Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Wczesne Beta Testy...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Wczesne Beta Testy...

Nie wiem, czy warto zakladac na to osobny topic, ale podejme ryzyko (najwzej mnie zbututja ) Wlasnie skonczylem robic swoj pierwszy progz napisany pod Delphi (taka mieszanka, bo jest tam sporo html'a...) I chcialbym, zebyscie go osadzili... powiedzieli, co jest dobrze, co zle, i wogole... wszelkie sugestie mile widziane... sciagac mozna z www.hanek2k.free.komrel.net/q3_news/q3_news.exe

e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-10-2001 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Re: Wczesne Beta Testy...

a o ktorej godzinie ten program zformatuje mi dysk ?

Edytowane przez gazi dnia 23-10-2001 o godz. 12:29

Old Post 22-10-2001 23:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Re: Re: Wczesne Beta Testy...

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
a o ktorej godzinie ten program zformatuje mi dysk ?

A o ktorej bys chcial... qwa, jush nie *******, ze sie boisz go uruchomic... Thx za zaufanie... ( a tak pozatym, to co ja mialbym z formatu twergo twardziela?) Qwa Gazor, a ja Cie bronilem...

Old Post 23-10-2001 00:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Re: Re: Re: Wczesne Beta Testy...

LOL ?

jak chcesz wiedzec to sciagnalem ten programik, przeczytalem teksciki, pomyslalem ze masz ambitny pomysl i program jest ok
no offence , ale nie bede przed kazdym postem pisal: uwaga to jest zart/ironia/sarkazm

Old Post 23-10-2001 00:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

a tak wogole to moze zanim go sciagne bys cos o nim opowiedzial bo po **** mam sciagac program w slepo...nic o nim nie wiem...gazor ma racje...

Old Post 23-10-2001 00:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

sama idea dobra... dopracuj wszystko i moze cos z teog wyjdzie...

Old Post 23-10-2001 00:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: Re: Wczesne Beta Testy...

quote:
LOL ?

jak chcesz wiedzec to sciagnalem ten programik, przeczytalem teksciki, pomyslalem ze masz ambitny pomysl i program jest ok
no offence , ale nie bede przed kazdym postem pisal: uwaga to jest zart/ironia/sarkazm

Sorka, ale juz jeden taki na ircu (na kanale na ktorym siedzie od dwoch lat...) zaczal mnie bluzgac, ze trojanow brac nie bedzie... Nie pomagalo, ze wszyscy mu tlumaczylismi... tak mnie wku... ze dostal bana na wieki wiekow... Acha, Gazor, skad mialem wiedziec, ze to zart? - zadnej "buzki" ani nic... Oxy no faktycznie i tym razem masz racje... pokpilem deczko sprawe z tym postem... ale bylo pozno i spac mi sie chcialo... (musze sie tlumaczyc )

Old Post 23-10-2001 10:26
gazi
podróżnik

Re: Re: Re: Re: Re: Wczesne Beta Testy...

quote:
Napisane oryginalnie przez [h4n3k]

Acha, Gazor, skad mialem wiedziec, ze to zart? - zadnej "buzki" ani nic...

juz lepiej ?

Old Post 23-10-2001 12:30
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wczesne Beta Testy...

quote:

juz lepiej ?

Taaaaakkkkk

Old Post 23-10-2001 12:58
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Jest niebieskie
U mnie od razu 10/10

Old Post 23-10-2001 13:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eViL jEsuS
Training (Enforcer)

Thumbs down

kurva jego mac *******ona ale z ciebie *** ****** skurviel ale guwno rzes odwalil , *******ony pimpek, kuerwa mac
huy ci w dupe jebana koorvo, sam lepsZy prog napisze w notatniku

Old Post 23-10-2001 17:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eViL jEsuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eViL jEsuS Znajdź więcej post'ów przez  eViL jEsuS Dodaj eViL jEsuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eViL jEsuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eViL jEsuS
Training (Enforcer)

sOrY tak mi sie wymcknelo
lOl

Old Post 23-10-2001 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eViL jEsuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eViL jEsuS Znajdź więcej post'ów przez  eViL jEsuS Dodaj eViL jEsuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eViL jEsuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D1onE
Combat (Death Knight)

ja powiem ze sama mysl mi sie podoba jak narazie sam prog tem mi sie podoba czekam wiec na kolejne wersje (to moze byc ciekawe )

[h4n3k] powodzenia mam nadzieje ze wszystko wypali i mam pytanko kiedy bedzie nowsza wersja

Old Post 23-10-2001 19:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D1onE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D1onE Znajdź więcej post'ów przez  D1onE Dodaj D1onE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D1onE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez eViL jEsuS
kurva jego mac *******ona ale z ciebie *** ****** skurviel ale guwno rzes odwalil , *******ony pimpek, kuerwa mac

Lol
I tak Ci nie kupie tych sanek
Heniek...
Nawet niezły prog i nigdy bym się po tobie czegoś takiego nmie spodziewał. Master Q ulitował się na d tobą i podwyrzszył Ci notke (narazie na 3) pracuj dalej

Old Post 23-10-2001 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
manyec
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez eViL jEsuS

ochlon stary, zanim cos napiszesz

Old Post 23-10-2001 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil manyec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do manyec Znajdź więcej post'ów przez  manyec Dodaj manyec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać manyec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Eee - do czego ma to sluzyc....

Old Post 23-10-2001 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [sD]Q

Master Q ulitował się na d tobą i podwyrzszył Ci notke (narazie na 3) pracuj dalej

jaki chojny

Old Post 23-10-2001 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

jaki chojny

Chojnyto ja bylem jak mu 1 dalem

Old Post 24-10-2001 08:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d00min
son of a gun

Re: Wczesne Beta Testy...

quote:
Napisane oryginalnie przez [h4n3k]
I chcialbym, zebyscie go osadzili... powiedzieli, co jest dobrze, co zle, i wogole... wszelkie sugestie mile widziane... sciagac mozna z www.hanek2k.free.komrel.net/q3_news/q3_news.exe

Ogolnie pomysl nie glupi... bedzie cos z tego. Daj znac jak zrobisz jakis update...

Old Post 24-10-2001 11:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d00min Kliknij tutaj by wysłać e-maila do d00min Znajdź więcej post'ów przez  d00min Dodaj d00min do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać d00min prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DamnDog
/-:

Thumbs up

niezly pomysl, ale dopiero siem dowiem coto jak zacznie dzialac :)
fajnie , postaraj sie rzeby to bylo cosik szybkiego bo nikt pszez tepse nie bedzie mugl korzystac :(

Old Post 24-10-2001 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Wiec kolejna wersja bedzie 1.11.2001 (ale fajna datka...). Bedzie moze jush nawet logowanie, ale prymitywne... (pracuje nad mySQL, ale jeszcze nie wszystko rozumiem...) dlatego zakladanie konta bedzie polegalo na wyslaniu zwyklego formularza na zwyklego maila... )) Acha a tak pozatym... Q: nie zmieniles mi oceny, bo zmiana ocen na boardzie strasznie sie *****... (oxy tesh probowal... ja probowalem tobie... chcialem saari wogole wystawic... tak wiec ocenki dzialaja tylko na nowych uzytkownikow boarda... Moze wy wiecie czemu?) Dobra, spadam grac w D2...

Old Post 24-10-2001 21:56
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:30.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions