Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Half-Life > serwis fpp.pl juz dawno umarl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Ray
Guest

First Person Perspective serwis fpp.pl juz dawno umarl

czy moze ktos powiedziec mi, gdzie sa waypoint-packi do ODD Bot'a? [joke][wdupowliz] w zamian postawie beera i zrobie loda[/wdupowliz][/joke]
sorry jezeli temat w oł procent pasuje do postu

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-07-2003 21:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ray
Guest

www.planethalflife.com <- tam w gornym prawym rogu freeman jest cos mlodszy niz w hl1
aha... i nasuwa mi sie pytanie: planet i fpp sa dziwnie do siebie podobne...
PRZYZNAC SIE, KTO OD KOGO SCIAGAL

Old Post 24-07-2003 07:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

lol, uwielbiam takich ludzi

Old Post 24-07-2003 08:54
Pent1um
pozdro&pocwicz ;)

Co od kogo sciagal ? A co kto mial od kogo sciagac ??? Bo jakos nie rozumiem, no chyba ze to bylo pytanie dla yntelygentnych.

Old Post 24-07-2003 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pent1um Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pent1um Znajdź więcej post'ów przez  Pent1um Dodaj Pent1um do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pent1um prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ray
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Pent1um
Co od kogo sciagal ? A co kto mial od kogo sciagac ??? Bo jakos nie rozumiem, no chyba ze to bylo pytanie dla yntelygentnych.
layout... wy od nich, czy oni od niego... jedyne co sie miedzy wami (czyt. fpp.pl & gamespy) rozni to support dla innego rodzaju gier i specjalny (po****** mym zdaniem) system pobierania...
kolumny w tym samym miejscu
budowa ta sama
wszystko na swoim miejscu
i nasuwa mi sie to ze ktos od kogos pobieral

Old Post 24-07-2003 21:34
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez Ray
layout... wy od nich, czy oni od niego... jedyne co sie miedzy wami (czyt. fpp.pl & gamespy) rozni to support dla innego rodzaju gier i specjalny (po****** mym zdaniem) system pobierania...
budowa ta sama

Ray rodzice cie przypadkiem nie...? no wiesz nie dotykają???

Old Post 24-07-2003 23:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pent1um
pozdro&pocwicz ;)

quote:
budowa ta sama

Support dla innych gier ? Jezeli chodzi o poszczegolne czesci hl'a to my mamy menu po lewej stronie a PHL ma po lewej jak i na gorze, kolumny - WTF?! Przepraszam bardzo a gdzie ty te kolumny na PHL zauwazyles ? Budowa...ekhm PHL ma swoje reklamy po prawej, my mamy reklame na u gory. Dalej, na PHL ankiety sa na gorze a u nas po prawej. Nie wiem o co tobie chodzi człowieku, ale PHL ma nowy layout i nie przypomina mi on tego z fpp.

Old Post 25-07-2003 08:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pent1um Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pent1um Znajdź więcej post'ów przez  Pent1um Dodaj Pent1um do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pent1um prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

w ogole serwisy gamespy sa calkiem inne niz fpp jesli chodzi o layout, ja tam nie widze zadnego podobienstwa...

Old Post 25-07-2003 09:50
GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez Ray
www.planethalflife.com <- tam w gornym prawym rogu freeman jest cos mlodszy niz w hl1
aha... i nasuwa mi sie pytanie: planet i fpp sa dziwnie do siebie podobne...
PRZYZNAC SIE, KTO OD KOGO SCIAGAL

/me sie wyjebal (c) me
chapaj dzide (c) ???
spierdalaj (c) weirdo

Old Post 26-07-2003 00:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pent1um
pozdro&pocwicz ;)

Na ten temat byla ankieta ale sie zmyla, i co teraz hmm?

Old Post 11-08-2003 10:37
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:23.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions