Re: CPMA ruleZ? nie sadze!!!!!!
quote: Napisane oryginalnie przez reassor
Dzisiaj w nocy siegnalem po CPMA 0.99v4 . Bylem ciekawy co sie to pozmienialo od czasu CPM1.0 (ostatni moj kontakt z PM byl jakies 6 miesiecy temu)..................
Najpierw chcialem poprawiony zostal bug gubiacy dzwieki , ku mojemu zaskoczeniu tak to poprawili , ze teraz sie gubi ok 15% dzwiekow (cos ala g_synchronousclient 1(jump pady , pickupy itd)). Czy wy tego nie macie????
Ale coz , nie zniechecilem sie . W sumie gralem w to to ok 8h bez przerwy ( nie liczac oddawania moczu)
Ponizej zamieszczam motywy , ktore powodowaly u mnie ataki paranoi i histerycznego smiechu :
- machinegun ma dmg 5 od pocisku - przy takim stanie rzeczy PG jest bezuzyteczny........
dlaczego?
juz pisze.......
-PG jest mniej celna (a w dodatku obnizyli jej dmg do 15 - skandal)
-MG jest szybszy
Te dwie zmiany czynia walke MG vs PG bardzo nie rowna i wrecz smieszna , czy to was nie wnerwia?
- dlaczego RL po trafieniu w nogi nie zabiera sety? czy nogi to nie czesc ciala ? ( i nie chodzi mi wcale o splash dmg)
- i nastepny kretynizm , mianowicie w statsach SG liczone sa wszystkie srobki , tak jak by gracz mial wplyw na to jak one sie rozsypia! Czy nie powinny liczyc wystrzalow? (to juz wada kosmetyczna , ale razi)
Co wy o tym wszystkim sadzicie?
Czy czepiam sie rzeczy malo istotnych?
A moze maniak Vq3 niech poprostu PM omija z daleka?
Jeszcze jedno pytanie . Z kad mozna sciagnac jakies demka z trikami na PM?
Bo te stare z Vq3 juz trikami nie sa.......
Coz... CPMA zwalania i jesli garsz na vq3 to pozostan przy nim.. a jesli juz na pormode to graj na CPM 1.00 bo CPM Rulez!!!
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|