Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Clanbase
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Clanbase

A moze jakies uwagi dotyczace tego laddera?

Jak wam sie podobaja zasady, modele, i inne takie?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-09-2001 11:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

I jeszcze pytanko z innej beki
Czy istnieje mozliwosc wylaczenia na serwerze opcji gl_max_size?
A dokladnie aby uniemozliwic ustawianie 1.
Chodzi o to zeby wszyscy mieli podobne warunki gry?

Old Post 26-09-2001 11:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez ON.
I jeszcze pytanko z innej beki
Czy istnieje mozliwosc wylaczenia na serwerze opcji gl_max_size?
A dokladnie aby uniemozliwic ustawianie 1.
Chodzi o to zeby wszyscy mieli podobne warunki gry?

Z tego co wiem w PB da sie ustawic tak aby PB kickowalo za gl_max_size mniejszy od 256 ;p

Old Post 26-09-2001 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Re: Clanbase

quote:
Napisane oryginalnie przez ON.
A moze jakies uwagi dotyczace tego laddera?

Jak wam sie podobaja zasady, modele, i inne takie?

Dla mnie ta sprawa jest super, od kad zobaczylem filmik z ostatniego ClanBase ... mam coraz wieksza chec udzialu w tej zabawie

Old Post 26-09-2001 12:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania

Z tego co wiem w PB da sie ustawic tak aby PB kickowalo za gl_max_size mniejszy od 256 ;p

jak bedziesz ustawial to ustaw na mniejszy od 32 a nie od 156 bo to bezsens ja czasami lubie pograc na 64 lub 128 ..... troche fps'y skacza...

Old Post 26-09-2001 12:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Thumbs up

Moim zdaniem clanbase jest genialny, profesjonalny i wogule
Wystarczy spojrzec na ilosci klanow i graczy ktore biora w nim udzial.

PS: zapraszamy wszystkie klany do udzialu w polskim clanbase'owym ladderze.

Old Post 27-09-2001 02:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark
Moim zdaniem clanbase jest genialny, profesjonalny i wogule
Wystarczy spojrzec na ilosci klanow i graczy ktore biora w nim udzial.

PS: zapraszamy wszystkie klany do udzialu w polskim clanbase'owym ladderze.

Zgadza sie super

Dobra chodzilo mi o opcje ff np. co wy na to ze jest na zero?
To znaczy napieprzamy nie patrzac do kogo tak?
Bo lamery poznac nie potrafia kto swoj kto obcy?
Jest tam jeszcze pare opcji jak np. pb optional?
Widze, ze nikt nie czytal zasad
Ustawilem tak serwer jak tam jest wymagane super)
Mi sie takie opcje osobiscie nie podobaja ale jestem ciekawy co wy myslicie.

Old Post 27-09-2001 03:22
szefow3®
szczery do bolu

Ja mysle.. nie... ja WIEM, ze podane zasady sa _sugerowane_ i ustalajac mecz z innym klanem mozesz je zmienic.

Old Post 27-09-2001 06:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szefow3® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szefow3® Znajdź więcej post'ów przez  szefow3® Dodaj szefow3® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szefow3® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez szefow3®
Ja mysle.. nie... ja WIEM, ze podane zasady sa _sugerowane_ i ustalajac mecz z innym klanem mozesz je zmienic.

Gdy sa zasady sugerowane to bedzie tak jak z wpisem w HLTV.
port 20720 a wiele jest 20721
Ty wiesz o co chodzi
Bardziej m sie podobaly zasady w polskiej lidze.
I nie byly sugerowane tylko narzucone wiec wszystko bylo jasne.

Old Post 27-09-2001 10:05
Rzeznik
Siła wyższa

Co do zasad na Clanbase to zdecydowanie nie podoba mi się sv_airmove 0 i sv_airaccelerate 3. Wiem, że to miało na celu wyeliminowanie BH, ale przy okazji zmienia się trochę fizyka gry. A w CS 1.3 BH nie jest już takie skuteczne.

Old Post 28-09-2001 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

do wszystkeigo da sie przyzwyczaic ...

ale 0:50 .. to juz przegiecie

Old Post 29-09-2001 02:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szefow3®
szczery do bolu

co 0:50 ??????

Old Post 29-09-2001 03:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szefow3® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szefow3® Znajdź więcej post'ów przez  szefow3® Dodaj szefow3® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szefow3® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez szefow3®
co 0:50 ??????

jak to sie stalo .. ja nie widzialem nigdy takiego wyniku ... nie zebym sie smial czy cus takiego .. w koncu nawet najlepszym sie zdarza .. ale jak ? czemu ? i dlaczego tak duzo ?

Old Post 29-09-2001 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Red

jak to sie stalo .. ja nie widzialem nigdy takiego wyniku ... nie zebym sie smial czy cus takiego .. w koncu nawet najlepszym sie zdarza .. ale jak ? czemu ? i dlaczego tak duzo ?

najlepsze jest to ze przez CB mozna sie skumac z innym klanem zagranicznym i pograc sobie z nimi... jak zobaczylem ze BRO dostalo po d**ie od jakis rumunow to sie leko zdziwilem...

no ale SPEC juz jest w polskim ladderze i niedlugo gramy pierwszy mecz z Marines

ogolnie pomysl polskiego laddera mi sie podoba.. w koncu cos sie dzieje...

Old Post 30-09-2001 11:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

|SUN| tez juz jest wiec rekawice beda leciec

Old Post 30-09-2001 13:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

nawet moje piardy sie zapisaly .. dla nas to debiucik .. jestem bardzo ciekaw ..

Old Post 30-09-2001 14:31
Mantis
OBI (-o-)

Ja mysle ze Polska nie ma sie czego wstydzic

Old Post 30-09-2001 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Brawurka
uhhh...co jest?

Talking hmm...

.....a moze by tak stworzyc polska reprezentacje??? w cb ???
co wy na to? Najlepszych zlozyc do kupy i niech reprezentuja nasza ziemie ojczysta !

-----------Brawurka-------------
impreza to jest zycie panowie

Old Post 30-09-2001 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Brawurka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Brawurka Znajdź więcej post'ów przez  Brawurka Dodaj Brawurka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Brawurka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Red
Master (Spawn)

fajny pomysl ale .. ehh moze to moje subiektywne spojrzenie .. uwazam graczy w CS .. (tych dobrych i tych gorszych ) w duzej mierze za troszeczke pysznych i zadufanych .. jednym slowem sa kliki w ktorych siedzi okreslona ilosc graczy .. mimo ze dobrych playeruf jest duzo malo kto bierze to pod uwage ..

moze my .. szaraczki powinnismy zaczac po prostu pisac kogo chetnie widzielibysmy w takiej reprezentacji ??

jakies propozycje ?

Old Post 30-09-2001 19:08
Rzeznik
Siła wyższa

Ja chcę!

Old Post 30-09-2001 19:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Mam do Was szanowni gracze wielka prosbe... potrzebuje ppmocy przy PB... nie moge go praktycznie wlaczyc na serwerze... jezeli ktos ma jakies rady to prosze albo tu pisnac albo przeslac mi na mail'a: [email protected]

Z gory dziekoofa

[F|S|G] member

Old Post 01-10-2001 12:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

Re: hmm...

quote:
Napisane oryginalnie przez Brawurka
.....a moze by tak stworzyc polska reprezentacje??? w cb ???
co wy na to? Najlepszych zlozyc do kupy i niech reprezentuja nasza ziemie ojczysta !

w sumie chyba fear jest takim klanem... i chyba chlopaki nastawily sie wlasnie na CB glownie... www po angielsku i chyba pierwsi w CB...

zobaczymy jak to bedzie... w piatek moja zaloga ma pierwszy meczyk i zobaczymy

Old Post 01-10-2001 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

My gramy chyba w srode

Old Post 01-10-2001 20:59
Red
Master (Spawn)

a ja mam takie pytanko .....

jestem nowy w CB wiec nie za bardzo sie orientuje na czym polega sedziowanie w polskim ladderze .. kto sedziuje i skad ...

Old Post 01-10-2001 21:57
ON.
Warrior (Scrag)

Nikt i znikad)
A propos to moze by sie jakies konkretne osoby pobawily w sedziow?
To naprawde jest potrzebna osoba.
Zwykla ocena postawy klanu i pewnych niedomowien.

Old Post 02-10-2001 02:20
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Thumbs down

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
My gramy chyba w srode

Oj Mantis... graliscie w poniedzialek z +'em... i z tego co czytalem to chyba dostalismy w du** ... ;[

[F|S|G] member

Old Post 02-10-2001 08:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Fruit

Oj Mantis... graliscie w poniedzialek z +'em... i z tego co czytalem to chyba dostalismy w du** ... ;[

my mielismy grac z + w piatek ale jakos dziwnie zmienilo sie na Marines.. nie wiem czemu... w ogole patrzylem na sklad + to jest tam tyle osob ze na 3 klany by spoko starczylo heheh...

a co do sedziow to wlasnie by sie cos takiego przydalo... trzeba to poruszyc na forum na stronie CB

Old Post 02-10-2001 08:33
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPEC]RapTuS
w ogole patrzylem na sklad + to jest tam tyle osob ze na 3 klany by spoko starczylo heheh...

W +'sie jest obecnie 29 czzlonkoof ... wiec ogolnie rzecz biorac wystarczyloby na 3 druzyny klanowe

[F|S|G] member

Old Post 02-10-2001 08:40
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Fruit
W +'sie jest obecnie 29 czzlonkoof ... wiec ogolnie rzecz biorac wystarczyloby na 3 druzyny klanowe

hehe to wspolny trening na jednym serwerze raczej odpada
predzej mozna zorganizowac cos open-air.. z paint-ballem

Old Post 02-10-2001 08:51
Brawurka
uhhh...co jest?

Talking hmm...

My..znaczy IST tysz sie zapisali ale i tak nasz csowy polski nation powinien stworzyc druzyne narodowa!!
moze by tak jakie glosowanie?? co nie....wiem zajmie to trohe czasu...ale...ale...powinnismy to zrobic....stworzyc w pelni elitarny oddzial maniakuff (polska reprezentacja) ktora by kopala tylki innym....powiecmy narodowym...reprezentacjomm!!!
co wy na to?....a pomyslu na glosowanie jeszcze nie mam wiec nie pytajcie mnie jak to zrobic

-----------Brawurka-------------
impreza to jest zycie panowie

Old Post 02-10-2001 10:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Brawurka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Brawurka Znajdź więcej post'ów przez  Brawurka Dodaj Brawurka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Brawurka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:53.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions