Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > nasz klan
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

Smile nasz klan

Wpadnij na ....... to co widać niżej

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-11-2001 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Widze, ze forum RTCW juz dziala . Wiec i ja zapraszam na nasza skromna strone klanowa

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 04-11-2001 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Cool

[BK] owzn yo sorry assez! >
www.bkrieg.prv.pl
We not only waste your assez, we gonna look good doin' it

Old Post 08-11-2001 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
R[e]dek
Skilled (Knight)

Smile

[VMC] takze zaprasza na swoje www:
http://www.vmcklan.prv.pl

Old Post 08-11-2001 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil R[e]dek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do R[e]dek Znajdź więcej post'ów przez  R[e]dek Dodaj R[e]dek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać R[e]dek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

AGD nie bedzie gorsze... Zapraszam do nas.
http://agd.clan.prv.pl

Old Post 11-11-2001 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Trzeba bedzie pospisywac klany....

Old Post 11-11-2001 13:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
R[e]dek
Skilled (Knight)

Wink

no... no.... widze ze sie pare klanow juz porobilo hehhe to chyba dobrze

http://www.vmcklan.prv.pl

Old Post 11-11-2001 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil R[e]dek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do R[e]dek Znajdź więcej post'ów przez  R[e]dek Dodaj R[e]dek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać R[e]dek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

Talking

Trzeba pospisywać, ale alfabetycznie, he, he...

Old Post 11-11-2001 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
R[e]dek
Skilled (Knight)

Wink

ok to nasz nie bedzie na koncu heheeeh

Old Post 11-11-2001 17:16
Zoltan
Warrior (Scrag)

Wink

Hmmm a moze w porzadku chronologicznym tzn. zaczynajac od najwczesniejszego ktory powstal ?

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 12-11-2001 01:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Question

Dla mnie to troche dziwna opcja z tymi klanami... Rosna jak grzyby po deszczu. Zgodnie z mysleniem typu "oby byl" a w wiekszosci prezentuja mizerny poziom. Najlepszym tutaj przykladem jest lamerskie WC (nie mowie o wszystkich jego czlonkach), ktorzy prezentuja wszelkie lamiaste zachowania jakie mozna na tej mapce. Nie bede sie wdawal w szczegoly ale chodzi mi tutaj o np. siedzenie cala grupa od poczatku rozgrywki do konca w WR albo koles-wiezyczka strzelnicza - stoi w jednym miejscu i pruje do wszystkiego co sie rusza (do swoich takze)
Wiecej glowy panowie w zakladaniu klanu i w rekrutacji (nie przyjmowac kazdej lamy co sie nawinie tylko selekcjonowac surowo) - to sprawi ze gra sie stanie bardziej profesjonalna i kazdemu z nas bedzie sie w nia lepiej gralo.
Lamusy do rezerwatu!

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 12-11-2001 11:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Dla mnie to troche dziwna opcja z tymi klanami... Rosna jak grzyby po deszczu. Zgodnie z mysleniem typu "oby byl" a w wiekszosci prezentuja mizerny poziom. Najlepszym tutaj przykladem jest lamerskie WC (nie mowie o wszystkich jego czlonkach), ktorzy prezentuja wszelkie lamiaste zachowania jakie mozna na tej mapce.

Straznie ostro podszedłeś do tego, może ludzią z tego kalnu pasuje taka gra?
Ja osobiscie nie przepadam za takim stylem grania, wole wyskoczyć na plaże i tam walczyć albo bronić jednej rzeczy.

Old Post 12-11-2001 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
Napisane oryginalnie przez Kalaf10r

Straznie ostro podszedłeś do tego, może ludzią z tego kalnu pasuje taka gra?

Pasuje taka gra? A tobie pasuje taka gra? Grasz aliantem, koordynacja teamowa - ok, w grupce 3-4 osob wdzierasz sie do bazy zewnetrznej. Pustka... Zadnego niemca broniacego murow. Biegniecie dalej - do dokumentow. Przy dokumentach klebi sie caly team axis... Stary... ja rozumiem ze mozna im wydrzec te dokumenty, i nawet dobiec do transmittera. Ale co to jest za gra? Juz nawet nie mowie o allies - bo oni zawsze maja rozrywke odbijajac dokumenty. Ale spojrz od strony lamusa niemca, ktory stoi tam od samego poczatku w bezruchu czekajac az sie ktos pojawi - do samego konca rozgrywki... Jaka z tego frajda???
Nigdy tego nie zrozumiem, jednoczesnie wiedzac ze takie lamusy beda zawsze i nie widze jak do tego mozna inaczej podchodzic niz ostro. Tu nie chodzi o tolerancje, tu chodzi o rozsadek.
Pozdrufki

Old Post 12-11-2001 12:15
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:

... Grasz aliantem, koordynacja teamowa - ok, w grupce 3-4 osob wdzierasz sie do bazy zewnetrznej. Pustka... Zadnego niemca broniacego murow. Biegniecie dalej - do dokumentow. Przy dokumentach klebi sie caly team axis... ...

Prosta sprawa - bierze sie do teamu wormsa ktory zapodaje tam z bazooki i 3/4 gazeciarzy lezy, a reszte sie dobija ... ot co . Mozna tez kamikaze energetykiem ale to juz trudniejsza sprawa gdyz w test2 trzeba bombke uzbroic. IMHO [WC] to nie lamusy - spoko ludzie, mozna z nimi fajnie pogadac ale, ze maja taki styl grania to juz ich klanowa sprawa ... Pozdro Fritz - masz takze podrowienia od [BK] - niech ci komp zdrowieje szybko!

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 12-11-2001 12:59
R[e]dek
Skilled (Knight)

Talking

ja tez nie mam nic przeciwko [WC] chyba ze chodzi o ten nowy 'pierwszy klan wolfensteina 2' hehehheheh

Old Post 12-11-2001 14:28
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez R[e]dek
ja tez nie mam nic przeciwko [WC] chyba ze chodzi o ten nowy 'pierwszy klan wolfensteina 2' hehehheheh

BTW a widzial ktos moze "przedstawiciela" tego owego klanu jak graja na serverze ?

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 12-11-2001 14:38
R[e]dek
Skilled (Knight)

Talking

eheheh ani widu ani slychu ja nie widzialem ale domyslam sie z tego co pisza na www heheh
podobno grali w wolfa 1 i wszytskie doomy itp ;>>>>

Old Post 12-11-2001 14:44
DarkXenocide
Prezes Poison

Ja gralem z WC i z BK tez i co? Grajac z WC zoorganizowalismy doskonala obrone murow nikt nie przeszedl przez nie do samego konca. Nie przesadzaj chlopie. BK jest okej, ale to gra teamowa i kazdy ma taktyka jaka chce, skuteczna, myslisz ze jak sie zaczna mecze teamowe to jak sie bedzie grac? zeby bylo milo? czy zeby wam wypruc flaki? Wzniosle teorie sa dabre do czasu, az wyjdziesz na klanowke, gdzie liczy sie brutalna rzeczywistosc gry, lacznie z wykorzystywaniem kazdego chamskiego pomysli od buga w grze po miejsce do kampy, tak sie to konczy zawsze. Poczekaj zobaczysz

Inny kolega wsponial o bazooce otoz to choc nie zawsze to dziala tak jak sie tego oczekuje.

Ledwo powstaly 4 klany na krzyz, gierka jeszcze nie wyszla a wy juz jedziecie kogos na boardzie ROTFL!

RTCW FPP Crew

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 12-11-2001 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Nikt nie przeszedl murow bo lameriada byla po stronie allies. Tak to zazwyczaj bywa.
I ja wiem ze w ostatecznym rozrachunku (klanowka) wylaza na wierzch brudy w postaci nieczystej gry i wykorzystywania niedorobek danej mapy, kampowania i innych podobnych ale to nie powod by to popierac. Poza tym jeszcze nie nadeszla ta 'brutalna prawda' i proponuje sie skupic na terazniejszosci.

Old Post 12-11-2001 15:19
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
... BK jest okej, ale to gra teamowa i kazdy ma taktyka jaka chce, skuteczna, myslisz ze jak sie zaczna mecze teamowe to jak sie bedzie grac? zeby bylo milo? czy zeby wam wypruc flaki?...

[WC] jest znane z obrony gazet ale ... czy nie lepiej zatrzymac allies w drodze po nie ? Pozdrawiam.

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 12-11-2001 15:23
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

quote:
Pasuje taka gra? A tobie pasuje taka gra?

Przecież napisalem ze niebardzo, i jak lubie sobie pograc.
a doki bronie jak niema nikogo przy nich a pałentają sie alliesy
(coraz rzadziej gram alliesami)

Old Post 12-11-2001 16:03
DarkXenocide
Prezes Poison

Terazniejszosci? ktora jak sam mowisz sie zmieni, czy to nie jest jalowe zajecie czasem ? Niech kazdy gra jak chce, byle nie bylo TK itp shitow. Reszta jest kwestia upodoban, taktyki etc. Nikt nie zmusza do gry z WC.
Co do obrony gazet, to murow oplaca sie bronic w paru, a jak siedza wszyscy w WarR to mozesz co najwyzej pofragowac i poprzeszkadzac aliantom.

Btw ja niczego nie popieram tylko tlumacze jak to widze. Sam generalnie biegam na zewnatrz a do WarR po ammo schodze.
Czasem pobronie papierow ale w koncu takie jest zadanie, zal. od gry, czasem nie mozna inaczej tak napieraja alianci

Pozdrawiam

Old Post 12-11-2001 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ins@ne
I'm not mad i'm insane...

Exclamation o którym wy klanie mówicie

www.wolf-pl.prv.pl - totalna lameria - nigdy nikogo nigdzie!!!! nie widziałem, natomiast www.wolf-clan.prv.pl czyli [WC] jest ok - tzn. grałem z [WC]ZeB'em i naprawde spoko koleś - wczoraj (w sumie to juz dziś) broniliśmy się we czterech ([WC]ZeB, [WC]*belhifet* Mako SS i ja) przed ok. 12-stoma (+-2) aliantami i przez 8 min żaden aliant nie doszedł do papierów (o ile się nie mylę to nawet nie doszedł za trenches ) i nikt nie siedzial w WR - także zdecydujcie o którym klanie mówicie

Old Post 12-11-2001 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ins@ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ins@ne Znajdź więcej post'ów przez  ins@ne Dodaj ins@ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ins@ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Jak widac nie tylko ja mam pozytwne doswiadczenia z WC

Old Post 12-11-2001 17:01
R[e]dek
Skilled (Knight)

Wink

insane jak ja gralem przeciwko wam to czasem rzeczywiscie bylo hardkorowo ale bylem z paroma kolezkami z VMC i wiesz hehehe

Old Post 12-11-2001 17:12
ins@ne
I'm not mad i'm insane...

Wink

wiem hehe 2 razy weszliście we trzech w mój nalot
Pozdr

Old Post 12-11-2001 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ins@ne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ins@ne Znajdź więcej post'ów przez  ins@ne Dodaj ins@ne do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ins@ne prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Red face

Zle mnie troszke zrozumieliscie. Ja nie staram sie oczerniac WC. Daleki jestem od tego. Po prostu tyle co widzialem nie sklania mnie ku nim optymistycznie. Przyklad? Prosze. [WC]Ojciec (poczatek rozgrywki): Dobra panowie! Zapraszam do war room! Drugi przyklad? [WC]Zeb (glowy nie dam) z minigunem na gorze przy drabinkach (poczatek rozgrywki) - stoi (kilka razy i mnie w ferworze zamiatania zahaczyl), pod koniec rozgrywki - nadal stoi z minigunem... Ja sie nie czepiam, po prostu to co widzialem bylo slabiutkie.

Old Post 12-11-2001 19:02
AWEK
Training (Enforcer)

Fritz spojrz na to z tej strony:grajac w Axis i majac w teamie [WC]mozna spokojnie sobie powalczyc o Forward Bunker(uwielbiam!!!)A do [WC] nic nie mam bo niby co mam miec.A jak mowisz o strzelaniu do swoich to chociaz ekspertem od Vulcana nie jestem(w zyciu tego w rekach nie mialem) to wydaje mi sie,ze on tak od razu strzelac nie przestaje.

Old Post 13-11-2001 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AWEK Znajdź więcej post'ów przez  AWEK Dodaj AWEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AWEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Ostatnio zapowiadałem zapowiadałem, dziś jest to fakt

Klan POISON walczący do tej pory na polach CSa, aktywuje osobny TEAM do RTCW. Mamy nadzieje stworzyć świetny team bazujący na naszych doświadczeniach w innych grach FPP. Zapraszam na http://www.shinden.pl/poison/rtcw tych któtrzy chcą się dowiedzieć więcej, zaciągnać, lub też wymienić bannery z naszym klanem.

Mam nadzieję że uda nam się współpracować z innymi klanami aby tworzyć jak najlepiej razem polską scene RTCW

Pozdrawiam

Old Post 14-11-2001 06:46
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

Angry

Ja tam do [WC] nic nie mam, graja na roznych poziomach, zreszta RTCW to taka gra, gdzie ilosc fragow nie zawsze decyduje o poziomie gry. Mozna biegac w pocie czola i miec 15 fragow, a mozna sobie poczekac w WR i trzy razy zabrac gazety i juz ma sie 60...

Dla mnie wiekszym problemem jest http://www.wolf-pl.prv.pl . Te osly niedosc ze nie graja (spotkal ich ktos kiedys???), to jeszcze kradna grafike do strony, i uzywaja do ksyw takich samych kolorow jak [AGD]... To jest dopiero lameriada...

Pozdroawiam wszystkich,
[AGD]Dyzio

Old Post 14-11-2001 07:48
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:50.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions