promocje...

Old Post 09-10-2001 09:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Najlepiej by było w sobotę od 12.30 wtedy przyjechałbym na pewno chociaż na godzinkę, no i z dworca bym kogoś odebrał.

P.S. Gazi, zerknij do prywatnych

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 09-10-2001 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

jezeli temin bedzie wporzo to sie na 100% zjawie

a co do nagrod to raczej ciezko. nie za bardzo jest z czego sponsorowac. popytaj jakies firmy komputerowe. zawsze jakis geforce czy cos...

heh...bedzie gf2 za 1 miejsce a za drugie juz nic...nieeee...
zreszta juz od dawna nie bylo zadnego turnieju z dobrymi duzymi nagrodami, ja juz bym wolal wiele (1/8) ale symbolicznych...

emi/oxy i reszta , napiszcie jaka data by wam najbardziej odpowiadala -> turniej jest dla was

ps . poczekamy zobaczymy -> killertwa ale Ty tez...

Old Post 09-10-2001 11:14
oxygen
new challenger

gazi dla tego turnirju zrezygnuje z prawie wszystkiego (laska) wiec jaka data bedzie to bede na bank...
najlepiej w weekend zeby mozna bylo pozniej jakas nocke sobie szczelic i zebym tylko nie jechal sam....z q sie zaboire i z emim...jak bedzie jechal....
Q mysle ze jedziesz bankowo?

Old Post 09-10-2001 12:02
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

kasa z reklam... hehe, nawet sie nie pytaj ile na tym "zarabiamy"

a co do daty to mi tez prawie obojetne... tzn. zeby w sobote bylo

Old Post 09-10-2001 12:32
emi
lame

Mi pasuje kazda data procz 13listopada no i najlepiej zeby turniej byl w sobote i i potem nocka sobota/niedziela Ja bym jechal wtedy raczej na 100% mysle ze cromwell tez by pojechal ,no i jak co mozna sie umowic w kraku i jechac razem.

Old Post 09-10-2001 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

13 listopada napewno odpada bo wybieram sie na Thrash'em All do Proximy

ale bardzo fajna jest sobota 10 listopada...

Old Post 09-10-2001 17:03
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Eee ...co do wyjazdu mojego to nie wiem jak to bedzie

Po pierwsze musi byc listopad ..a po drugie nie wiem czy moi rodzice beda chcieli mnie puscic gdzies pieron wie gdzie.. jedyna nadzieja w Oxym .. musialby przekonac starszych ze tez jedzie i ze bedzie o mnie dbal

Old Post 09-10-2001 17:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
gazi dla tego turnirju zrezygnuje z prawie wszystkiego (laska) wiec jaka data bedzie to bede na bank...
najlepiej w weekend zeby mozna bylo pozniej jakas nocke sobie szczelic i zebym tylko nie jechal sam....z q sie zaboire i z emim...jak bedzie jechal....
Q mysle ze jedziesz bankowo?

Sure. Boankowo if termin=from piatek wieczor(popołudnie) to niedziela wieczór(3h pociągiem). Z kraka przynajmniej 4 osoby.
Oxy masz może brykę ???
Dajcie spokój z nagrodami ważne zeby turniej był. Każdy do po 10 zł i jeszcze na tym zarobia. Innni(cgl) zobaczą, że się opłaca i zrobią kolejne (i Think)
GG Gazi

Old Post 09-10-2001 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

wy to macie fajowo...mozecie se jechac na turnieje itd... ale jak sie naucze grac (jak) to tez se bede jezdzil (bo wtedy juz pewnie bede pelnoletni:gogle19

GG 1090334

Old Post 09-10-2001 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

wy to macie fajowo...mozecie se jechac na turnieje itd... ale jak sie naucze grac (jak) to tez se bede jezdzil (bo wtedy juz pewnie bede pelnoletni:gogle19

GG 1090334

Old Post 09-10-2001 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Jak 10 XI to ja bede raczej na 100% podawarunkiem ze oxy bedzie jechal z Kraka i sie zabierzemy jakos razem bo samemu mi sie niechce

Old Post 09-10-2001 21:49
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:10.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions