Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > cpma 0.99v4 ;)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

cpma 0.99v4 ;)

hi no wiec odpalam te kolejne cudenko no git troszke cos sie tam pozmienalo na nowo wszyskie hudy trza poustawiac ale nic to.Wszyskie komendy /cg_hud ... zastapiono /ch....... no i niewiem jak wy ale ja zawsze mialem usatwiony cg_hud_statusbarstyle 3 hyba (wiecie wszysko na dole fajne male ) no i teraz tez niby jest to samo ale dodali hyba dwa dupne paski zycia i zbroi cktore sie zwiekszaj i zmniejszaja (wiecei o co chodzi ) wiecei jak usunac te paski z huda?
tx

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-10-2001 21:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

Re: cpma 0.99v4 ;)

ta cala cpma jest p-r-z-e-k-o-m-b-i-n-o-w-a-n-a

Old Post 19-10-2001 21:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

nie wiem czy mam smiac sie czy plakac z tej kolejnej wersji...skoro nawet widocznego buga w niej nie pooprawili...arq powiedzial ze sieciowe lagi zostana poprawione dopiero "w ktorejs z kolejnych" wersji cpma...zalosne sie to wszystko robi...

Old Post 20-10-2001 05:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ADM
Combat (Death Knight)

Wlasnie. Zamiast pracowac caly czas nad zlikwidowaniem bugu i dopiero wtedy wydac nastepna wersje to oni gadaja ze bedzie ten bug naprawiony w kolejnych wersjach... ehhhh

Old Post 20-10-2001 08:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ADM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ADM Znajdź więcej post'ów przez  ADM Dodaj ADM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ADM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

a mnie to do k.u.r.w.y nedzy denerwuje najbardziej to ze po kiego h.uja oni ciagle dodaja nowe i nowe komenmdy i opcje ktorych i tak juz nikt nieuzywa a po dodaniu ich powstaja coraz to niowe robaki !!!
btw. uporal sie juz ktos moze z tymi paskami z huda style nr 3 ?

Old Post 20-10-2001 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

server 1/1 slizg.fpp.pl:30000 stoi juz na cpm v4

idziemy z duchem czasu...

Old Post 20-10-2001 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

ale chyba nie z duchem postepu...

Old Post 20-10-2001 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Zamiast wydawac co chwila nowe wersje zrobili by jedna a dobra.

Old Post 21-10-2001 08:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

nie wiem czy wiesz...ale kolejne wersje daza do zrobienia jednej porzadnej...ale wychodzi im to wrecz przeciwnie

Old Post 21-10-2001 12:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
nie wiem czy mam smiac sie czy plakac z tej kolejnej wersji...skoro nawet widocznego buga w niej nie pooprawili...arq powiedzial ze sieciowe lagi zostana poprawione dopiero "w ktorejs z kolejnych" wersji cpma...zalosne sie to wszystko robi...

No akurat tak sie sklada, ze to tylko my, Polacy, doswiadczylismy (z tego co wiem) tego buga. Na swiecie stoi pelno serwerow TDM na CPMA, na ktorych pogrywa po 20 osob naraz (Clan Arena) i nie maja zadnych problemow...

Old Post 21-10-2001 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

wiem, ale mogliby troche wiecej popracowac nad kolejna wersja niz wydawac ja jak najszybcie z tyloma bledami. ja osobiscie wolabym poczekac pol roku i ujezec cudowna finalna wersje cpma. Bez bledow...marzenie

Old Post 21-10-2001 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Sprawa jest prosta jak drut (kolczasty )... chodzi w tym wszystkim o to, zeby kazdy czekal na kolejna wersje... taka sama polityka jak w microsofcie, chociaz tutaj jest ona bez sensu, bo cpma jest darmowe... wiec nie trzeba kupowac kolejnych wersji... albo ze w najblizszym czasie stanie sie platne... (wtedy wroze mu szybka smierc )

e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------

Old Post 21-10-2001 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

a mi sie cos tak zdaje ze finalnej wersji cpma nie bedzie. chyba beda te betki do usranej smierci robic az wkoncu z ekipy zaczna pokolei odchodzic ludziska i mod zzostanie w jakiejsc tam wersji 0.9981287 z368 i to bedzie finalna wetrsja z masa buczkow na ktorej i tak malo ludzi juz bedzie grac imho...

Old Post 21-10-2001 18:38
j@rzabek
Brujah

albo po prostu wejdzie nowa super gra, ktora zastapi q3a. wtedy zrezygnuja z kontynoacji tajnego i pelnego bledow projektu;"cpma"

Old Post 21-10-2001 18:52
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
albo po prostu wejdzie nowa super gra, ktora zastapi q3a. wtedy zrezygnuja z kontynoacji tajnego i pelnego bledow projektu;"cpma"

Sam jesteś tajny i pełny błędów. No ale dzisiaj testowaliśmy cpma v4 na lani -**** SYF gra się tak jakby synchrou... był włączony alebo jakiś inny badziew... a ja i tak cpma lubie-sentyment

Old Post 21-10-2001 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez [sD]Q

Sam jesteś tajny i pełny błędów. No ale dzisiaj testowaliśmy cpma v4 na lani -**** SYF gra się tak jakby synchrou... był włączony alebo jakiś inny badziew...

mogbys to bardziej szczegolowo opisac?,wiesz na lanie jeszcze gram z v1 i niewiem czy warto na v4 sie przesiadac...

Old Post 22-10-2001 06:19
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos

mogbys to bardziej szczegolowo opisac?,wiesz na lanie jeszcze gram z v1 i niewiem czy warto na v4 sie przesiadac...

Na lanie? Zależy jakie masz blaszaki. Ja mam dobre i nic nie czuje. l00zik

Old Post 22-10-2001 17:03
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek

Na lanie? Zależy jakie masz blaszaki. Ja mam dobre i nic nie czuje. l00zik

Lututu (lol) chodzi o strajfy w chacie z botami nawet spox ale jak przyjdzi do lana z qmplami jezu nie wiem ale coś nie jest tak albo głupi jestem

Old Post 22-10-2001 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

masz racje

Old Post 22-10-2001 21:37
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Odnosnie czego? Zlego dzialania cpma czy glupoty?

Old Post 22-10-2001 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

quote:

No ale dzisiaj testowaliśmy cpma v4 na lani -**** SYF gra się tak jakby synchrou... był włączony alebo jakiś inny badziew

No bo jak zalozysz normalny server a nie jako dedicated to syncho wlacza sie automagicznie :/

Old Post 22-10-2001 23:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

kurcze no to to juz kompletnie ******i

Old Post 23-10-2001 06:11
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Demacross nie przyjmuj sie - to maniacy Ale taknaprawde, to ja sam nie mam pojecia, skad oni znaja te wszystkie komendy... (czyzby siedzieli po nocach i wqwali komendy konsol?)

Old Post 23-10-2001 10:16
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez [h4n3k]
Demacross nie przyjmuj sie - to maniacy Ale taknaprawde, to ja sam nie mam pojecia, skad oni znaja te wszystkie komendy... (czyzby siedzieli po nocach i wqwali komendy konsol?)

choroba zawodowa

Old Post 23-10-2001 18:52
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor

No bo jak zalozysz normalny server a nie jako dedicated to syncho wlacza sie automagicznie :/

Ale komenda po wpisaniu zwraca wartosc 0

Old Post 23-10-2001 20:45
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:

Ale komenda po wpisaniu zwraca wartosc 0

i to najbardziej dziwi ,Q wiesz co niejestem pewien czy synch... jest wlaczony moze ktos z lodkow znajacych arqona by zapytal o co wtym biega i dal znac? bo jak tak juz bedzie zawsze to ja zostaje przy v1 i p.ierdole reszte betek i final ver tez

Old Post 24-10-2001 17:02
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no ale przeciez tu nie chodzi o synch tylko o server_ospauth i to wlasnie to sie automatycznie przestawia...

Old Post 25-10-2001 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
no ale przeciez tu nie chodzi o synch tylko o server_ospauth i to wlasnie to sie automatycznie przestawia...

Oki to o co biega co powoduje efekt ytakiego dziwnego czegos ospath w tamtej wersji tez byl i gralo sie normalnie wiec ??
Od czego skrocisz lul jest nei lol lul ??

Old Post 25-10-2001 20:44
Lucas
esports.pl

J atam kazda wersje cpma mam w odzielnym katalogu i moge soebie nimi zaglowac...

Old Post 25-10-2001 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

Q: ja tak mialem w kazdej wersji i dlatego gram na dedicated

Old Post 26-10-2001 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:04.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions